گوشی
محققان معتقدند یک باتری گوشی که به صورت کامل شارژ شده است گاز بیشتری نسبت به باتری که 50 درصد شارژ دارد، متصاعد می کند.

شارژ کردن 100% گوشی دردسرساز است

 
گوشی های موبایل سالهاست که تکیه گاه خود را باتری های لیتیوم یون/پلیمر قرار داده اند و اگر چه این تکیه گاه ارزش های وجودی بسیاری دارد، اما گاهی زیر موبایل را خالی می کند! باتری ها هم عمری دارند که با پایان آن دیگر به مانند گذشته سرویس نمی دهند. خوشبختانه این پایان علائمی دارد که با آگاهی از آن به سرعت و سهولت می توانیم سلامت باتری را بسنجیم.
همگی می دانیم ابزارهای الکترونیکی بدون منبع انرژی خاصیتی ندارند. در این بین، ابزارهای قابل حمل به منبع قابل حمل نیازمندند و اینجاست که باتری (البته از نوع سبکش) ظهور می کند.
هر ساله حدود دو میلیارد دستگاه گوشی در سطح جهان تولید می شوند و یافته جدید دانشمندان زنگ خطر در این زمینه را به صدا در آورده است.
 
با توجه به یافته جدید دانشمندان، باتری های لیتویم یونی به کاررفته در گوشی های هوشمند و تبلت ها بیش از 100 نوع گاز کشنده را در فضا منتشر می کنند.
بر طبق تحقیق جدیدی که در دانشگاه شینگهوای چین انجام شده است، دانشمندان چینی معتقدند در بین این گازها مونوکسید کربن علاوه بر آلودگی محیط زیست، اثر مخرب بیشتری بر روی پوست و چشم انسان دارد.
 
این در حالی است که بیشتر کاربران از اثرات داغ کردن بیش از حد گوشی و شارژر و استفاده از شارژر های بی کیفیت بی اطلاع هستند و متاسفانه بیش از 2 میلیارد دستگاه هر ساله تولید می شود.
 
شارژ کامل موبایل
 
نحوه صحیح شارژ باتری موبایل
خطرات بالقوه از داغ شدن باتری ها و انفجار گوشی ها باعث شده تا تولید کنندگان گوشی سریعاً فراخوان برای جمع آوری دستگاه ها صادر کنند تا از عواقب وحشتناک بعدی جلوگیری به عمل آید. برای مثال، شرکت دل در سال 2006 حدود 4 میلیون و صد هزار دستگاه دل را برای تعویض باتری آن فراخواند که عمدتا در بین سال های 2004 تا 2006 خریداری شده بودند؛ به تازگی نیز کمپانی سامسونگ برای جلوگیری از آبروریزی بیشتر دست به جمع آوری تمامی گوشی های گلکسی نوت 7 در سطح جهان زده است.
 
امروزه استفاده از باتری های لیتیوم یونی توسط بسیاری از کشورها و دولتها حمایت می شود تا در مصرف برق صرقه جویی به عمل آید. اکنون باتری های لیتیوم یونی توسط بسیاری از خانوار ها در سطح جهان مورد استفاده قرار می گیرند و یک اطلاع رسانی عمومی برای اگاهی این افراد در مصرف این نوع ازمنابغ انرژی اجتناب ناپدیر به نظر می رسد.
 
محققان معتقدند یک باتری که به صورت کامل شارژ شده است گاز بیشتری نسب به باتری که 50 درصد شارژ دارد، متصاعد می کند.
 
در تحقیقی که در این زمینه، انجام گرفته بر روی بیش از 20000 باتری لیتیوم یونی آزمایش حرارت انجام شده که پس از انفحار انها دانشمندان متوجه متصاعد شدن مقادیر زیادی از گازهای سمی در فضا شده اند.
 
محققان امیدوارند با علم به این خطر بالقوه، کارشناسان امر راهی برای غلبه بر این معضل خظرناک بیایند تا جان انسان ها بیش از این در معرض این خطر خاموش نباشد. 

گوشی خود را 100 درصد شارژ نکنید!

3.550
این مطلب مفید بود ؟3515
برگرفته از کلیک / م.ف
برچسب : شارژ گوشی
وبگردی