حسادت

غلبه بر حسادت با 6 تمرین ساده + راز درمان حسادت

کد مطلب : 25493تعداد نظرات : 2 نظرزمان مطالعه : 4 دقیقه
انسان ها از ارتقای شغلی همکاران گرفته تا ماشین جدید همسایه و خیلی موارد دیگر احساس حسادت می کنند اما چه طور می توان حسادت را از خود دور کرد؟

چگونه می توان حس حسادت ناشی از موفقیت دیگران را متوقف کرد؟

شما می توانید در مورد واکنش یک فرد، در قبال خوشحالی و موفقیت بقیه افراد، توضیح بدهید؛ برای بسیاری از ما به نظر می رسد در قبال اینکه بقیه افراد کارها را نسبت به ما در زندگیشان بهتر انجام میدهند، ما به مخاطره می افتیم. برای ما دشوار است که برای آنها خوشحال شویم، اما در عوض احساس حسادت و غبطه خوردن در ما به وجود می آید. حسادت، یک نوع محافظت از خود است و ما می توانیم بر تمام انواع موفقیت ها حسادت کنیم، صرفا به این دلیل که ما هنوز در زندگی خود به آنها دست نیافته ایم.

بر اساس یک مطالعه، احساس حسادت و غبطه خوردن، به ویژه برای کسانی که زمان زیادی را در رسانه های اجتماعی، مانند فیس بوک و توییتر صرف می کنند، بسیار قوی و زیاد است. ما امروزه در یک دنیای بسیار حسود زندگی میکنیم و به نظر می رسد هر موفقیت و خوشبختی افراد مورد بررسی و تحسین قرار گرفته می شود، چه در مورد ورزشکاران، و یا نوازندگان، و یا بازیگران و یا هر نوع افرادمشهور دیگر 

حسادت کردن به دیگران

بعضی از مواقع، برای ما سخت است که متنفر نباشیم، برخی از روانشناسان حتی می گویند ما مشغول تجربه احساساتی مانند حسادت و غبطه خوردن هستیم به عنوان یک پاسخ طبیعی در مورد وضعیت اجتماعی درک شده در "رتبه بندی اجتماعی" هستیم. اما یک کلید وجود دارد و در نهایت یک درک و آن هم قضاوت شماست، که خودتان نسبت به شخص دیگری انجام میدهید و با اینکه، حسادت ممکن است پاسخ طبیعی بسیاری از مردم باشد، اما لزوما سالم و سودمند نیست.

راهنمایی های سالم، برای کاهش حسادت به دیگران

حسادت را بپذیر :

حسادت طبیعی است، حسادت، اتفاق می افتد پس در مورد احساساتتان صادق باشید. صادقانه بگویید که کمی احساس حسادت، زمان هایی که می بینند مردم کارهایی را انجام می دهند که شما آرزو میکنید که ای کاش شما هم میتوانستید،می کنید.

سعی کنید از مقایسه خودتان با دیگران پرهیز کنید:

به خودتان یادآوری کنید، که هر شخصی در راه متفاوتی از زندگی قرار دارد همه ما برخی نقاط قوت و ضعف داریم، اما آنها ما را به عنوان یک فرد کامل تعریف نمی کنند.ارزش خودتان را بدون نیاز به احساس «برتری» به کسی ببینید.

حسودی کردن

حسادت را به عنوان حسی الهام بخش بدانید :

حقیقت این است که، شما به شدت احساس قدرت می کنید، زیرا کسی کاری را انجام داده که شما نتوانسته اید که می تواند حسادت را به همراه داشته باشد، اما می تواند الهام بخش و انگیزه بخش نیز باشد. به جای تحقیر کردن کارهای بقیه، با خودت فکر کن که "اگر آنها توانسته اند انجام دهند، من هم می توانم!"

موفقیت مردم را مورد تعریف و تمجید قرار دهید :

تعریف کردن از موفقیت افراد را به یک عادت تبدیل کن، حتی اگر آنها را دوست ندارید با آنها جشن بگیرید و از خوشحالی آنها، خوشحال شوید. این کار بسیار سالم تر است و استرس خیلی کمتری دارد، نسبت به متنفر بودن.

