حجم اینترنت
تا کنون برای کاربرانی که از اینترنت های حجمی استفاده می کنند بسیار پیش آمده که حجم اینترنت آنها به صورت غیر منتظره کاهش پیدا کرده در حالیکه مصرف آنها بسیار کمتر بوده است. دلایل این اتفاق را بشناسید.

مصرف کنندگان حجم اینترنت

امروزه برای کسانی که جوامع پیشرفته زندگی می کنند و می خواهند با پیشرفت تکنولوژی جلو بروند، در اختیار داشتن اینترنت امری حیاتی است. حتی اوقاتی که برای مدت کوتاهی این اتصال قطع می شود احساس نا خوشایندی به کاربران دست می دهد. اما یکی از بزرگترین مشکلاتی که سر راه استفاده کنندگان از اینترنت خصوصا در کشور ما قرار دارد نحوه استفاده از ترافیک اینترنت و اتمام حجم اینترنت است. در حالی که بسته به نحوه استفاده، مجبور به خرید ترافیک مجزا از هزینه اتصال اینترنت می شوند. این سوال برای بسیاری از کاربران وجود دارد که چرا برخی اوقات با وجود عدم استفاده از مرورگر یا برنامه های دیگری که احتیاج به اینترنت دارند باز هم حجم اینترنت آنها کاسته می شود. 

کمپانی AVG که بیشتر آن را با نرم افزارهای امنیتی و ضد ویروس می شناسیم اخیرا گزارشی را منتشر کرده و در آن بزرگترین نرم افزارهای مصرف کننده حجم اینترنت و همچنین باتری دستگاه های موبایل را مشخص کرده است. با مطالعه این گزارش به نرم افزارهای نام آشنایی می رسیم که اگر کاربر هر کدام از آنها باشید، حجم بسیار بزرگی از ترافیک اینترنت شما به دست آنها مصرف می شوند.

AVG این داده ها را با استفاده از گزارشات بدون نام (anonymous) از طریق برنامه های AVG Antivirus و AVG Cleaner در سیستم عامل اندروید به دست آورده و کاربرانی که در این طرح شرکت داشته اند از کشورهای آمریکا، انگلستان و استرالیا بوده اند. سپس برنامه ها بر اساس داده های جمع آوری شده توسط اطلاعات برنامه های نصب شده روی گوشی به چهار دسته تقسیم شده اند. همان طور که در تصویر مشخص شده، می توانید در هر زمینه بزرگترین دشمنان گوشی خود را بشناسید. یکی از برنامه هایی که توانسته به صدر جدول تاثیر گذارترین برنامه ها در عملکرد گوشی برسد snapchat است که جایگزین فیسبوک شده و دلیل عمده آن هم مصرف بسیار زیاد WiFi، GPS و دوربین گوشی می باشد. در واقع این برنامه در سه فهرست از چهار فهرست طبقه بندی شده در بین پنج برنامه اول قرار گرفته است. از نظر میزان حجم اینترنت مصرفی هم فیسبوک، برنامه آنتی ویروس avast و اینستاگرام جزو اپ هایی هستند که برای کاربران ایرانی کاملا آشنا به حساب می آیند. به علاوه در کمال تعجب برنامه پر کاربردی مانند گوگل کروم دومین برنامه در بخش بزرگترین مصرف کنندگان فضای گوشی است.

 

دلایل کاهش حجم اینترنت

نرم افزارهایی که باعث کاهش حجم اینترنت می شوند

دلایل کاهش حجم اینترنت

عوامل موثر بر حجم اینترنت

همچنین با توجه به تصویر دوم مشخص شده برنامه هایی که در استارت آپ گوشی قرار دارند و به صورت خودکار اجرا می شوند عملکرد بدتری در چهار زمینه مشخص شده توسط AVG از خود نشان داده اند. در این فهرست ها مشخص شده که فیسبوک در سه بخش از چهار بخش اندازه گیری شده در صدر جدول قرار دارد . از این نظر پر مصرف ترین برنامه به حساب می آید. البته جای خوشحالی اینجاست که در بخش مصرف باتری فیسبوک در بین پنج برنامه اول نیست و شاید همین نکته بتواند تنها نقطه روشن کارنامه فیسبوک باشد. پیشنهاد AVG برای کاربران آن است که تاریخچه مرورگر های خود و همچنین فایل های cache را در بازه های زمانی کوتاه پاک سازی کنند و همچنین از آخرین ورژن از برنامه ها که در بازارهای اندرویدی عرضه می شود استفاده کنند.

نرم افزارهایی که باعث کاهش حجم اینترنت میشوند

3.824
این مطلب مفید بود ؟186
برگرفته از سخت افزار-/ف
وبگردی