مراقبت از پوست زیر بغل
شرایط هوا و گرمای فصل تابستان پوست زیربغل را دچار آسیب هایی همچون خشکی، تیرگی و چروک می کند، برای جلوگیری و رفع مشکلات این چنینی از توصیه های موثر و ساده بهره ببرید.

چگونه در فصل تابستان مراقب زیر بغلمان باشیم؟

گرما و رطوبت فصل تابستان عوارضی را برای سلامتی دارد. تعریق زیاد، بوی بد بدن و خارش مشکلاتی هستند که مردم تجربه می کنند و کمبود مراقبت این مشکلات را تشدید می کنند. مراقبت از زیر بغل در فصل تابستان بسیار ضروری است. در این بخش از سلامت پوست و موی نمناک ما بهترین راه های تمیز و مرطوب نگه داشتن را به شما پیشنهاد می دهیم. این راه ها بسیار آسان و تاثیرگذار است.

جلوگیری از مشکلات پوست زیربغل در هوای گرم

استفاده از ضد تعریق ها :

برای جلوگیری از بوی بد عرق زیر بغل و کنترل بوی بدن، استفاده از ضد تعریق ها در فصل تابستان مناسب است. ضد تعریق ها حاوی مواد آنتی باکتریایی هستند که از بوی بد زیربغل جلوگیری می کنند.

مراقبت از زیربغل

استفاده از آب لیمو :

در فصل تابستان تعریق زیاد زیر بغل از مشکلات جدی می باشد. برای رفع بوی نامطلوب و از بین رفتن باکتری هایی که ایجاد بو می کنند، زیر بغل، مقداری آبلیمو زیر بغل بمالید.

استفاده از جوش شیرین :

جوش شیرین برای نبرد با باکتری ها و از بین بردن بوی بد و جلوگیری از عفونت های زیر بغل بسیار مناسب است. همچنین جوش شیرین برای بهبودی عرق سوز شدن مناسب است زیرا جوش شیرین مانند نوعی ماسک لایه بردار پوست عمل می کند و باعث از بین رفتن انسداد منافذ پوستی و رفع آلودگی های موجود روی پوست می شود. 1 قاشق چای خوری جوش شیرین و 1 فنجان آب سرد را مخلوط کنید و پارچه ای تمیز را داخل آب فرو ببرید و آن را به مدت 5 تا 10 دقیقه روی نواحی زیر بغل بگذارید.

آلوورا :

برای مرطوب نمودن زیر بغل و درمان عرق سوز و تمیز ماندن آن، دو بار در روز روی زیر بغلتان ژل آلوئه ورا بمالید. آلوئه ورا خواصی مانند ضدالتهاب بودن، تسکین دهندگی و خنک کنندگی دارد.

استفاده از آلوئه ورا

پوشیدن لباس های پنبه ای :

نقش مهم لباس در سلامت پوست در فصل تابستان بر کسی پوشیده نیست. در این فصل برای سلامت پوستتان و جلوگیری از عرق سوز شدن، لباس های نخی و خنک بپوشید. همچنین لباس های گشاد و رنگ روشن سبب جلوگیری از تعریق زیاد شما خواهد شد.

استفاده از پد های زیر بغل :

پد ضد عرق، لایه ای پنبه ای و اغلب یکبار مصرف است که به پوست یا لباستان چسبانده می شود تا عرق اضافی را جذب کند. استفاده از این پد ها برای زیر بغل بسیار مناسب است چون درصورت خیس شدن می توانید آن را تعویض کنید اما اجازه ندهید طولانی مدت زیر بغل بماند زیرا بوی بد ایجاد می کند.

استفاده از سرکه سیب :

برای تمیز و تازه نگه داشتن زیر بغل در فصل تابستان، استفاده از سرکه سیب که حاوی آنتی باکتری است، بسیار مناسب است. برای از بین رفتن سموم زیر بغل، سرکه را با آب مخلوط کنید و آن را زیر بغل بمالید.

استفاده از سرکه سیب

لایه برداری :

یکی از پیشنهادات موثر این بخش از سلامت پوست و موی نمناک لایه برداری زیربغل است که پیش از این روش های انجام آن را کامل توضیح داده ایم. برای تمیز نگه داشتن زیر بغل و جلوگیری از رشد سموم در فصل تابستان لایه برداری زیر بغل، هفته ای دو بار لازم است.

مرطوب نگه داشتن :

بعد از دوش گرفتن زیر بغل را با زدن مرطوب کننده، مرطوب نگه دارید.

خشک نگه داشتن زیر بغل :

برای جلوگیری از آسیب پوستی به زیر بغل و تعریق و عرق سوز شدن زیر بغل را خشک نگه دارید و اینگونه از وجود باکتری جلوگیری کرده زیرا باکتری سبب ایجاد بوی بد و خارش پوست می شود.

