هزینه تولد فرزند
به زودی فرزندتان به دنیا می آید و قطعا شما نگران هزینه های تولد فرزندتان هستید, با این راهکارها نگرانی تان برای هزینه ها کاهش میابد.

مدیریت هزینه های تولد فرزند

به نظر می رسد ٩ماه زمان طولانی برای آماده سازی یک کودک تازه وارد به خانواده باشد. این تا حدودی صحت دارد البته وقتی قرار باشد این کودک تازه وارد فرزند خودمان باشد، اوضاع طور دیگری رقم می خورد. پس از فروکش کردن هیجان های اضافه شدن یک عضو تازه به جمع خانواده نگرانی و وسواس برای آماده سازی ها شروع می شود.

از قدیم گفته اند فرزندی که متولد می شود با خود برکت و روشنی به خانه می آورد. آموزه های دین مبین اسلام نیز این نکته را تاکید می کند که هیچ وقت نگران روزی فرزند نباشیم.

هنگام بارداری مادر، درآمد خانواده حداقل ٦ماه کاهش می یابد هزینه تغذیه مادر در دوران بارداری ماهانه ٣٠٠ تا ٥٠٠ هزار تومان است.

این روزها اما گرانی قیمت ها و شرایط اقتصادی شاید نگرانی هایی را برای تامین هزینه های بیمارستان، پزشک و لوازم مورد نیاز به وجود بیاورد. این شرایط البته برای زوج های جوان که برای اولین بار فرآیند به دنیاآمدن فرزند را تجربه می کنند، سخت تر است و استرس و نگرانی بیشتری به همراه دارد.

به محض مطلع شدن از بارداری می توان با برنامه ریزی و پیش بینی هزینه ها این نگرانی را به دست فراموشی سپرد و از لحظات شیرین انتظار برای تولد فرزند لذت برد. راهکارهایی که می خوانید می تواند تا حدودی به شما کمک کند تا آرامش بیشتری داشته باشید و قدم نورسیده را جشن بگیرید.

در ابتدا لازم است برای چند سوال اساسی پاسخ آماده کرده باشید؛ تصمیم گرفته اید زایمان طبیعی باشد یا سزارین؟ یا پزشک شما در این مورد تصمیم می گیرد؟ آیا شما یا همسرتان در سازمانی مشغول به کار هستید؟ کارفرمای شما یا همسرتان بیمه مکمل درمانی را برایتان در نظر گرفته است؟ این بیمه شامل چه درصد از هزینه ها و خدمات می شود؟ اگر این طور باشد برای تنظیم بودجه پیش بینی شده کارتان راحت خواهد بود.
 
بیمارستان
- لیستی از بیمارستان هایی که پزشک شما با آنها کار می کند را تهیه کرده و نزدیک ترین بیمارستان به محل زندگی خود یا والدینتان را انتخاب کنید و سریع ترین مسیر برای رسیدن به بیمارستان را یاد بگیرید.
 
- چنانچه تحت پوشش بیمه درمانی هستید با بیمارستان هایی که بیمه شما را می پذیرند، تماس بگیرید و از قیمت های مختلف اتاق و خدماتشان مطلع شوید. اگر تحت پوشش بیمه نیستید، چند ماه قبل از فرارسیدن آخرین ماه های بارداری جمع آوری اطلاعات کمک بسیاری برای تنظیم برنامه و در نظر گرفتن حداکثر هزینه ها و موارد پیش بینی نشده به شما می کند.
 
- می توانید به بیمارستان مورد نظر رفته و شرایط را بررسی کنید.
 
- وجود قسمت مراقبت ویژه نگهداری نوزاد بسیار ضروری است تا اگر نیاز بود، مجبور نباشید نوزاد را به بیمارستان دیگری منتقل کنید.
 
پزشک
حتما با پزشکتان صحبت کرده و از او بپرسید برای هر کدام از روش های زایمان طبیعی یا سزارین چه مواردی لازم است. در صورت بروز مشکلات پیش بینی نشده، چه داروهایی را باید تهیه کرد. به این ترتیب می دانید تقریبا چه مبلغی را باید برای این مورد در نظر بگیرید.
 
ساک وسایل مادر
در آخرین ماه های بارداری لازم است ساک وسایل مورد نیازتان را آماده کنید. این کار لذت فراوانی برای شما به همراه دارد. علاوه بر لوازم اساسی مورد نیازتان مانند لباس های راحتی، لباس نوزاد، وسایل بهداشتی، می توانید کتاب های آشنایی با تربیت فرزند را به همراه ببرید تا اگر برای چند روزی در بیمارستان ماندید، بتوانید وقتتان را به صورت مفیدی بگذرانید. اینجا چند عکس از محتویات ساک مادر در کشورهای مختلف می بینید که هر کدام براساس شرایط آن کشور تفاوت هایی دارد و ایده های جالبی برای شما به شمار می آید.
 
هزینه تولد فرزند

کاهش هزینه های تولد فرزند 

هزینه تولد فرزند

کاهش هزینه های تولد فرزند 

 پس انداز
- داروهایی که بعد از زایمان تجویز می شود، به خصوص ویتامین های مورد نیاز اگر جزو داروهایی که می توانید با بیمه تهیه کنید نباشند، هزینه ی قابل توجهی خواهند داشت.
 
- بعد از اینکه جمع تقریبی هزینه را به دست آوردید، می توانید قلک کوچکی در نظر بگیرید و هر ماه مبلغی را برای این موارد پس انداز کنید.
 
- جمع حداکثر هزینه های پیش بینی نشده، تقسیم بر عدد 9 میزان تقریبی مبلغی که باید پس انداز کنید را به شما می گوید.
 
- اگر تحت پوشش بیمه هستید، پس از بررسی ها و صحبت با پزشک اطلاع دقیق حاصل کنید که چه مبلغی را باید به صورت نقدی در بیمارستان پرداخت و چه مقدار از مبلغ را بیمه شما پوشش می دهد.
 
- تمام هزینه و محل تامین شان را یادداشت کرده و نسخه ای از آن را در اختیار همسرتان قرار دهید تا چنانچه زایمان زودتر از موعد بود، دچار سردرگمی نشوید.
 
ویتامین های مورد نیاز پس از زایمان
همان طور که گفتیم پس از زایمان و تولد فرزند مصرف بعضی از داروها به خصوص ویتامین ها برای مادر ضروری است. برای آنکه بتوانید از شیرخودتان فرزندتان را تغذیه کنید، باید بدنی سالم و قوی داشته باشید.
 
بسیاری از مادران در زمان بارداری ویتامین ها و مکمل های غذایی را مصرف کرده اما در دوران شیردهی آن را قطع می کنند که اشتباه بزرگی است. ویتامین ها، مواد معدنی و مکمل های غذایی به حفظ نیروی شما برای توجه کامل به نوزادتان کمک بسیاری می کند.
 
برخی از این ویتامین ها عبارتند از:
- ویتامین B12 که در رشد مغز نوزاد موثر است.
- قرص آهن برای جلوگیری از کم خونی.
- ویتامین c کولاژن مورد نیاز بر شادابی پوست شما را تامین می کند.
- امگا3 و زینک، برای تامین انرژی بدن و مراقبت از موها لازم است.

دیگر نگران هزینه های تولد فرزندتان نباشید!

510
این مطلب مفید بود ؟100
برگرفته از فردا - شهروند -/ح
وبگردی