دررفتگی کتف
دررفتگی کتف یا شانه شایعترین دررفتگی سیستم حرکتی در انسان است و به دو نوعی دررفتگی قدامی و خلفی تقسیم میشود.

دررفتگی کتف چه علائمی دارد

مهمترین علامت دررفتگی کتف درد است. درد به حدی شدید است که بیمار با دست سالم خود آرنج و بازوی طرف صدمه دیده را محکم گرفته و اجازه هیچ حرکتی را به شانه نمیدهد.

زمانی که ضربه به کتف وارد شود عناصر نگهدارنده مفصل دچار آسیب می شود و دررفتگی کتف اتفاق می افتد. دررفتگی کتف را می توانید خودتان درمان کنید و اگر درد دررفتگی کتف تسکین نیافت باید به پزشک مراجعه کنید. در این بخش روش درمان دررفتگی کتف را آماده کرده ایم. با ما همراه شوید.
دررفتگی کتف وقتی اتفاق می افتد که رباط های نگهدارنده استخوان ترقوه به کتف پاره می شود . اگر درد و ورم دوباره ظاهر شدند یا حرکات شانه بهبود نیافت به پزشک خود مراجعه کنید. دررفتگی کتف وقتی اتفاق می افتد که رباط های نگهدارنده استخوان ترقوه به کتف پاره می شود .ممکن است که جزئی باشد با دردی ملایم یا کامل باشد با درد شدید و برآمدگی و ورم بالای شانه .

دررفتگی کتف

دررفتگی کتف

معمولا یک ضربه بسمت بیرون شانه یا افتادن مستقیم بر شانه می تواند علت آن باشد. معمولا کتف در رفته خود به خود خوب می شود، اما گاهی جراحی لازم است ممکن است که درد ملایمی داشته باشید .
در مورد شدیدتر، ممکن است یک یا دو تاندون پاره شوند و ترقوه از هم ترازی خارج شود .در شدیدترین حالت، دو تاندون پاره می شوند و مفصل تغییر شکل می دهد که این مورد بسیار دردناک است .
یخ، استراحت، و درمان دارویی می تواند درد و ورم را بهبود ببخشد و بانداژ برای آویزان کردن بازو بر گردن می تواند ضمن بهبود مفاصل راحتی بیشتری فراهم آورد. اگر تغییر شکل زیادی داشته باشید ممکن است که برای دوباره ساختن تاندون به عمل جراحی نیاز پیدا کنید .
با جراحی یا بدون آن، برای دستیابی دوباره به توانایی به حرکت درآوردن، قدرت و انعطاف پذیری، به توانبحشی نیاز خواهید داشت .هرچه دررفتگی شدیدتر باشد زمان بیشتری طول خواهد کشید که قادر باشید شانه خود را بدون درد، به حرکت درآورید .
اما اثر افراد طی مدت کوتاهی به بهبود عملکرد کامل دست پیدا می کنند .

علائم و راههای درمان دررفتگی کتف

3.154
این مطلب مفید بود ؟3321
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
برگرفته از بی باک -/ ر
برچسب : سلامت بدن
وبگردی