راهنمایی برای غلبه بر حسادت در یک تمرین 6 روزه

روز اول :اعتماد به نفس خود را بالا ببرید :

واقع بین باشید و درباره احساس حسادت در وجودتان به درستی قضاوت کنید. برای بیشتر افراد حسادت مقطعی و زودگذر است اما گاهی اوقات آنقدر شدید می شود که شادی و نشاط زندگی را نابود می کند پس برای جلوگیری از نابودی سعی در تقویت اعتماد به نفس خود داشته باشید.

حسود بودن

روز دوم:قابلت های خود را بشناسید:

بعد از تقویت اعتماد به نفس خودتان را از گذشته بیشتر دوست داشته باشید و به خود ارزش قائل شوید. با کمی فکر کردن حتما می توانید خودتان را بهتر بشناسید و توانایی های تان را به اوج برسانید.

حسادت به دیگران

روز سوم :به خوشبختی خود اعتراف کنید :

کارشناسان می گویند حتی اگر تصور می کنید همای سعادت روی شانه های یکی از نزدیکان تان نشسته، باز هم نمی توانید به طور قاطع بگویید او کاملا خوشبخت است. خوشبختی واژه ای است که خیلی از ما برای داشتن آن به دیگران حسادت می کنیم در حالیکه باید بدانیم بدون حسادت به دیگران هم می شود خوشبخت بود.

روز چهارم :مقایسه کردن هرگز :

هرگز و به هیچ وجه خودتان را با دیگران مقایسه نکنید چون این کار حسادت شما را تقویت می کند. همیشه شرایط را با توجه به استعداد و توانایی های خودتان بسنجید و از اینکه شبیه دیگری نیستید، ناراحت نباشید و بهتر است به جای مقایسه به نیروی درون تان اعتماد کنید و حسرت به دل زندگی دیگران نباشید.

کنترل حسادت کردن

روز پنجم :شکرگزار باشید :

از پدر و مادر بزرگها بارها شنیده ایم که باید قدر نعمت ها و داشته های تان را بدانید و همیشه شکرگزار باشید و اگر در زندگی چیزی را به دست نیاورده اید شاید به اندازه کافی تلاش نکرده اید، باید بدانید که به هر حال حس حسادت سودی برای شما ندارد.

روز ششم :ایده آل هایتان را بازنگری کنید :

ممکن است دلیل و ریشه حس حسادت شما نارضایتی از وضعیت موجود باشد، ممکن است وضعیت ایده آلی را در ذهن تان تعریف کرده باشید و چون به آن نمی رسید، به افرادی که ایده آل های شما را دارند، حسادت کنید.

 حسادت کردن به دیگران

غلبه بر حسادت با 6 تمرین ساده + راز درمان حسادت

3.9440
این مطلب مفید بود ؟34694
منبع : بخش سبک زندگی نمناک/ح.ب /ن
برچسب : حسادت
2 نظر به ثبت رسیده است
ناشناس1396-08-30
یکی ازراه های علمی ریاضیات وضوگرفتن بر سطح درس مطالعات علمی نشان میدهد وضوگرفتن و نماز خواندن باعث تمرکز فرد در انجام هرکاری میشود نماز خواندن باوضو باعث موفقیت فرددرمطالعه میشود افرادی که تمرکز ندارد میتوانند وضو بگیرند وبا وضو درس بخوانند تاثیر وضوبرسطج تمرکز و اعتماد نفس فرد بالا میرود واگر استادی تجقیرت کرد دربرابر آن سکوت کن
9828
لیلا. م1401-05-27
حسادت، حس بسیار تلخ و زننده ای است که قطعا همه مان آن رو تجربه کردیم ... اگر کسی بگه نه، داره دروغ میگه ...
گاهی کنترل آن بسیار سخت است ... یک موفقیتی را همیشه آرزو داشتی که داشته باشی، یکهو می بینی یکی دیگه دارای اون میشه ... آخ! آخ! چه حرصی می خوره آدم ... ! انگار یک کبریت بکشند و شعله حسادتمان روشن بشه
آدم موقع حسادت، از درون خورده میشه . عذاب می کشه . ای کاش بتونیم نعمتها را در وجود دیگران ببینیم و خوشحال بشیم نه اینکه حرص بخوریم و حسادت کنیم
الهی خدا این مرض کشنده را از وجودمان دور کنه
200
وبگردی