درمان قانقاریا
قانقاریا یکی از بیماری های شایع عفونی ماهیچه یا استخوان می باشد که اگر فورا اقدام به درمان آن نکنید، امکان آسیب رساندن قانقاریا به سایر اجزای بدن وجود دارد.

قانقاریا چیست و کدام نسخه های گیاهی در درمان آن موثرند؟

قانقاریا واژه ای نه چندان رایج برای نوعی بیماری پوستی است که بسیاری از مردم در واقع در زندگی روزمره با آن مواجه می شوند. با مرگ برخی از بافت های بدن مرتبط است و دلیل مستقیم کمبود خون در زیر این قسمت های پوستی است.

ممکن است قانقاریا را در قسمت های مختلف بدن مشاهده کنید، اما به طور معمول، بیشتر در اندام ها، پاها یا انگشتان دیده می شود. افراد اغلب فرض می کنند که قانقاریا تنها بر پوست تاثیر می گذارد. اما حقیقت این است که اگر به زودی آن را درمان نکنید، ممکن است به دیگر اعضا و ماهیچه ها آسیب وارد کند.به همین سبب نسخه های خانگی متعددی را در این بخش از سلامت نمناک در اختیارتان خواهیم گذاشت که امیدواریم برایتان مفید باشند.

بیماری قانقاریا

نسخه های خانگی درمان قانقاریا

به محض اینکه علائم را دیدید به یک پزشک متخصص مراجعه کنید ، علاوه بر آن امکان استفاده از این 15 داروی خانگی عالی برای قانقاریا وجود دارد. نسخه هایی ثابت کردند تاثیرات زیادی بر درمان قانقاریا دارند اما در هر صورت بدون مشورت با پزشک نباید مورد استفاده قرار گیرند .

1. فلفل قرمز

در میان درمان های خانگی برای قانقاریا، فلفل قرمز اغلب به خاطر اثرات بلند مدت اهمیت زیادی دارد.بو و مزه تند آن تاثیر برانگیختگی روی گردش خون دارد که خطر پلاکتهای خون چسبناک را کاهش می دهد.

در نتیجه، احتمال تجربه لخته های خونی که یکی از علل اصلی قانقاریا هستند بسیار پایین تر است ،علاوه بر این، فلفل قرمز توانایی تمیز کردن رگ های خونی را دارد.مغز می تواند از فلفل قرمز هم بهره مند شود چون حافظه انسانی را به طور موثر بهبود می بخشد.

 باید فلفل قرمز را به طور مرتب در غذاها بگنجانید، اما برای اجتناب از مشکلات گوارشی بیش از حد از آن استفاده نکنید.

فلفل قرمز

2. عصاره برگ زیتون

با خواص ضد ویروسی، ضد میکروبی و ضد قارچی، این قطعا یکی از بهترین درمان های خانگی برای قانقاریا هستند. وقتی نوبت به فرآیند رشد باکتری و یا ویروسی در بدن می رسد، عصاره برگ زیتون همیشه مورد تقدیر قرار می گیرد.

توجه کنید افراد از عصاره برگ زیتون برای مقابله با بیماری های سهل تا پیچیده مانند آنفولانزا، سرماخوردگی، انگل به عفونت های قارچی استفاده می کنند علاوه بر این، بسیاری از آنتی اکسیدان ها در این عصاره، که سیستم ایمنی را به شدت تقویت می کند، یافت می شوند.این آنتی اکسیدان ها هم چنین آزادسازی سلولهای بیگانه خوار را که شرایط مطلوبی برای ریشه کنی میکروب ها فراهم می کند، بهبود می بخشند.

برگ درخت زیتون

3. گل ختمی برای درمان قانقاریا

اگر می خواهید با التهاب شدید مقابله کنید - یکی از شایع ترین نشانه های قانقاریا، گیاه ختمی انتخاب مناسبی است.در حقیقت، این یکی از بهترین درمان های خانگی برای قانقاریا به خاطر خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی آن است. 

