مزوتراپی صورت
مزوتراپی برای رویش مو، جوانسازی پوست، از بین بردن لک و چربی رواج دارد. این روش درمانی علاوه بر قرمزی و التهاب ضرر خاصی ندارد فقط باید حتما توسط متخصص انجام شود.

مزوتراپی برای صورت - مزایا، رویه و عوارض جانبی

تلاش برای داشتن پوستی صاف و شفاف پایان ناپذیر است. روش های زیادی وجود دارند که می ‎توانند به شما در رسیدن به پوست مورد نظر کمک کنند. مزوتراپی یکی از این روش هایی است که به شما نوید رسیدن به پوستی شاد و جذاب را می ‎دهد.

مزوتراپی صورت چیست ؟

مزوتراپی روشی است که در آن پزشک از سوزن های بسیار ریز برای تزریق آنزیم ها ، هورمون ها و ویتامین ها به منظور جوان سازی پوست استفاده می‎ کند. این روش برای اولین بار در فرانسه توسط دکتر میشل پیستور برای کمک به تسکین درد ناشی از اقدامات درمانی اختراع شد و با این حال، بعد ها از آن در حوزه زیبایی برای از بین بردن چربی ( اغلب به عنوان جایگزینی برای لیپوساکشن) استفاده شد.

اصطلاح مزو به معنای میانه است و این روش درمانی مزوتراپی نامیده می‎ شود زیرا از سوزن های ریز برای تزریق به لایه میانی پوست استفاده می‎ شود. مزوتراپی، به منظور درمان موارد اساسی مانند التهاب و گردش خون ضعیف که باعث آسیب رسیدن به پوست خواهد شد ، انجام می ‎شود.

مزوتراپی اغلب برای درمان طیف گسترده ای از مشکلات پوستی استفاده می شود که عبارتند از :

- رنگدانه

- سفت شدن پوست

- کاهش سلولیت و چین و چروک های پوست

- برداشتن چربی از صورت ، بازوها ، ران ها ، شکم و باسن

- آلوپسی

مزوتراپی

مزوتراپی مناسب برای مشکلات پوستی

مزایای مختلفی برای این روش وجود دارد.

مزایای مزوتراپی چیست ؟

1. دریافت میزان بالایی از ویتامین ها و سایر مواد مغذی برای پوست:

چنانچه در بخش سلامت نمناک اشاره شده است میزان بالای سرم ها، ویتامین ها و سایر ترکیبات مغذی باعث طراوت و جوان سازی پوست می ‎شود البته مزوتراپی باید به درستی انجام شود.

2. مزوتراپی، جایگزینی مناسب برای جراحی های گران قیمت:

برای داشتن ظاهری بهترنیاز نیست که حتما به زیر تیغ جراحی بروید. مزوتراپی روشی مناسب برای جوان سازی پوست است که به وسیله سوزن های ریز تمام مواد مغذی مورد نیاز پوست را برایتان فراهم می‎ کند.

 فواید مزوتراپی

مزایای مزوتراپی برای پوست صورت

3. مزوتراپی برای برآورده شدن نیاز های مختلف پوست:

مزوتراپی هم یک راه حل مناسب برای کسانی است که درصدد بازیابی جوانی پوست خود هستند و هم کسانی که می‎ خواهند پوست خود را تقویت کنند و نتیجه آن بعد از اولین جلسه قابل مشاهده خواهد بود.

4. مزوتراپی پوست را درخشان می ‎کند:

بسته به مواد تشکیل دهنده آن، مزوتراپی می‎ تواند مشکلات پوستی از قبیل لک ها، مشکلات رنگدانه ای و ملاسما را برطرف کند که این امر باعث درخشان شدن پوست می ‎شود.

5. مزوتراپی پوست را هیدراته نگه می ‎دارد:

مزوتراپی همچنین می ‎تواند به تقویت رطوبت پوست کمک کرده و باعث شود که پوست شفاف و سالم به نظر برسد.

مزوتراپی یک روند پیچیده نیست اما با این حال، لازم است که شخص برای مشاوره به متخصص پوست مراجعه کرده و در مورد نگرانی های خود با او صحبت کند. او بهترین فرد برای درک نیاز های پوست و نوع مواد مورد نیاز آن است.

