کمک به زمین
زمین رو به نابودی است و چه کمکی که بشریت در این امر انجام نداده است.با ادامه همین سبک زندگی نه تنها زمین بلکه ما انسان ها نیز در خطر بزرگی قرار خواهیم گرفت.

9 کار ساده ای که به کمک آن می توانیم به کره زمین و خودمان کمک کنیم

همه ی ما انسان ها می دانیم که وضعیت اکولوژیک به نحوی مورد تائید است که با استفاده از محاسبات عددی بدست آمده است.اما با این وجود،وضعیت جوی زمین به علت تولید دودهای آلوده توسط کارخانه ها ، اتومبیل ها و... میزانی به خطر انداخته اند.

اما آیا تا به حال شده است به این سوال فکر کنید که شما با انجام چه کارهایی می توانید به کره زمین و موجودات ساکن بر روی آن را می توان از این معضل ها نجات داد؟!

اگر تصمیم به انجام برخی کارها که بتوانند به شما و هم سانان شما و در عین حال کره زمین کمک کنند گرفته اید،می توانید موارد زیر را پیش گیرید.جزئیات بیشتر را در ادامه این مطلب از بخش بهداشت و سلامت نمناک خواهیم گفت.

برخی کارها هستند که شما تنها فقط با انجام آنها می توانید به راحتی به اطرافیان و محیط زیست کمک بزرگی نمایید.انجام آنها شاید در ابتدا کاری دشوار باشد،اما پس از مدتی کوتاه می توانند در وجود شما تبدیل به یک عادت مناسب شوند.

1- کمک به زمین با عدم استفاده از کیسه های پلاستیکی

نه به کیسه پلاستیک

کیسه های پلاستیکی یکی از مواردی هستند که تجزیه آنها سال های زیادی طول می کشد.بنابراین به نظر شما چه روشی باید در پی گرفت تا کره زمین با وجود این نوع وسایل که از پلاستیک ساخته شده اند ، آسیب نبیند؟!

برای رفع این معضل بزرگ می توانید از کیسه های پارچه ای استفاده کنید که کاملا جایگزینی مناسب برای کیسه های پلاستیکی می باشند.استفاده کیسه های پارچه ای بسیار مناسب هستند و می توانید با این کار هم از سلامت خود و هم سلامت کره زمین مراقبت نمایید. 

2- استفاده از باتری هایی که قابلیت شارژ مجدد دارند برای کمک به زمین

باتری شارژی

باتری ها نسبت به اندازه کوچک خود،تصور می شود که به راحتی بازیافت شوند.اما این کاملا فکر اشتباهی می باشد و بازیافت آنها کاملا کار سختی است و در محیط زیست میلیون ها سال شاید تجزیه آنها به طول بیانجامد.چرا ما باتری های قابل شارژ مجدد را پیشنهاد می کنیم؟!

آیا آنها سریعتر تجزیه می شوند؟!خیر آنها سریع تجزیه نمی شوند،اما عمر مفید آنها زیاد است و اگر از آنها استفاده کنید،شاید از خرید ده ها باتری در طول سال خودداری نمایید.بنابراین به محیط زیست آسیب نخواهید رساند. 

3- کمک به زمین با استفاده از مواد طبیعی بجای مواد شیمیایی

شوینده شیمیایی یا طبیعی

مواد شیمیایی شوینده و پاک کننده،یکی از موادهایی هستند که سرعت پاکسازی را می توانند به حداقل میزان برسانند اما در پی خود می توانند آلرژی های غیرمنتظره را نیز در خود و اعضای خانواده تان ایجاد سازند.

برای مثال با خرید هر ماده شوینده ، در ابتدا ماده شیمیایی موجود در آن به شما آسیب می زنند و در آخر نیز بسته آن که از جنس پلاستیک هستند،می توانند به محیط زیست آسیب برسانند.

برای شستشوی طبیعی توصیه می شود که از جوش شیرین،آبلیمو،سرکه به عنوان جایگزینی مناسب برای مواد شوینده استفاده نمایید. 

4- استفاده از بطری های پلاستیکی ضخیم آب برای کمک به زمین

نه به پلاستیک

زمانیکه اولین بطری آب در بازار عرضه شد،همه مردم احساسا خوبی نسبت به آن داشتند و به این فکر می کردند که دیگر آنها می توانند به راحتی هر میزان بطری آب را با خود در سطح شهر حمل کنند.اما آنها در مورد مضرات آن اطلاعی نداشتند .

