افرادی که ازدواج با آنها پایان خوشی ندارد !+ ملاک های ازدواج موفق
با چه کسانی نباید ازدواج کرد؟ ملاک های مهمی که برای ازدواج موفق باید لحاظ شوند
قبل از ازدواج آشنایی با ویژگی ها و خصوصیات یکدیگر بسیار پر اهمیت است و این آشنایی منجر به موفقیت در ازدواج و برقراری رابطه خوب با یکدیگرمی شود . جوانانی که قبل از ازدواج هیچ شناختی از یکدیگر ندارند و با یک نگاه عاشق و دلبسته هم می شوند ، مشکلات زیادی در زندگی آینده خود تجربه خواهند کرد.
زیرا نداشتن شناخت کافی از علل اصلی بروز تضادهای رفتاری و شخصیتی در جریان زندگی است. ازدواج برخی افراد با یکدیگر اشتباه است و در آینده منجر به جدایی و یا بروز مشکلات زیادی خواهد شد برای اینکه بدانید چه کسانی نباید با هم ازدواج کنند، بهتر است این بخش از نمناک را مطالعه بفرمایید.
با چه کسانی نباید ازدواج کرد و چرا؟
با چه کسانی نباید ازدواج کرد و ازدواج با آنها پایان خوشی ندارد؟
برای همه ی افراد، گزینه های فراوانی برای ازدواج وجود دارد اما در این میان افرادی هستند که به هیچ عنوان نباید به ازدواج با آنها فکر کردمگر اینکه مشکل و عیب خود را برطرف سازند. این افراد عبارتند از:
فرد تنبل :
مردی که اهل کار و کسب درآمد نباشد و شما مجبور باشید تمام بار زندگی را شخصا به دوش بکشید. مردی که شغل و پیشه ی ثابتی ندارد و نمی تواند سر یک شغل به مدت زیادی دوام بیاورد نیز یک فرد تنبل محسوب می شود.
معتاد :
فرد معتاد، انگیزه های لازم برای زندگی را ندارد و اهل کار و تلاش نیست.پیش از این هم در مطلب خصوصیات همسر مناسب در نمناک گفتیم که ازدواج با فرد معتاد در صورتی که انگیزه برای ترک را داشته باشد بی اشکال است.
مرد و زن بدخو:
زن و مردی که در تمام شرایط و با تمام افراد بدخو هستند و رفتاری خشن و بد دارند اما منظور از فرد تندخو، عصبانیت های عادی و معمولی که برای همه ی ما پیش می آید نیست.
فرد بی بند و بار:
فرد بی بند و بار به زندگی زناشویی وفادار نیست و به راحتی می تواند به شما خیانت کند.
فرد نادان :
ازدواج با انسان نادان باعث تباهی زندگی می شود.
گریزان از خانواده :
فردی که مسولیت های فردی اش نسبت به خانواده را انجام نمی دهد ونسبت به خانواده اش بی مهر است، در آینده نسبت به همسر خود نیز بی مهر و علاقه می شود.
با چه کسانی ازدواج نکنیم؟ ملاک های اشتباه برای ازدواج
با چه کسانی نباید ازدواج کرد و چرا نباید ازدواج کرد؟
نابالغ ها :
فردی که از نظر عقلی، جسمی، عاطفی و جنسی به بلوغ نرسیده ، این فرد ممکن است پس از رسیدن به بلوغ ، امکان از انتخاب شما پشیمان شود.
کسانی که اختلالات جنسی دارند :
ازدواج با افرادی که دچار اختلالات هم جنس گرایی، خود ارضایی، کودک آزاری و … هستند، نباید صورت پذیرد.
دچار اختلالات حاد روانی :
افرادی که اختلالات شخصیت دوقطبی ، اختلال شخصیت بدگمان، اختلال شخصیت اسکیزویید، اختلال شخصیت آزار گر، اختلال شخصیت آزار پذیر، اختلال شخصیت ضد اجتماعی برای ازدواج مناسب نیستند.
افرادی که اختلاف فرهنگی- مذهبی- تحصیلی زیادی با شما دارد :
اختلاف سطح سواد، منزلت اجتماعی، اختلاف مالی همیشه مشکل ساز است و در آینده و در فراز و نشیب های زندگی، ناسازگاری هایش آغاز خواهد شد.