تعریق زیربغل

کُمپرس آب سرد :

در فصل تابستان که تعریق زیر بغل زیاد است، اگر دچار عرق سوز شدن زیر بغل شده اید، روی ناحیه عرق سوز شده کمپرس آب سرد بگذارید تا حالت خارش، التهاب و عرق سوز شدن بهبود یابد. شما می توانید برای درست کردن کمپرس آب سرد ، چند قطعه یخ را ، درون پارچه ای بپیچید و آنها را به مدت 5 تا 10 دقیقه روی ناحیه ای که عرق سوز شده، قرار بدهید.

استفاده از پودر بچه :

برای جلوگیری از مشکلات پوستی ناشی از عرق کردن زیاد زیر بغل استفاده از پودر بچه راهکار خوبی است. این پودر مخصوص برای پوست شما هم به خوبی عمل خواهد کرد و سبب جلوگیری از عرق سوز شدن می شود.

استفاده از خیار:

اگر می خواهید زیر بغل شما خنک شود و از عرق کردن آن و از آسیب های پوستی ناشی از آن بکاهید، خیار را به صورت نازک، قطعه قطعه کنید، آن را درون آب سرد بگذارید. 2 قاشق غذاخوری آب لیمو به آن بزنید و هفته ای سه بار آن را روی نواحی آسیب دیده ی پوست بگذارید. خیار باعث می شود که بدن خنک و از خارش آن کاسته شود زیرا خیار حاوی مقدار زیادی آب است و به آب رسانی بدن کمک می کند.

استفاده از گلاب :

برای کنترل عرق پوست و جلوگیری از عرق سوز شدن و حفظ تعادل PH پوست، 200 میلی لیتر گلاب را با 4 قاشق غذاخوری عسل و 200 میلی لیتر آب مخلوط کنید. سپس ترکیب حاصل را در قالب یخ بریزید و بگذارید منجمد بشوند. سپس یخ ها را درون پارچه ای نخی بپیچید و روی پوست بگذارید.

مشکلات زیر بغل

استفاده از ماست :

ماست دارای خواص ضدقارچی و ضدمیکروبی است و خاصیت درمانی و خنک کنندگی دارد. ماست سرد را به مدت 15 دقیقه روی پوست عرق سوزشده ی خود بگذارید و سپس پوست را با آب سرد بشویید و با حوله ای نرم خشک کنید.

داشتن تغذیه مناسب و نوشیدن آب فراوان :

برای جلوگیری از عرق سوز شدن مصرف میوه و سبزیجات را افزایش دهید و به میزان کافی آب بنوشید.

پودر چوب صندل :

چوب صندل دمای بدن را پایین می آورد و باعث کاهش علائم عرق سوز شدن می شود. برای جلوگیری از عرق سوز شدن زیر بغل پودر چوب صندل و گلاب را ترکیب کنید و خمیر حاصل را روی نواحی عرق سوز شده بگذارید و صبر کنید تا خشک بشود. سپس خمیر را با آب سرد از روی پوست بشویید.

استفاده از برگ درخت سنجد :

رفع التهاب و آزردگی ناشی از عرق سوز شدن برگ های درختی به نام چریش را به شکل خمیر دربیاورید و روی نواحی عرق سوزشده بگذارید. پس از اینکه خشک شد، پوست را با آب سرد شست وشو بدهید و یا مقداری از این برگ، را با حدود 2 فنجان آب بجوشانید و پارچه ای نخی را در آب برگ درخت سنجد فرو ببرید و به مدت 5 تا 10 دقیقه روی پوست عرق سوزشده بگذارید.

تهیه ماسک زیر بغل

استفاده از آرد نخودچی :

اگر زیر بغلتان بسیار عرق می کند، برای جذب رطوبت اضافی و درمان عرق سوز شدن و باز شدن منافذ پوستی، از بین رفتن سلول های مرده 2 تا 3 قاشق غذاخوری آردنخودچی را با کمی آب ترکیب کنید و خمیر را به مدت 10 تا 15 دقیقه روی نواحی عرق سوز بگذارید و بعد با آب سرد آن را بشویید.

استحمام روزانه :

برای اینکه در تابستان پوستی سالم داشته باشید و عرق سوز نشوید و تعریق کمتر داشته باشید، هر روز استحمام کنید.

استحمام مرتب

استفاده از دم کرده نعنا:

برای اینکه زیر بغلتان عاری از هر گونه آلودگی باشد و بوی بد آن رفع گردد، دم کرده نعنا تهیه کنید و پارچه ای تمیز را با آن خیس کنید و روی ناحیه زیر قرار دهید.

21 راز زیبایی پوست زیربغل در تابستان گرم

4.650
این مطلب مفید بود ؟464
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : بخش بهداشت و سلامت نمناک/ز.ن
وبگردی