کرونا در کودکان

کدام گروه سنی به کرونا مبتلا نمی شود؟

تاریخ انتشار : 17 اسفند 1398کد مطلب : 2234زمان مطالعه : 3 دقیقه
از آن جا که ویروس کرونا به ده ها هزار نفر در سراسر جهان گسترش یافته است، مشخص شده که یک گروه به اندازه دیگران بیمار نمی شود.

وضعیت کودکان در مقابل ویروس کرونا

خبرآنلاین:هیچ کودک زیر 9 سالی در چین کشته نشده و زیر یک درصد از تعداد آن ها در چین به این ویروس مبتلا شده اند. 

خیلی زود است به طور دقیق بگوییم که چرا کودکان به ویروسی که بیش از 3 هزار نفر در جهان را کشته است، مبتلا نیستند و از این بیماری نمی میرند. کارشناسان اما گمان می کنند که سیستم ایمنی بدن آن ها ممکن است با سایر گونه های ویروس کرونا آشنا باشد و ممکن است برخی محافظت ها را در برابر کووید19 انجام دهد. 

پایین بودن میزان عفونت در کودکان نیز ممکن است به این معنا باشد که آن ها در برابر این ویروس آسیب پذیر نیستند. 

کودکان به طور عمده از طریق سیستم ایمنی ذاتی که در واکنش به عفونت های نوظهور دارند، می توانند از مبتلا شدن به این بیماری ها جلوگیری کنند. نه به این معنی که بیمار نمی شوند بلکه می توانند عفونت را به بزرگسالان آسیب پذیر منتقل کنند. 

در بزرگترین مطالعه ای که تاکنون بر روی بیماران مبتلا به ویروس کرونا انجام شده است، محققان چینی دریافتند که تنها 416 نفر از 44672 نفری که در گزارش ها درج شده است، زیر 10 سال بوده اند که این عدد شامل 9 درصد این افراد می شود. یعنی از هر 549 نفر، یک کودک بین 10 تا 19 سال می میرد. مانند اکثر بیماری های تنفسی، مرگ ناشی از ویروس کرونا، با افزایش سن، بیشتر می شود. 

میزان مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا برای افراد زیر 40 سال، کمتر از دو درصد بوده است اما برای افراد بین 60 تا 70 سال، این خطر به 30 درصد افزایش می یابد. (اگر چه مرگ و میر برای افراد بالای 80 سال به 20.3 درصد کاهش می یابد.) 

اساسا ضعیف بودن سیستم ایمنی در سالمندان موجب ابتلا به این بیماری و در نهایت به مرگ منجر می شود اما این که چرا کودکان نسبت به این بیماری مقاوم هستند، هنوز ناشناخته است. 

در واقع دو نوع سیستم ایمنی داریم:ذاتی و تطبیقی؛ انسان ها و سایر مهره داران با ایمنی ذاتی متولد می شوند. مصونیت ذاتی «غیرخاص» است. به این معنی که گلبول های سفید به هر چیز خارجی حمله می کنند. آن ها سلاح های کمتری نسبت به اجزای سیستم ایمنی بدن دارند اما مطمئنا از هیچ مکانیسم دفاعی ای بهتر نیستند. 

ایمنی تطبیقی «آموختنی» است. زیرا بدن در معرض ویروس ها و باکتری های محیطی بیشتری قرار دارد و اسلحه هایی به نام آنتی بادی تولید می کند که به طور خاص متناسب با پاتوژن های مختلف ساخته شده اند. 

به هنگام افزایش سن، با اشکالات موجود در محیط زیست که روبرو می شویم و ایمنی تطبیقی ایجاد می کنیم، ایمنی ذاتی محو می شود. 

بنابراین، برای سیستم بدنی افراد مسن تر، ویروس کرونا، ویروسی بسیار جدید و ناشناخته است، درحالی که برای سیستم ایمنی افراد جوان، تقریبا جدید است. پس بدن برای دفاع از خود، کاری بیشتر از آن چه بدان عادت داشت را انجام می دهد. 

در میان پاتوژن های جدیدی که کودکان بیشتر از همه دچارش هستند، خانواده ویروس کرونا، اغلب مقصر سرماخوردگی هستند.

انتهای پیام/م

کدام گروه سنی به کرونا مبتلا نمی شود؟

4.521
این مطلب مفید بود ؟192
برچسب : ویروس کرونا
وبگردی