بزرگداشت ناصر حجازی

مراسم بزرگداشت ناصر حجازی در سالروز تولدش

تاریخ انتشار : 26 آذر 1394کد مطلب : 24320زمان مطالعه : 3 دقیقه
ناصر حجازی اسطوره فوتبال ایران هیچگاه از ذهن و دل مردم بیرون نمی رود. به مناسبت شصت و ششمین سال تولد وی مراسم بزرگداشتی بر سر مزارش در بهشت زهرا برگزار شد.

برگزاری مراسم بزرگداشت ناصر حجازی

مراسم بزرگداشت ناصر حجازی

مراسم بزرگداشت اسطوره فقید آبی ها بر سر مزار وی برگزار شد.

به گزارش کاپ، طبق اعلام قبلی مراسم بزرگداشت ناصر حجازی به مناسبت زادروز وی از ساعت 10:00 صبح امروز در قطعه نام آوران بهشت زهرا (س)برگزار شد.

خیل عظیمی از دوستان ناصر حجازی با حضور در قطعه نام آوران به نوعی شصت و ششمین سالگرد تولد وی را گرامی داشتند. کیک بزرگ سه طبقه ای که روی آن شمع 66 قرار داده شده بود بر مزار ناصر حجازی قرار داشت که ساعت 11:30 توسط خانم بهناز شفیعی همسر وی بریده و میان حاضرین توزیع شد.

به علت برگزاری هفته پانزدهم لیگ برتر چهره های فوتبالی که در اردوهای تیم شان به سر می برند برخلاف سال های گذشته نتوانسته اند در این مراسم شرکت کنند.

یکی از حاشیه های جالب توجه مراسم بزرگداشت ناصر حجازی حضور توسلی وکیل قلعه نویی در قطعه نام آوران بود که دقایقی بر سر مزار غلامحسین مظلومی مشاهده شد و پس از اینکه تعدادی از طرفداران حجازی او را شناختند از قطعه نام آوران خارج شد.

بعد از اینکه توسلی قطعه نام آوران را ترک کرد صحبت از توقیف اکران مستند «من ناصر حجازی هستم» به میان آمد که سعید رمضانی برای حاضران توضیح می داد مستند را به چندین کارشناس حقوقی مجرب نشان داده ایم که آنها تاکید کرده اند کوچکترین مشکلی شامل حال این مستند نمی شود.

دوستان ناصر حجازی

بیوگرافی ناصر حجازی

ناصر حجازی متولد 23 آذر 1328 در شهر تهران بود . پدرش متولد تبریز و در تهران آژانس املاک داشت. وی با چهار خواهر و یک برادر در خانواده ای هشت نفره زندگی می کرد.حجازی در سال 1352 با بهناز شفیعی ازدواج نمود که حاصل آن دو فرزند بنام های آتیلا و آتوسا است که آنها نیز از بازیکنان فوتبال بودنداصر حجازی در آذر ماه 1388 به بیماری سرطان ریه مبتلا گشت و درحالیکه به گفته پزشکان کمتر از 3 ماه برای زندگی فرصت داشت ، وی ماهها با روحیه مبارزه طلبانه خود در مقابل بیماری ایستادگی نمود و سرانجام صبح دوشنبه در تاریخ دوم خردادماه 1390 از دنیا رفت و دو روز بعد ، چهارم خرداد ماه با خداحافظی از دوستدارانش در ورزشگاه آزادی ، به قطعه نام آوران بهشت زهرا برده شد تا در میان خیل عظیمی از جمعیت به خاک سپرده شود.

فوتبال باشگاهی

حجازی که برای تماشای مسابقات فوتبال مدارس رفته بود ، به علت مصدومیت دروازه بان مدرسه خود و با توجه به بلندی قامت (185 سانتی متر) و بسکتبالیست بودنش با درخواست مربی تیم درون دروازه ایستاد و در مقابل حریف به خوبی ایستادگی نمود. اتفاقی که سرآغاز سالها حضور وی در عرصه فوتبال شد تا تیم فوتبال نادر در دسته دوم باشگاه های تهران اولین باشگاه حجازی باشد ، تیمی که حجازی از آنجا به تیم ملی جوانان و تیم ملی بزرگسالان رسید. حجازی سال 1348 به تاج پیوست ودر همان سال ، قهرمانی جام باشگاه های آسیا و جام تخت جمشید را با این تیم به دست آورد . وی تا پایان دوران بازیگری خودبه جز مدت زمان کوتاهی که برای تیم شهباز بازی کرد و پس از جام جهانی 1978 آرژانتین که با تیم منچستر یونایتد انگلستان تمرین نمود و در پنج دیدار دوستانه برای این تیم به میدان رفت، در بقیه این مدت دروازه بان تاج و استقلال تهران بود و با این تیم چندین دوره قهرمانی در لیگ کشور ، جام باشگاه های تهران ، جام حذفی ایران و جام باشگاه های آسیا را جشن گرفت.

مزار ناصر حجازي

 مربیگری:

اولین تجربه مربیگری ناصر حجازی در محمدان بنگلادش بود و با این تیم 3 بار قهرمان لیگ کشور بنگلادش شد. نقطه اوج این باشگاه با پیروزی بر پرسپولیس و صعود به یک چهارم نهایی جام باشگاه­های آسیا رقم خورد. حجازی در سال 1375 سرمربیگری استقلال را پذیرفت و در زمانی کمتر از سه سال، موفق شد این تیم را به مقام نایب قهرمانی جام باشگاه­ های آسیا، قهرمانی و نایب قهرمانی در لیگ کشور برساند.

مراسم بزرگداشت ناصر حجازی در سالروز تولدش

511
این مطلب مفید بود ؟110
برگرفته از کاپ دات آی آر -/ ن.م
برچسب : ناصر حجازی
وبگردی