گارانتی
در این مطلب با مشکلات متعددی که شرکت های گارانتی برای مردم به وجود آورده اند و سامانه ای که به منظور شکایت از این شرکت ها طراحی شده آشنا می شوید.

چطور از شرکت های گارانتی شکایت کنیم

گارانتی واژه ای است که وقتی قصد خرید محصولی را داریم به آن اهمیت ویژه ای میدهیم. شرکت های گارانتی تضمین کننده محصولات هستند و مردم به امید تضمینی که این شرکت ها میدهند محصولات را خریداری میکنند. اما اگر مشکلی از ناحیه این شرکت های گارانتی پیش بیاید چه باید کرد.
با وجود مشکلات فراوان پیرامون نحوه عملکرد شرکت های گارانتی هنوز بسیاری از مردم نمی دانند چگونه و از چه طریقی از این شرکت ها شکایت کنند در این گزارش با مشکلاتی که این شرکت ها به وجود آورده اند و سامانه ای که به منظور شکایت از آنها طراحی شده آشنا می شوید.
 
شاید برای شما هم پیش آمده باشد که یک محصول الکترونیکی گارانتی دار را خریده باشید اما وقتی به دلیل مشکلی که این وسیله دارد با گارانتی محصول تماس می گیرید می بینید که شرکت گارانتی کننده با ادعاهای واهی از تقبل گارانتی شانه خالی می کند. مثلا درباره یخچال مسئول مربوطه مدعی می شود که صدای بلند یخچال طبیعی است و مشمول گارانتی نمی شود یا مثلا برفک زدن یخچال شامل گارانتی نمی شود. یا برخی از گارانتی های نمایشگرهای خانگی مشکل ساختاری تلویزیون در نمایش تصاویر را به گردن پایین بودن کیفیت آنتن می اندازند و او را از سرشان باز می کنند.

موضوع اما به همین جا ختم نمی شود. در این سال ها شاهد ظهور گارانتی های تقلبی نیز هستیم؛ به این معنی که اگرچه گارانتی های مختلف با نام های متنوع و رنگ و وارنگی لیست می شوند و روی کالاهای مختلف چسبانده می شوند اما درواقع صرفا یک تکه کاغذ بی ارزش هستند و هیچ شرکتی برای انجام خدمات آن ها ثبت نشده و مسئول نیست.

شرکت های گارانتی

مشکلات فراوان شرکت های گارانتی

 

مشکلات فراوان شرکت های گارانتی

حدود 3 ماه پیش از یکی از شرکت های خوشنام داخلی یک دستگاه یخچال خریداری کردم اما سر و صدای زیاد و برفک زدن های پی در پی آن تبدیل به مشکلی جدی شده بود. پس از دو هفته با گارانتی آن تماس گرفتم و خواستار رسیدگی شدم. در اثر بی نظمی و شلوغی بیش از حد شرکت گارانتی کننده چند بار اپراتورها آدرس منزلمان را به اشتباه ثبت کردند و بررسی دو مشکل ساده توسط این شرکت هفته ها وقتم را گرفت.

وقتی یک جستجوی اینترنتی ساده انجام دادم فهمیدم که این مشکل برای بسیاری دیگر از کسانی که محصولشان این گارانتی را دارد هم پیش آمده است.

این در حالی است که با ایجاد یک سیستم اینترنتی ساده برای ثبت مشکل می توان بدون تمام این آشفتگی ها و بی نظمی ها به مشکلات تمام افراد شامل گارانتی رسیدگی کرد اما گویا اراده لازم برای حل این مشکل در برخی از شرکت های گارانتی وجود ندارد و ترجیح می دهند آنقدر کاربران خود را سر بدوانند تا فرد قید استفاده از گارانتی را زده و عطای آن را به لقایش ببخشد.

در وزارت ارتباطات در این سال ها برای پیگیری شکایات مردمی از شرکت های اینترنتی سامانه 195 به وجود آمده است. این سامانه که هم به صورت اینترنتی و هم به صورت تلفنی فعال است این امکان را به وجود می آورد که مردم در صورت بروز هرگونه اجحاف در حقشان بتوانند شکایت کرده و شکایت خود را پیگیری کنند.

اما برای ثبت شکایت از گارانتی های تقلبی چه سامانه ای وجود دارد و کدام نهاد مسئول رسیدگی به این قبیل مسایل است؟

در حال حاضر از چه طریقی می توان شرکت های گارانتی شکایت کرد؟

در حال حاضر در صورتی که اهالی تهران از صنف خاصی شاکی هستند می توانند به "سامانه جامع پاسخگویی به شکایات اداره کل تعزیرات حکومتی استان تهران" به آدرسhttp://www.tehtazirat.ir/index.php/form"" مراجعه کرده و پس از ثبت مشخصات شکایات خود را طرح کنند. البته ساکنان سایر استان های کشور هم می توانند با جستجوی آدرس سایت تعزیرات شهر خود در اینترنت به صفحه مربوط به استان خود رفته و شکایتشان را ثبت کنند. پس اگر شما هم با گارانتی وسیله ای که به تازگی خریده اید مشکل دارید اگر فروشنده ای جنس تقلبی به شما قالب کرده است به هیچ وجه دست، دست نکنید و حتی نه به خاطر خودتان، بلکه به خاطر اصلاح امور مملکتتان هم که شده دست به کار شوید و شکایت خود را همین حالا ثبت کنید.

گارانتی ، نحوه شکایت از شرکت گارانتی کننده

3.217
این مطلب مفید بود ؟116
برگرفته از باشگاه خبرنگاران / م.ف
برچسب : نکات خرید
وبگردی