اما در مطالعات اخیر نشان داده شد که اگر بطری آب در مقابل نور آفتاب قرار گیرد،می تواند گازهای مضر را از خود منتشر کنند که می توانند برای سلامتی بسیار خطرناک باشند.اکنون تکنولوژی پیشرفت کرده است و می تواند هر ماده ای که شیمیایی هستند را شناسایی نماید.

بنابراین توصیه می شود که از بطری های ضخیم مخصوص نگهداری مایعات استفاده نمایید تا عمر آن طولانی شود.همچینین با استفاده از این روش،هزینه کمتری خواهید کرد و به محیط زیست مقدار زیادی کمک خواهید کرد. 

5- کمک به زمین با استفاده از سرشیرها

بستن سرشیر

طبق آخرین اطلاعات که توسط دانشمندان و محققان منتشر شده است،بطور معمول و میانگین تنها میزان آب مصرفی در هنگام مسواک زدن حدودا 5 لیتر و در مجموع 250 لیتر آب مصرفی در طول روز برای هر نفر می باشد.اینک تصور کنید که اعضای خانواده شما بسیار زیاد هستند!!چه اتفاقی خواهد افتاد؟!

به همین دلیل توصیه می شود از سرشیرهایی استفاده نمایید که هوا را با آب ترکیب می کنند و این گونه 50% میزان مصرف آب کاهش می یابد. 

6- محافظت و مراقبت از حیوانات برای کمک کردن به زمین

کمک به سیاره زمین

اگر تعداد زیادی از حیوانات توسط ما انسان ها مراقبت و نگهداری نشوند،نتیجه آن می تواند افزایش حیوانات خیابانی باشند که می توانند در طی استفاده از مواد آلوده و سمی،به بیماری های خطرناکی مبتلا شوند.

با مبتلا شدن این حیوانات به بیماری ها و انگل های گوناگون می توانند در طی چرخه های مختلف به حیوانات دیگر سرایت نمایند و در نهایت این چرخ طولانی تر خواهد شد و می تواند جان حیوانات بسیار زیاد و یا حتی انسان ها را نیز به خطر بیندازد.

بنابراین اگر شما از این حیوانات نگهداری کنید،می توانید به محیط زیست و انسان ها کمک بسیار زیادی نمایید. 

7- کمک کردن به زمین با تفکیک زباله ها

کمک به بشریت

تفکیک زباله ها یکی از تصمیماتی است که مدت ها است بر روی آن در سطح جهانی تاکید می شود تا ساکنین هر منطقه زباله های خود را بصورت تفکیک شده نگهداری نمایند.با تفکیک زباله ها از یکدیگر می توان به کاهش مدت زمان تجزیه مواد کمک بسیار زیادی کرد .

اگر انجام دادن این کار برای شما سخت است ، حداقل موادی که ماده اصلی سازنده آنها پلاستیک است را در بسته بندی جداگانه تفکیک نمایید.اگر شما به این کار علاقمند هستید،توصیه می شود که محصولات فلزی،کاغذها،پلاستیک ها را بصورت تفکیک شده نگهداری نمایید. 

8- کمک به زمین با بخشیدن لباس هایی که از آنها استفاده نمی کنیم به افراد نیازمند!

بخشش لباس اضافی

آیا شما در خانه تان لباس های زیادی که به دلایل مختلف مانند تغییر سایز و... آنها را نمی پوشید؟!اگر چند دست لباس دارید که آنها را به دلایلی نمی پوشید،توصیه می شود آنها را به افرادی که نیازمند هستند،ببخشید و دیگر نیاز نیست آنها را در خانه تان تلمبار نمایید.اگر فردی را نمی شناسید،می توانید به خیریه ها بدهید تا آنها به افرادی که به آن نیاز دارند ببخشند. 

9- استفاده از چای به جای کیسه چای برای کمک به زمین

 نه به چای کیسه ای

طبق آخرین اطلاعات و آمار چای های کیسه ای می توانند به راحتی باعث بروز بیماری های مختلف البته در طی زمان طولانی ظاهر خواهند شد.مضر بودن چای کیسه ای به دلیل وجود ماده شیمیایی فتالات در کیسه آنها باشد و حتی ممکن است که چای درون گیسه به ماده اپی کلروهیدرین آلوده باشد که در نهایت می تواند به سلامتی آسیب جدی ای بزند.

برای رفع این مشکل،می توانید از یک قوری و چای طبیعی استفاده کنید.استفاده از چای طبیعی لذت بیشتری دارد و با محیط زیست سازگارتر است!

9 کار و روش سبک زندگی برای کمک به بشریت و زمین!

4.385
این مطلب مفید بود ؟7312
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : بخش بهداشت و سلامت نمناک/ف.ن /آ
وبگردی