مضرات سریع غذا خوردن
با عجله و سریع غذا خوردن از جمله عادات نامطلوبی است که آثار سویی به دنبال دارد.

سریع غذا خوردن چه مضراتی را به همراه دارد

لحظاتی که برای غذا خوردن اختصاص داده می شود باید در آرامش واقعی باشد. در این لحظات نباید بدن ما در تنش و استرس باشد. به خاطر اینکه استرس کار گوارش را دچار اختلال جدی می کند.با این بخش با ما همراه باشید تا با مضرات سریع غذا خوردن آشنا شوید.

یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت:با آرامش غذا خوردن عامل جلوگیری برای افزایش دریافت انرژی است و اگر سریع غذا بخوریم بیشتر چاق می شویم.
متخصص تغذیه و رژیم درمانی بیان این مطلب افزود:مطلبی که خانم ها و آقایان معمولاً مطرح می کنند این است که می گویند ما کلا استعداد چاقی داریم، آب هم می خوریم چاق می شویم؛ ولی این مطلب، صحت ندارد.
وی همچنین ادامه داد:آنچه مسلم است افرادی که دچار چاقی یا اضافه وزن می شوند اگر جنبه مرضی نداشته باشند یعنی کم کاری تیروئید، کیست تخمدان و بیماریی نداشته باشند در اکثریت قریب به اتفاق، تعادل برقرار نکردن بین انرژی دریافتی از غذاهای مختلفی که در وعده های سه گانه یا میان وعده ها دریافت کرده اند با مقادیر مصرف انرژی است.

سریع غذاخوردن

عوارض سریع غذا خوردن

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی در ادامه تاکید کرد:به خصوص در افرادی که عادت دارند غذای خود را در چند دقیقه و سریع میل کنند این تعادل برقرار نمی شود.
وی تصریح کرد:وقتی که ما غذا را به علت افت قند خون یا گرسنگی شدید تناول می کنیم زمان، لازم دارد که این غذا جوییده، بلیعده و هضم شود و به مرحله ای برسد که مرکز سیری و گرسنگی به ما اعلام شود.
این زمان، بین 25 تا 30 دقیقه طول می کشد که به ما اعلام می کند به اندازه نیاز، انرژی و مواد مختلف دریافت کرده ایم.
وی ادامه داد:از این جهت، با آرامش غذا خوردن عامل جلوگیری برای افزایش دریافت انرژی است و اگر سریع غذا بخوریم بیشتر چاق می شویم.

متخصص تغذیه و رژیم درمانی در پایان اظهارداشت:توصیه ما این است برای اینکه چاق نشوید نخست باید سرعت غذاخوردنتان را کم کنید؛ دوم به سرعت فعالیت بدنی خود اضافه کنید؛ با ورزش وزن خود را کنترل کنید تا اضافه نشود .

آیا سریع غذا خوردن می تواند باعث چاقی شود؟

3.84
این مطلب مفید بود ؟31
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
برگرفته از جام نیوز-/ ر
وبگردی