مقابله با درد
درد اولین علامت یک بیماری است اما گاهی اوقات این درد ها غیر قابل تحمل می شوند در این مطلب روش های ساده ایی برای مقابله با درد ارائه می دهیم.

مقابله با درد با انجام چند روش ساده

ما در طول زندگی مان در بدنمان دردهایی را تجربه کرده ایم که نمی توانیم آنرا تعریف کنیم و همچنین نمی توانیم بفهمیم که چه چیزی باعث آن شده است.در آن لحظات ، آرزو میکنیم که ما در داخل بدنمان مشکل را پیدا کنیم و فورا بتوانیم آنر درمان کنیم .در این بخش از نمناک شما را با چند روش ساده برای مقابله با درد آشنا می کنیم.

روش های ساده مقابله با درد را بشناسید

دردهای بدن به دلایل مختلفی به وجود می آیند که برخی از آن ها را می توان در موارد عصبی ریشه یابی کرد. بسیاری از ما روزانه چند درد را در بدن خود حس می کنیم و خیلی سریع از بین می روند اما چگونه می توان با همه درد ها مقابله کرد ؟ برای آنکه دردها را به راحتی از بین ببرید تنها نیاز به دانستن چند نکته خواهید داشت.

** استراحت دادن به عضله ها اولین کاری است که می توانید انجام دهید . برای انجام آن باید این نکته را در نظر داشته باشید که بهتر است روی تختی دراز کشیده و تکان نخورید. تکان های اضافه می تواند بدن را دچار دردهای بیشتری کند.

مقابله با درد
ماساژ یکی از راه های مقابله با دردهای موضعی است.

 ** یخ اولین راه برای از بین بردن دردهای موضعی است. اگر دقت کرده باشید در زمین های ورزشی هنگامی که فردی مصدوم می شود کیسه های یخ را روی بدن او می گذارند تا کمی تسکین پیدا کند. هرگاه درد شدیدی در بدن شما به طور ناگهانی آغاز شد می توانید از کیسه یخ در محل آسیب دیده استفاده کنید.

**اگر دردهای بدن عضلانی باشد و بر اثر کار یا ورزش فراوان به وجود آمده باشد بهترین گزینه ماساژ است. یک ماساژ و مشت مال خوب می تواند خستگی ها و کوفتگی عضلات شما را که تبدیل به درد شده است از بدنتان خارج نماید.

مقابله با درد
یخ اولین راه برای مقابله با دردهای موضعی است.

 ** اگر درد در تمام بدنتان وجود دارد و حس می کنید استخوان ها درد می کنند اصلا به فکر یخ یا هوای سرد نباشد بلکه برعکس لباس های گرم پوشیده و تا می توانید هوا را گرم کنید. گرما بسیاری از دردهای استخوانی و عمقی بدن را از بین می برد.

** استفاده از مواد شیمیایی و پمادها نیز می تواند برای درمان دردها مفید باشد اما دقت داشته باشید که نباید از این مواد به مقدار زیاد استفاده کنید چرا که هیچگاه استفاده از قرص های مسکن توصیه نشده است. همچنین ماندن پمادها روی پوست نیز می تواند به آن آسیب وارد کند.

مواد غذایی که بادرد مقابله می کنند

زنجبیل

یک جزء اصلی در داروهای سنتی، این ریشه تند است که احتمالا به عنوان بهترین داروی ضد تهوع و دارای خواص تسکین دهنده دردهای معده، شناخته شده است. اما زنجبیل، همچنین میتواند با دردهایی مثل درد ماهیچه ناشی از ورزش و نیزدردهای ناشی از قاعدگی، به خوبی مبارزه کند.

زردچوبه

ترکیبی از این ادویه که باعث رنگ زرد-نارنجی درآن میشود، در بسیاری ازفرآیندها در بدن شما شامل التهاب، اثر دارد( ادویه کاری نیز از این ادویه گرفته میشود). مطالعاتی که درباره افرادی مبتلا به آرتریت روماتوئید و استئوپروز ، که از مکمل های دارای کورکومین استفاده میکردند، نشان داده است که این افراد بعد از مصرف این مکمل ها، بهتر راه می رفتند و البته دارای عوارض جانبی داروهای شیمیایی نیز نبودند. فلفل سیاه در جذب آن کمک زیادی میکند؛ سعی کنید تا با ترکیبی از این ادویه به همراه زنجبیل و عسل در چای خود، به جنگ با التهاب در بدن خود بروید.

روغن زیتون خام

آیا احساس خارش شدید در پشت گلو دارید؟ این یک ترکیب به نام الئوکانتل است که شبیه به ایبوپروفن عمل میکند. روغن زیتون خالص و خام، دارای چربی است که مفاصل را هموار و نرم کرده، از شکستن غضروف نیز جلوگیری میکند. این، شاید بتواند به افرادی که از پوکی استخوان رنج میبرند، کمک کند. هنگامی که شما با روغن زیتون پخت و پز میکنید(به شرط اینکه حرارت بالا نباشد) خواص خود را به هیچ وجه از دست نخواهد داد.

فلفل تند

کپساسین، ماده ای است که طعم تندی به چیلی میدهد. برخی تحقیقاتی که قبلا انجام گرفته بود، توصیه به خوردن فلفل تند، به جای مالیدن آن بربدن کرده بودند؛ شاید برای کاهش و جلوگیری از التهاب. “سوختگی” از ترفندهای مغز شماست برای آزادسازی آندروفین ها، که آن نیزبه نوبه خود باعث ساکت شدن هشدارهای درد میشود.

نعناع

روغن نعناع، برای تسکین گرفتگی های دردناک، گاز و نفخ معده به کار میرود، اینها نشانه هایی از بیماری به نام سندرم روده تحریک پذیر می باشد. چای نعناع، برای آرام کردن ناراحتی های گاه گاه شکمی، بسیار خوب است. در مطالعات پیشین، چای نعناع برزیلی، موثرتر از مسکن های تجویزی ضد درد، معرفی شده اند.

چند روش ساده برای مقابله با درد های بدن

424
این مطلب مفید بود ؟195
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
برگرفته از دکتر سلام / باشگاه خبرنگاران / ف
برچسب : درد بدن
وبگردی