بسته به میزان درمان و نوع مواد مورد نیاز پوست ، ممکن است تعداد جلسات درمانی برای هر فرد متفاوت باشد.

در این قسمت از سایت نمناک به طور مختصر به آنچه که در طول درمان انجام می‎ شود می ‎پردازیم.

مزوتراپی صورت

هیدراته نگه داشتن پوست با مزوتراپی

روند درمان مزوتراپی:

حداقل از یک هفته قبل از شروع درمان باید از مصرف داروهای ضدالتهابی غیر استروئیدی و آسپیرین ( در صورت استفاده از هر کدام از آن ها) خودداری شود زیرا ممکن است خطرکبودی و خونریزی را افزایش دهند.

در طول درمان مزوتراپی:

- ممکن است پزشک از ماده بی حسی موضعی در مناطقی که تحت درمان قرار می ‎گیرند استفاده کند. البته این امر به میزان تحمل بیمار بستگی دارد.

- پزشک از یک سوزن نازک برای تزریق مواد به داخل قسمت مورد نظر استفاده می ‎کند. چنیدن تزریق در طول یک جلسه صورت می ‎گیرد.

- تزریقات در اعماق مختلف از حدود 1 تا 4 میلی متر در پوست بیمار صورت می ‎گیرد و این امر نیز به نوع پوست بیمار بستگی دارد.

- بسته به نوع پوست و مواد مورد نیاز برای آن، پزشک تصمیم می ‎گیرد که چند جلسه مزوتراپی برای بیمار لازم است و می ‎تواند به بیمار بگوید که برای رسیدن به نتیجه مورد نظر به چند جلسه درمان نیازمند است.

در مورد مزوتراپی و تاثیرات آن، مطالعات کافی صورت نگرفته است اما هر درمان زیبایی به اندازه خود از عوارض جانبی برخوردار است. مزوتراپی هم از این قاعده مستثنی نیست.

برخی از عوارض جانبی رایج مزوتراپی شامل :

- اِدِما (تورم ناشی از آسیب یا التهاب)

- اِریتما( قرمزی پوست)

- خارش

- درد خفیف در قسمت تحت درمان

- افزایش حساسیت پوست

- حالت تهوع

- اسهال

- استفراغ

- ایجاد بر آمدگی درناحیه تحت درمان

- مشکلات مربوط به رنگدانه

- واکنش های پوستی حساس (خارش و غیره)

- همچنین ممکن است نسبت به بعضی دارو ها و ترکیباتی که مورد استفاده قرار می ‎گیرند واکنش آلرژیک ایجاد شود. از این رو، مهم است که شخص بداند که آیا به موادی که در مزوتراپی مورد استفاده قرار می ‎گیرند حساسیت دارد یا نه.

عوارض مزوتراپی

عوارض جانبی رایج مزوتراپی

عوارض جانبی این روش نیز به دلیل:

- تکنیک های اشتباه که باعث ایجاد زخم و عفونت می ‎شوند.

- استفاده از روش های ضدعفونی کننده ضعیف که ممکن است باعث انتقال عفونت و بیماری های پوستی شود.

سازمان غذا و دارو استفاده از روش مزوتراپی را برای از بین بردن چربی ها تایید نکرده و توصیه نمی ‎کند. به گفته آن ها، تحقیقات بسیار محدودی در مورد استفاده از مزوتراپی برای از بین بردن چربی ها موجود است.

نتیجه مزوتراپی:

اگرچه مزوتراپی نتایج امیدوار کننده ای در درمان تعدادی از مشکلات پوستی داشته است اما برای تایید اثربخشی آن در کمک به از بین بردن چربی ها، نیاز به تحقیقات عمیق و بیشتری است. ایمنی و عوارض جانبی این روش نیز تایید نشده است زیرا مزو تراپی فقط به عنوان یک روش برای کاهش درد و نه به عنوان یک روش زیبایی مورد بررسی قرار می‎ گیرد . همیشه بهتر است قبل از انجام مزو تراپی یا هر درمان زیبایی دیگر با پزشک مجرب مشورت شود.

مزوتراپی برای صورت؛ مزایا، روند درمان و عوارض جانبی آن

4.8125
این مطلب مفید بود ؟1205
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : laserandskin / getthegloss / بخش بهداشت و سلامت نمناک/ح.ب/ن
وبگردی