کسی که خانواده اش مخالف ازدواجش با شماست :
نظر خانواه برای ازدواج بسیار مهم است و اگر خانواده به ازدواج راضی نباشند شما حمایت آنها را از دست خواهید داد و ممکن است در آینده به مشکلات زیادی بر خورید.
اختلاف سنی زیاد :
کسی که بسیار کوچک تر از شماست یا کسی که بسیار بزرگ تر از شماست فرد مناسبی برای شما نخواهد بود زیرا دیدگاه متفاوتی خواهید داشت.
ازدواج از روی ترحم :
اگر شما بدون هیچ میل و علاقه ای و فقط از روی ترحم و دلسوزی با طرف مقابلتان ازدواج کنید پس از چند سال دچار پشیمانی خواهید شد.
با چه کسانی نباید ازدواج کرد و ملاک ازدواج ناموفق
چه افرادی می توانند با هم ازدواج کنند؟
برای پرداختن به این موضوع که چه افرادی نباید با یکدیگر ازدواج کنند باید 2 نظریه معروف در زمینه ازدواج را بدانید :نظریه شباهت و نظریه مکملیت.
نظریه شباهت
بر اساس این نظریه افرادی که ویژگی های مشترکی با یکدیگر دارند ، می توانند رابطه خوبی با هم برقرار نمایند . اما همیشه شباهت مناسب نیست مثلا ازدواج دو فرد خود شیفته با هم به علت اینکه هر دو می خواهند برتری خود را اثبات کنند و به احساس طرف مقابلشان بی توجهند با مشکل مواجه می شود زیرا به قول معروف دو پادشاه در یک اقلیم نمی گنجند.
نظریه مکملیت
بر اساس این نظریه ازدواج افرادی که دارای ویژگی های شخصیتی مکمل هم هستند مناسب است اما این مکملیت می تواند سالم یا بیمارگونه باشد .
مانند ازدواج زن و مردی که یکی از آنها شخصیتی وابسته، بدون اعتماد به نفس و کم بین دارد و طرف مقابل شخصی کنترل گر، قدرت طلب و استثمارگراست صحیح نیست زیرا یکی از طرفین در این رابطه دچار آسیب می شود پس این مکملیت خوب نیست و این افراد نباید با هم ازدواج کنند.
اما در مکملیت سالم مثلا ازدواج فردی با شخصیت درون گرا با فردی دارای درجه های نسبتا خفیف برون گرایی آسیب زا نیست. یا ازدواج فرد عصبی و تندمزاج با فردی نسبتا آرام و دارای کنترل هیجانی به این دلیل که مکمل خوبی برای هم هستند بسیار خوب خواهد بود. شیوه تعیین این الگوهای شخصیتی بهتر است توسط متخصصان و افراد صاحب صلاحیت انجام گیرد.
با چه کسانی نباید ازدواج کرد و با چه کسانی ازدواج کنیم؟
خودشناسی اولین شیوه ازدواج صحیح
همه افراد برای اینکه ازدواج صحیح و اصولی داشته باشند باید ابتدا به شناختن خصوصیات شخصیتی و معیارها و ملاک های خود و نقاط قوت و ضعفشان بپردازند و خودشان را خیلی خوب بشناسند سپس به شناخت طرف مقابل و تطبیق خصوصیات شخصیتی او با ویژگی های خود و تعیین درجه تناسب بپردازند.
در فرایند خودشناسی و نیز تعیین درجه تناسب افراد برای ازدواج کمک گرفتن از مشاوران و روان شناسان آموزش دیده بسیار با اهمیت است . مشاوران می توانند به آموزش مهارت های خودشناسی بپردازند .
در آخر باید بدانید که در ازدواج، هیچ دونفری شبیه هم نیستند و ازدواج پیوند تفاوت هاست بنابراین متفاوت بودن زن و شوهر با هم طبیعی است و سبب تحکیم رابطه می شود .
باوجود شباهت های خانوادگی و تحصیلی تضاد بین ویژگی های شخصیتی می تواند سبب سست شدن پیوند زناشویی گردد پس آنچه در ازدواج مشکل ساز است تضاد شخصیتی دو فرد است.