ناخن جویدن
“ناخن جویدن” و این همه عوارض ! ، از جویدن ناخن باید خودداری نمود زیرا باعث ایجاد بیماری های پوستی خطرناک می شود.

عوارض و تاثیرات منفی ناخن جویدن روی سلامت بدن

حتما شما هم می شناسید افرادی را که در شرایط حساس شروع به جویدن ناخن های دست شان می کنند ، عادتی ناسالم و البته بسیار مضر .در حالی که این امر، فوق العاده رایج است، متخصصان به آن این چنین اشاره می کنند:نوعی از "بیان" وجود دارد که شما فریاد می کشید و نوع دیگری که می تواند موجب رفتارهای استرسی دهانی، مانند دندون قروچه، جویدن جواهرات، گزش لب ها یا سیگار کشیدن و ناخن جویدن شود.  

جویدن ناخن در کودکان

خطرات جویدن ناخن در افراد

این همان بررسی یک توالی چهار مرحله ای است که برای جوندگان ناخن، مشترک است: 

«پس از بالا بردن دست به صورت یا دهان و نگه داشتن آن برای چند ثانیه، انگشتان به سرعت در برابر دندان های جلو قرار می گیرند ؛ بعد، یک سری از ضربه های اسپاسمیک سریع رخ می دهد، و سپس بررسی بصری برای درک احساس ناخن های تازه واردِ این بازی با انگشتان ، انجام می شود.»اگر این پروسه به نظر آشنا می رسد، عادت شما ممکن است یک روش آسان برای تشخیص زمانی که شما دچار استرس هستید، باشد. در حالی که این نشانه های مشخص استرس، می توانند مسکوت یا به سختی قابل تشخیص باشند ؛ گزیدن ناخن، همچنین می تواند منجر به برخی از مسائل بهداشتی شدید و مضر شود.

عوارض جدی و خطرناک جویدن ناخن که شما را وادار به ترک این عادت ناسالم می کند

اگر شما به دلیلی محکم برای ترک جویدن ناخن خود نیاز داشتید، این لیست بخش سلامت نمناک به شما کمک خواهد کرد. 

عوارض ناخن جویدن

عوارض جدی و خطرناک جویدن ناخن

1. عفونت های تند و زننده دهان :

اگر قطعه ای بیش از حد بزرگ را از بین ببرید، می توانید پوست ظریف زیر ناخن خود را در معرض هر گونه از هزاران باکتری یا پاتوژن موجود در دهان قرار دهید تمام دهان ما پر از باکتری ست، بنابراین شما به راحتی می توانید خود را آلوده کنید. یکی از رایج ترین انواع عفونت، پارونکیا نامیده می شود، و می تواند باعث تورم، قرمزی، درد و توده های پر از خلط شود. این عفونت می تواند به مدت چند هفته در یک مکان قرار گیرد. 

2. التهاب:

ترکیب شیمیایی بزاق شما این امکان را به شما می دهد که چربی ها و سایر مولکول های غذایی را از بین ببرید ، در حالی که به هضم آن ها کمک می کند، اگر شما همواره ناخن هایتان را در دهان خود قرار دهید، پوست انگشت می تواند از نوک انگشتان شما آسیب ببیند و باعث سوزش گردد به همین دلیل، مکیدن لب هایتان باعث می شود، که آنها خشک و ترک ترک شوند؛ چرا که برخورد همیشگی بزاق شما در واقع علت ساییدگی پوست است. 

3. بیماری:

در حالیکه انگشتانتان را با باکتریهای دهانتان درمی اندازید، خبر بدی است که همه میکروارگانیزم های آلوده، بر روی انگشتانتان به دهان شما دسترسی دارند و احتمالا بدتر، دستان ما با انواع باقیمانده ها و پاتوژن ها و چیزهایی که در زیر ناخن های ما گیر می کنند، تماس خواهند داشت.این ناخن ها را، در دهان خود قرار می دهید و هیچ محدودیتی برای چیزهای بد که می تواند ناشی از سرماخوردگی های معمول و تبدیل آن به یک ویروس جدی گوارشی باشد ،نیست.

4. ناخن های با رشد معیوب؛

ناخن های شما حاوی یک لایه مولد به نام "ماتریکس" است، که به نوعی بستری است که ناخن های شما در آن رشد می کندعفونت های مربوط به گزش یا جویدن ،می تواند به این ماتریکس آسیب برساند، و می تواند منجر به رشد مزمن ناخن معیوب گردد. 

پیشگیری از جویدن ناخن

بیماری هایی که با جویدن ناخن به سراغ ما می آید !

5. زگیل های صورت:

یک زگیل را تصور کنید، و مواد مسری آن، می توانند بر روی ناخن ها یا زیر آنها قرار بگیرند صورت یا دهان خود را با این ناخن های آلوده لمس کنید و آن وقت در معرض زگیل ها بر روی صورت یا گردن قرار گیرید، و پایان پذیرید! 

6. تبخال دست:

خب، این چیزی نیست که با آن شناخته می شود، اما ایده این است در شرایط واقعی، به نام "تبخال خفیف" نامیده می شود. اگر تبخال دهانی دارید، که تقریبا 40٪ بزرگسالان از آن رنج می برند، ممکن است ،انگشتان خود را با ویروس آلوده کنید. این امر می تواند باعث تب شود، اما معمولا اولین علائم سوزش دردناک و سوزش در نوک انگشتان آلوده است.پس از یک یا دو هفته، شما همچنین می توانید زخم های حاوی مایع ،یا خون پر شده را که در طول دو هفته (و همچنین با درد) به وجود می آیند، را ایجاد کنید. 

جویدن ناخن

تبخال دست با جویدن مدام ناخن

7. مشکلات دندانی:

حفره هایی که ریشه های دندان های شما را نگه می دارند، می توانند با جویدن مزمن ناخن تغییر شکل داده و یا دچار کجی شوند. گزش ناخن، همچنین می تواند باعث ایجاد شکستگی در دندان های شما نیز شود.

ناخن جویدن و عوارض خطرناک و بسیار بد ناخن جویدن

3.637
این مطلب مفید بود ؟2710
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : بخش بهداشت و سلامت نمناک / ن /ک.ک
برچسب : جویدن ناخن
وبگردی