کارت سوخت

معنی کد خطای 25 در هنگام سوختگیری با کارت سوخت چیست؟

تاریخ انتشار : 4 آذر 1398کد مطلب : 27792زمان مطالعه : 4 دقیقه
کد 25 یا کارت ابطال شده از جمله پیام هایی هست که برخی از رانندگان در هنگام سوختگیری با کارت سوخت شخصی با آن مواجه می شوند.

کد خطای 25 چیست؟

ایسنا:هنگام استفاده از کارت سوخت شخصی ممکن است با پیام هایی همچون "کد 25" یا "کارت ابطال شده" مواجه شوید که این مسئله به دلیل استفاده نادرست از کارت و مخدوش شدن فیزیک کارت است. همچنین ممکن است مالک کارت آن را ابطال کرده باشد که درصورت دریافت این پیام، مالکان برای صدور المثنی کارت باید به مراکز پلیس +10 مراجعه کنند. 

مالکان وسایل نقلیه در صورت فراموش کردن رمز، می توانند به نواحی و مراکز پخش فرآورده های نفتی در سراسر کشور مراجعه کنند؛ همچنین باید توجه داشت که صدور کارت سوخت هوشمند المثنی فقط از طریق دفاتر پلیس +10 مقدور است. بنابراین کسانی که کارت سوخت ندارند و تاکنون نیز درخواست صدورکارت سوخت نکرده اند، می توانند خود یا وکیل قانونی شان با در دست داشتن مدارک هویتی مالک خودرو و وسیله نقلیه به مراکز پلیس+10مراجعه کنند. 

مدارک لازم برای درخواست کارت سوخت المثنی 

حذف رمز کارت سوخت نیز در این دفاتر قابل انجام است. مدارک هویتی مالک برای درخواست المثنی کارت هوشمند سوخت نیز به این شرح است که برای اشخاص حقیقی، یکی از مدارک شناسایی معتبر مالک وسیله نقلیه شامل اصل شناسنامه یا کارت ملی هوشمند یا گذرنامه نیاز است. برای اشخاص حقوقی نیز معرفی نامه رسمی از سازمان یا شرکت مربوطه با امضاء و مهر مجاز به همراه اصل شناسنامه یا کارت ملی هوشمند یا گذرنامه نماینده نیاز است. 

دارندگان وکالتنامه معتبر قانونی از مالک نیز می توانند با ارائه مدارک شناسایی معتبر شامل اصل شناسنامه یا کارت ملی هوشمند یا گذرنامه نسبت به اخذ خدمات مورد نیاز اقدام کنند. در مورد خودروهای لیزینگی (خودروهای اجاره به شرط تملیک)، اسناد و مدارک در اختیار استفاده کننده خودرو شامل کارت خودرو ملاک عمل است. مدارک شناسایی وسیله نقلیه نیز شامل کارت شناسایی خودرو یا شناسنامه مالکیت وسیله نقلیه یا بنچاق محضری به همراه بیمه نامه شخص ثالث معتبر می شود. 

برای تکمیل فرم تعهدنامه در دفاتر پلیس +10 واریز مبلغ 10 هزار تومان در پایانه­ های pos بانک ملت مستقر در این دفاتر و اخذ رسید ثبت درخواست کارت هوشمند سوخت المثنی از کاربر، مراحلی است که باید طی شود. کسانی که در سایت دولت همراه ثبت نام کرده اند، نیازی به ارائه درخواست المثنی ندارند. کارت سوخت این اشخاص از طریق اداره پست به آدرسی که اعلام کرده اند ارسال می شود. 

ثبت درخواست 90 هزار درخواست برای کارت سوخت المثنی 

شهرام رضایی - مدیر برنامه ریزی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی - هم درباره آخرین وضعیت کارت سوخت اعلام کرده است:پیش از اجرای طرح سهمیه بندی بنزین، به طور میانگین روزانه 5000 درخواست برای کارت سوخت المثنی وجود داشت، اما این رقم هم اکنون به 85 تا 90 هزار درخواست رسیده و این در حالی است که ظرفیت صدور کارت سوخت کشور روزانه 30 هزار کارت است. 

وی با بیان این که افزایش تعداد درخواست ها سبب زمان بر شدن فرآیند صدور کارت شده است، افزود:در تلاشیم ظرفیت صدور کارت را به 50 هزار عدد در روز برسانیم، با این حال حدود 900 هزار درخواست باقی مانده که همین مسئله صدور کارت های المثنی را با تاخیر روبه رو کرده است. 

رضایی با بیان این که همچنان 700 هزار کارت سوخت در باجه های معطله پست باقی مانده است، گفت:با توجه به این که شرکت پست در روزهای جمعه نیز به هم وطنان خدمت رسانی کرده، توصیه ما این است که مالکان از طریق درگاه اینترنتی epolise.ir و post.ir کارت خود را پیگیری و برای دریافت آن اقدام کنند. وی با بیان این که ارائه خدمات، هزینه ای برای مالکان ندارد، گفت:به جز مبلغ 10 هزار تومان که برای صدور کارت المثنی دریافت می شود، مالکان هیچ هزینه دیگری پرداخت نخواهند کرد. 

او در پایان درباره کاهش مصرف سوخت پس از اجرای طرح سهمیه بندی بنزین گفت:آنچه از شواهد برمی آید مقدار مصرف بی شک کم شده و طبیعی است که این اتفاق رخ دهد، اما برای ارائه آمار دقیق باید اطلاعات یک دوره 10 روزه را تجمیع کنیم تا بتوانیم آمارهای دقیق تری در زمینه کاهش مصرف سوخت ارائه کنیم. 

بنا بر اعلام شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی، با این حال اگر هم وطنان به هر دلیلی موفق به پیگیری کارت سوخت خود از طریق درگاه های اینترنتی نشده اند می توانند با مراجعه حضوری به دفاتر خدمات پلیس +10 حتی در روزهای تعطیل و جمعه روند صدور کارتشان را پیگیری کنند. 

سوخت گیری در جایگاه ها روال عادی و طبیعی دارد 

به گفته مدیر برنامه ریزی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی، وضع سوخت گیری در جایگاه ها روال عادی و طبیعی را می گذراند و به جز چند مورد جایگاهی که در اتفاق های اوایل هفته گذشته دچار مشکل شده بود همه جایگاه ها عملیاتی هستند و هم وطنان برای سوخت گیری مشکلی ندارند. 

همچنین از مجموع 4000 جایگاه سوخت در سراسر کشور، درصد بسیار کمی از آن ها در اتفاقات هفته گذشته دچار آسیب شده اند که بسیاری از آن ها فعالیت خود را از سرگرفته اند و حتی اگر در بعضی از مناطق به دلیل شدت آسیب دیدگی نیاز به استقرار جایگاه های سیار عرضه بوده، این اتفاق رخ داده است تا هم وطنان دچار مشکلی نشوند.

انتهای پیام/م

معنی کد خطای 25 در هنگام سوختگیری با کارت سوخت چیست؟

3.324
این مطلب مفید بود ؟168
برچسب : کارت سوخت
وبگردی