کاردیولوژیست
کاردیولوژیست یا همان متخصص قلب و عروق به کسی که تخصصش قلب و عروق خونی است گفته می شود.قلب و عروق یک رشته پیچیده است و روند آموزشی پیچیده ای دارد.

کاردیولوژیست یا متخصص قلب و عروق کیست؟

به عبارت ساده تر، متخصص قلب و عروق پزشکانی هستند که با قلب و عروق خونی کار می کنند. آنها برای جلوگیری از بیماری های قلب، تشخیص، معالجه و درمان می کنند. متخصص قلب و عروق متخصصی است که به عنوان مشاور سایر پزشکان عمل می کند. آنها همچنین بیمارانی را ویزیت می کنند که دچار مشکلات قلبی هستند.

قلب و عروق یک رشته پیچیده است.متخصصین قلب و عروق آموزش گسترده ای را دریافت می کنند:

چهار سال دانشکده پزشکی، سه سال آموزش پزشکی داخلی و سپس سه یا چند سال در آموزش تخصصی قلب و عروق. برای درک پیچیدگی های قلب انسان، متخصصین قلب و عروق به مدت ده سال یا بیشتر به مطالعه و آموزش می پردازند و با تهدید گسترده بیماری های قلبی، آنها به آموزش بیش از گذشته نیاز دارند.

بیماری قلبی عامل اصلی مرگ و میر در زنان و مردان در ایالات متحده است. از هر چهار مرگ یک مورد را می توان به بیماری قلبی نسبت داد. از آنجا که قلب چنین ارگان حیاتی است، مراقبت های قلب و عروق یک شاخه مهم پزشکی است. 

کار متخصص کاردیولوژیست یا همان متخصص قلب و عروق چیست؟

بیشتر بیماران هنگام مراجعه به پزشک متخصص مراقبت های اولیه به متخصص قلب مراجعه می کنند. ممکن است آنها از مشکلات قلبی رنج بکشند و علائمی مانند تنگی نفس، تپش قلب، تغییرات الکتروکاردیوگرام (ECG) یا درد قفسه سینه را تجربه کنند. سپس یک متخصص قلب می تواند این علائم را بررسی کند.

متخصص قلب و عروق همچنین در موارد جدی تر مانند نارسایی قلبی نقش دارند. آنها به بازماندگان بیماری های قلبی کمک می کنند و بیماران را در مورد روش های پیشگیری راهنمایی می کنند. متخصص قلب و عروق حملات قلبی، نارسایی قلبی و اختلالات ریتم قلب را درمان می کنند. تخصص آنها برای روش هایی مانند سوند قلبی، آنژیوپلاستی بالون و جراحی قلب مورد نیاز است.

متخصص کاردیولوژیست

آشنایی با انواع کاردیولوژیست " متخصص قلب وعروق " 

انواع مختلفی از متخصص قلب و عروق وجود دارد که هرکدام در زمینه متفاوتی از درمان قلب متخصص هستند (توجه داشته باشید که ممکن است برخی از متخصصین قلب ترکیبی از موارد ذکر شده در ادامه ی این بخش از سلامت نمناک را انجام دهند):

متخصص قلب و عروق غیر تهاجمی :

بیماران را معاینه می کنند، مشاوره های قلب را انجام می دهند ، آزمایش هایی را تجویز و تفسیر می کنند (تست استرس یا الکتروکاردیوگرام). آنها بهترین راه حل برای درمان بیماران را با استفاده از دارو، تغییر در شیوه زندگی یا ترکیبی از هر دو تصمیم می گیرند. آنها همچنین در صورت لزوم بیماران را به جراح قلب ارجاع می دهند.

متخصص قلب و عروق داخلی :

بیمارانی را که با بیماری عروق کرونر، بیماری دریچه قلب و بیماری عروق محیطی در گیر هستند را درمان می کنند. آنها جراحی های آنژیوپلاستی و استنت، محافظت از آمبولی، روش آتروکتومی و ترمیم دریچه میترال را انجام می دهند.

درد قلب

متخصص قلب و عروق غیر داخلی :

همان آزمایشات و امتحانات را به عنوان یک متخصص قلب غیر تهاجمی انجام می دهند، اما همچنین می توانند عملیات جزیی از قبیل سوند سازی قلبی (روشی که شریان های مسدود شده را دارد) انجام دهد. در صورت یافتن انسداد، بیمار به یک متخصص قلب و عروق داخلی ارجاع می شود.

الکتروفیزیولوژی متخصص قلب و عروق  یا متخصصان ریتم قلب :

دستگاه های ضربان ساز، ضربان بدن و دستگاه های تنظیم مجدد قلبی را برای تشخیص، قدم زدن و زایمان در زیر پوست قرار می دهند. آنها همچنین روش های مختلف برای درمان اختلالات ریتم قلب و همچنین داروهای لازم را انجام می دهند. 