طرز استفاده :

ریشه گل ختمی را خرد کنید، می توانید نارون لیز را با آن مخلوط کنید تا فواید آن را بالا ببرید.سپس، آن ها باید بر روی موضع قانقاریا اعمال شوند، چند دقیقه بعد، این فرآیند را تکرار کنید،علاوه بر این، مصرف چای گل ختمی برای درمان قانقاریا توصیه می شود.

گل ختمی

4. سرخارگل

در میان علایم قانقاریا، ممکن است بیشتر از بو بد ناشی از قانقاریا اذیت شوید.آن ها نشانه های بسیار بدی از قانقاریا هستند که هیچ کس نمی خواهد شاهد آن باشد.اما خوشبختانه، سرخارگل یکی از درمان های خانگی برای قانقاریا است که به شما امکان کنترل آن را می دهد. 

طرز استفاده :

برخی از ریشه های سرخارگل را در آب بندازید و آن ها را بجوشانید، پس از چند دقیقه، آن را صاف کنید.چای خنک را میتوان روی پوست اعمال کرد و یا مصرف کرد.صبور باشید این روش را چند بار قبل از اینکه به بهبود توجه کنید، اعمال کنید.

سرخارگل

5.درمان قانقاریا با سراپپتاز

سراپپتاز را می توان به عنوان داروی ضد التهاب در نظر گرفت؛ بنابراین یکی از درمان های خانگی موثر برای قانقاریا هستند.علاوه بر این، به خاطر فواید آن در سلامت قلبی و عروقی مشهور است چون تاثیر زیادی روی گردش خون دارد.

از همه مهم تر، هیچ عوارضی را هم در کوتاه و بلند مدت به ارمغان نمی آورد.می توانید از آن برای درمان بیماری های خشک و مرطوب استفاده کنید.این امکان وجود دارد که کودکان و زنان باردار از سراپپتاز استفاده کنند.

سراپیتاژ

6. تاثیر کُوله خاس بر درمان قانقاریا

اگر نمی توانید فلفل قرمز تند را تحمل کنید، درمان های خانگی زیادی برای قانقاریا هستند که کیفیت یکسانی دارند.یکی از آن ها کُولْ خَس است که به شدت موثر و گردش خون را بهبود می دهد.هم چنین یک تسکین سریع برای کسانی است که التهاب، گرفتگی عضلات و یا گردش خون را تجربه می کنند. می توانید آن را در آب بجوشانید تا یک نوشیدنی روزانه داشته باشید.

کوله خاس

7. نقره کلویید برای درمان قانقاریا

نقره کلویید به عنوان یک آنتی بیوتیک کاملا طبیعی شناخته می شود که به همان اندازه به عنوان درمان های خانگی دیگر برای قانقاریا به کار می رود.نه تنها در ریشه کن کردن باکتری ها نقش مهمی ایفا می کند، بلکه هم چنین از باکتری های مفید در بدن محافظت می کند.در نتیجه، تعادل باکتری ها تضمین می شود. 

نقره کلویید

8. مصرف  حبوبات

لوبیاها ساده هستند، اما درمان های خانگی قوی برای قانقاریا هستند، یعنی لوبیا سیاه و لوبیا سبز. برای استفاده کافیست مقداری لوبیا را در به اندازه ی کافی بپزید. حبوبات باید یک بار در هر 12 ساعت شستشو شوند. 48 - 72 ساعت زمان برای خیساندن لوبیا قبل از پخت آن ها لازم است.

خواص حبوبات

9. سبزیجات موثر در درمان قانقاریا

نیازی به بحث در مورد فواید عصاره سبزیجات بر روی سلامتی انسان وجود ندارد. قرن هاست، مردم معتقدند که عصاره سبزیجات، در درمان از بسیاری از بیماری ها، حتی خطرناک ترین نوع سرطان موثر است ،هم اکنون ثابت شده است که در درمان قانقاریا مفید است. عصاره گیاهی به صورت روزانه مورد نیاز است تا سیستم ایمنی خود را برای مبارزه با عفونت های باکتریایی تقویت کند. 

ویتامین ها و مواد معدنی از آن رشد قانقاریا را محدود کرده و مانع تبدیل شدن آن به شرایط بدتر می شوند.شما باید به سبزیجات بسیار مقوی، مثل اسفناج، هویج، ...متوسل شوید. با این وجود، از آن سو استفاده نکنید چون مصرف بیش از حد می تواند منجر به مقدار اضافی فلوراید شود. 

