محصولات هومیوپاتیک
سازمان FDA سطح هشدار خود را درباره خطر مصرف محصولات هومیوپاتیک دندان توسط کودکان به اوج خود رساند.

بروز تشنج در نوزادان و کودکان بعد از مصرف محصولات هومیوپاتیک دندان

دریک تحقیق جدید انجام شده نشان می دهد دستکم 10 مورد مرگ رخ داده را مرتبط با خطر مصرف محصولات هومیوپاتیک دندان دانسته است. که بیش از 400 محصول هومیوپاتیک دندان که طی 6 سال اخیر با هدف کاهش درد دندان درآوردن کودکان توسعه یافته اند، بعد از مصرف مشکلات سلامتی جدی مانند تشنج، تنگی نفس، استفراغ، و یبوست را به وجود آورده اند.

محصولات هومیوپاتیک

هشدار محصولات هومیوپاتیک دندان

سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) در بیانیه ای به همه پدرها و مادرها اعلام کرد که محصولات هومیوپاتیک دندان را به فرزندان خودشان ندهند. براساس این بیانیه، بعضی از قرص ها و ژل های هومیوپاتیک که با هدف تسکین درد دندان درآوردن طراحی شده اند، می توانند برای نوزدان و کودکان نوپا خطرناک باشند.

این سازمان درحال بررسی گزارش هایی است که از موارد بروز تشنج در نوزادان و کودکان بعد از مصرف محصولات هومیوپاتیک دندان به دست آورده است. این محصولات ممکن است حاوی ترکیبات طبیعی باشند، اما به عنوان داروی مجاز مورد پذیرش FDA نیستند.

علاوه بر این، در بیانیه FDA آمده است:«مصرف کنندگان در صورت مواجه شدن با علائم زیر، باید بلافاصله فرزند خودشان را به مراکز درمان پزشکی برسانند:تشنج، اختلال در تنفس، بی حالی شدید، خواب آلودگی مفرط، ضعف عضلانی، گرگرفتگی پوست، یبوست، مشکل در ادرار کردن یا آشفتگی شدید». این آژانس اعلام کرده است که هیچ کدام از فواید استفاده از محصولات هومیوپاتیک دندان برای FDA اثبات نشده است.

بررسی های آنان نشان می دهد که محصولات هومیوپاتیک دندان حاوی مقادیری از بلادونا هستند. بلادونا، نوعی گیاه سمی است که نوعی ماده شیمیایی به نام آتروپین دارد.

مصرف آتروپین در دوز بالا می تواند مرگ بار باشد. در هومیوپاتی از آتروپین برای درمان قرمزی و التهاب استفاده می شود. درحال حاضر، شرکت سازنده این قرص ها (Hyland)، فراخوانی برای جمع آوری این محصولات از بازار صادر کرده است.

هشدار درباره مصرف محصولات هومیوپاتیک دندان

53
این مطلب مفید بود ؟30
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
برگرفته از بهداشت نیوز-/ ر
وبگردی