9 دلیل برای مراجعه به متخصص قلب

پزشک مراقبت های اولیه شما را به متخصص قلب ارجاع داده است. شاید پزشک خانواده شما در معاینه شما یک مسئله خطرناک دیده باشد و احساس کند که باید قلب خود را کمی دقیق تر توسط یک متخصص قلب بررسی کنید یا ممکن است این باشد که سابقه شخصی یا خانوادگی شما باید توسط پزشک معالج متخصص قلب معاینه شود. اگر پزشک مراقبت های اولیه شما را به متخصص قلب ارجاع می دهد، بلافاصله با این متخصص قرار ملاقات تعیین کنید. 

سابقه خانوادگی

کمی تحقیق کنید، شجره خانوادگی خود را ترسیم کنید و در مورد تاریخچه سلامتی خود از اعضای خانواده سؤال کنید. بیماری های قلبی می توانند یک جزء ژنتیکی قوی داشته باشند. اگر در حال مشاهده الگوی بیماری قلبی از جمله کلسترول و فشار خون بالا هستید، اقدامات لازم را انجام دهید و توسط یک متخصص قلب معاینه شوید.

خانواده

فشار خون بالا

بررسی فشار خون منظم باید از 20 سالگی به بعد انجام شود. اگر شما یک روند صعودی را مشاهده می کنید و فشار خون شما در حال افزایش است، ضروری است که آن را تحت کنترل بگیرید. متخصص قلب می تواند به شما در مدیریت فشار خون کمک کند. فشار خون بالا یک عامل خطرناک برای هر دو بیماری قلبی و سکته مغزی است. 

کلسترول بالا

افزایش کلسترول باعث بروز علائم نمی شود و مدیریت آن دشوار است. به عنوان یکی از مهمترین فاکتورهای خطرناک بیماری قلبی، تحت کنترل داشتن کلسترول از اهمیت بالایی برخوردار است. 

سابقه پر اکلامپسی

طبق تحقیقات بنیاد پراکلامپسی، تحقیقات نشان داده است که زنانی که سابقه فشار خون بالا در دوران بارداری یا در دوران پس از زایمان داشته اند مبتلا به پره اکلامپسی بوده اند، خطر ابتلا به بیماری های قلبی را دو برابر کرده اند. این خطر حتی ممکن است برای کسانی که نوزادان نارس به دنیا می آورند یا بیش از یک بار از این بیماری رنج می برند، حتی بیشتر باشد. کار از محکم کاری عیب نمیکنه! اگر در هر یک از بارداری ها پر اکلامپسی داشته اید، بهتر است قلب خود را معاینه کنید. 

سن قلب شما از سن واقعی شما بیشتر است. آیا خطر کلی شما برای بیماری های قلبی را می دانید؟ اگر جواب منفی است، وقتی را برای بررسی این موضوع اختصاص دهید.

سیگار کشیدن

اگر سیگاری هستید یا سیگاری بوده اید، ملاقات با متخصص قلب ممکن است مسئله بدی نباشد. استعمال سیگار در هر زمان از زندگی شما خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش می دهد و در کل یک عامل مهم خطر است.

سیگار کشیدن

شما به دیابت مبتلا شده اید

بزرگسالان مبتلا به دیابت دو تا چهار برابر بیشتر از بزرگسالان فاقد دیابت در معرض بیماری قلبی هستند. انجمن قلب آمریکا دیابت را یکی از هفت عامل خطرناک کنترل بیماری های قلبی ذکر کرده است. نسبت به کنترل آن اقدام و تلاش کنید.

بیماری مادرزادی قلب در دوران کودکی

یکی از تصورات غلط رایج در مورد کسانی که با بیماری مادرزادی قلب متولد شده اند این است که به محض اینکه کودک به طور ساختاری تثبیت شود، به مراقبت مداوم احتیاج ندارد. این درست نیست. در حقیقت، کیفیت زندگی آن بزرگسالانی که در دوران کودکی تحت عمل جراحی CHD قرار گرفته اند، با انجام معاینه روزمره با یک متخصص قلب و عروق متخصص در دوران بزرگسالی، به طور قابل توجهی افزایش می یابد.

کاردیولوژیست کیست ؟ کی باید به متخصص قلب مراجعه کنیم؟

2.54
این مطلب مفید بود ؟22
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : urmc / sgu / texasheart / careerexplorer / بخش بهداشت و سلامت نمناک/ن/م.ح
برچسب : بیماری قلبی
وبگردی