قایقران پاراکانوی

اعزام 7 قایقران پاراکانوی ایران به قهرمانی آسیا

تاریخ انتشار : 24 فروردین 1402کد مطلب : 31872زمان مطالعه : 2 دقیقه
مربی تیم ملی پاراکانو با اشاره به اعزام 7 قایقران به مسابقات قهرمانی آسیا ازبکستان در اردیبهشت ماه، گفت: در شرایطی ورزشکاران راهی این مسابقات می‌شوند که با کمبود قایق مواجه هستیم.

ایسنا:محسن میلاد در ارزیابی از وضعیت تیم پاراکانو برای شرکت در مسابقات قهرمانی آسیا ازبکستان، اظهار کرد:این مسابقات از سوم اردیبهشت به مدت 5 روز در ازبکستان برگزار می‌شود که شهلا بهروزی راد، اسلام جاهدی، مسعود قیصری، آبتین رزمجو، رویا سلطانی، سارا عبدالمالکی و سعید حسین‌پور نفرات اعزامی به این تورنمنت را تشکیل می‌دهند که البته وضعیت تمام قایقرانان اعزامی با توجه به تمرینات خوبی که پشت سر گذاشته‌اند راضی کننده است و امید به کسب مدال داریم.

وی یکی از مشکلات قایقرانان را رقابت در کلاس بالاتر با توجه به نوع معلولیت آنها عنوان کرد و گفت:بحث کلاس بندی قایقرانان یکی از مشکلات جدی و اساسی است که بعضا مشکلاتی را فراهم می‌کند و سبب می‌شود که براحتی مدال را از دست بدهیم، به عنوان نمونه کلاس پزشکی سعید حسین‌پور KL1 است که در مسابقات اخیر کلاس او در KL2 مورد تایید قرار گرفت و همین امر سبب شد تا شانس کسب مدال طلای خود را از دست بدهد. برای شرکت در قهرمانی آسیا ازبکستان سعی داریم با ارائه مدارک پزشکی شرایط حضورش را با توجه به نوع معلولیتش در همان کلاس KL1 فراهم کنیم تا با کسب مدال طلا، سهمیه مسابقات جهانی آلمان را نیز کسب کند.

مربی تیم ملی پاراکانو یکی دیگر از مشکلات قایقرانان معلول را نداشتن قایق« VOA» بیان کرد و افزود:اکثر قایقرانان پارا این توانایی را دارند که در دو رشته پاراکانو و VOA در مسابقات حضور داشته باشند که البته شانس آنها برای کسب مدال در رشته VOA بیشتر از پاراکانو است، یکی از مشکلاتی که در حال حاضر قایقرانان با آن روبرو هستند نبود قایق این رشته است و همین امر سبب می‌شود تا برای پیگیری تمرینات در این رشته دچار مشکل شوند. در حال حاضر اسلام جاهدی تنها قایقرانی است که قایق اختصاصی این رشته را دارد و برای آماده‌سازی سایر ورزشکاران باید شرایط سختی را تحمل کنیم.

میلاد ادامه داد:سال گذشته قرار بود کمیته ملی پارالمپیک چند قایق VOA خریداری کند که متأسفانه به دلیل کمبود اعتبارات شرایط خریداری فراهم نشد، این در حالی است که شانس قایقرانان در این رشته برای مدال آوری و کسب سهمیه پارالمپیک بیشتر از پاراکانو است.

وی در پاسخ به این پرسش که چه تعداد ورزشکار به بازیهای پاراآسیایی هانگژو چین اعزام خواهند شد، گفت:هنوز تعداد ورزشکاران اعزامی به هانگژو مشخص نیست و پس از محک و ارزیابی در قهرمانی آسیا ازبکستان کادر فنی نظر نهایی خود را برای اعزام قایقرانان به هانگژو به کمیته ملی پارالمپیک اعلام خواهد کرد.

مربی تیم ملی پاراکانو یکی از مشکلات قایقرانان را عدم حمایت از سوی کمیته ملی پارالمپیک عنوان کرد و افزود:به جز شهلا بهروزی راد و اسلام جاهدی که تحت حمایت کمیته ملی پارالمپیک هستند، سایر قایقرانان چون تحت حمایت کمیته نیستند برای تامین معاش مجبورند صبح‌ها کار کنند و زمان کمی را برای انجام تمرینات خود اختصاص دهند که این مساله تاثیر زیادی بر روی عملکرد آنها دارد، اگر ورزشکاران دیگر نیز توسط کمیته ملی پارالمپیک حمایت شوند شرایط بهتری برای آماده‌سازی و افزایش تعداد مدال‌ها خواهیم داشت.

انتهای پیام/م

اعزام 7 قایقران پاراکانوی ایران به قهرمانی آسیا

51
این مطلب مفید بود ؟10
وبگردی