اسفناج

10. تخم مرغ

در کل، غذاهایی که غنی از پروتیین هستند در درمان قانقاریا قابل پذیرش هستند. چنانچه در این بخش از بهداشت و سلامت نمناک میخوانید در بین آن ها، تخم مرغ قطعا یکی از ساده ترین درمان های خانگی برای قانقاریا است که به راحتی می توانید پیدا کنید.

باید به طور مرتب البته در حد مناسب تخم مرغ بخورید تا مطمئن شوید که بدنتان مقدار کافی از پروتئین ها را دریافت می کند.علاوه بر این دیگر غذاهای توصیه شده شامل ماهی، ماکیان، کدوتنبل و یا چند نوع بذر است.

خواص تخم مرغ

11. بذر کتان عالی برای درمان قانقاریا

علاوه بر پروتئین، چربی های سالم نقش مهمی در درمان قانقاریا دارند.و منبع بهتری به جز بذرکتان وجود ندارد.می توانید آن را به عنوان بخشی از سالاد در نظر بگیرید و از مزایایی که برای کمک به درمان قانقاریا دارد بهره مند شوید. 

بذر کتان

12. کلم برگ برای درمان قانقاریا

برخی نشانه های قانقاریا ممکن است با مصرف برگ کلم سریعا ناپدید شوند ، البته می توانید از کلم به روش دیگری استفاده کنید و برای این روش کافیست :  اول با آب تمیز برگ های کلم را بشویید، بعد آن ها را خرد کنید تا نسخه ی ساده ی شما آماده شود.

کلم برگهای خرد و له شده به شکل خمیر باید روی قسمت های پوستی از قانقاریا اعمال شود.از یک پارچه برای پوشاندن این مناطق استفاده کنید و هر چند ساعت یک بار بهتر است این روش را تکرار کنید.

کلم برگ

13. درمان قانقاریا با آب

مثل هر بیماری دیگر، قانقاریا نیاز به زمان برای التیام بخشیدن به آن نیاز دارد.اگر بدن خود را با جذب کافی آب تامین کنید، احتمال این است که بهبود سریع تر داشته باشید.در حقیقت آب آشامیدنی ممکن است به عنوان راه جایگزین برای دیگر درمان های خانگی برای قانقاریا شناخته شود.

آب

14. ورزش درمانی قانقاریا

در حالیکه هنوز مشخص نیست که ورزش می تواند تغییرات قابل توجهی در درمان قانقاریا به همراه داشته باشد با این وجود، برخی از نمونه ها نشان داده اند که برخی علائم قانقاریا با ورزش های تایید شده توسط متخصصان کاهش یافته اند. 

ورزش درمانی

کارهایی که برای کاهش علائم و درمان قانقاریا باید از آن اجتناب کنید

علاوه بر غذاهایی که به عنوان درمان های خانگی موثر برای قانقاریا عمل می کنند، برخی برای افراد با این مشکل بسیار بد هستند. 

  • محصولات سویا (شیر و یا پودر)و پنیر در درمان قانقاریا به شدت ممنوع هستند.
  • بادام زمینی دومین غذایی است که برای جلوگیری از بروز قانقاریا به آن نیاز دارید. این شامل هر محصول از بادام زمینی نیز می شود.
  • غذای دریایی توصیه خوبی نیست، بنابراین بهتر است میگو، صدف یا خرچنگ دریایی را مدتی دور از خود نگه دارید.
  • برخی میوه ها که مدت ها فکر می کردید خوب هستند، برای قانقاریا مضر هستند بنابراین باید از موز، پرتقال، توت فرنگی، لیمو و یا حتی انگور به خاطر مقدار بالای شکر آن ها اجتناب کرد.

بهترین درمان های خانگی بیماری قانقاریا با نسخه طب سنتی

3.933
این مطلب مفید بود ؟267
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : wikihomenutrition / بخش بهداشت و سلامت نمناک /ن /آ/ف.ن
وبگردی