ضریب هوشی

ضریب هوشی یا آی کیو

کد مطلب : 2326زمان مطالعه : 2 دقیقه
آی کیو یا همان ضریب هوشی یا هوش شناختی به لاتین IQ (Intelligence Quotient) است و عددی است برای اندازه گیری توانایی های منطقی و یا ریاضی یک فرد. امروزه آزمون IQ را کمتر استفاده می کنند و بیشتر EQ را انجام می دهند

(ضریب هوشی)IQ چیست و چه تفاوتی با(هوش هیجانی)EQ میکند؟

امروزه آزمون IQ را کمتر استفاده می کنند و بیشتر EQ را انجام می دهند، زیرا بر این باورند که EQ می تواند توانایی فرد را در مقابله با شرایط استرس زا تعیین کند

 آی کیو

نکاتی که باید درمورد ضریب هوشی(IQ) بدانید.

IQ چیست؟


IQ (Intelligence Quotient) به معنای ضریب هوشی یا هوش شناختی است و عددی است برای اندازه گیری توانایی های منطقی و یا ریاضی یک فرد.
این یک معیار هوش نسبی فرد می باشد و در یک آزمون استاندارد، سن روانی را با سن تقویمی می سنجد.
IQ توانایی فرد برای آموزش و درک چیزهای جدید، توانایی مقابله با موقعیت های جدید و دستکاری محیط زیست و یا تجزیه کردن تفکر می باشد.
 

IQ و پیشرفت در کار و زندگی


روانشناسان بر این نکته توافق دارند که:IQ تنها 10 تا 25 درصد برای رسیدن به موفقیت لازم است و باقی بستگی به هر چیزی از جمله EQ دارد.
در تجارت، قانون، پزشکی و آموزش، بین IQ و موفقیت حرفه ای رابطه ای منفی و یا صفر می باشد.

مقایسه IQ و EQ


IQ می تواند مفاهیمی مانند قدرت کلمه، توانایی ریاضی و استدلال منطقی را اندازه گیری کند.
هنگامی که فرد در زمینه مهارت های خلاق و احساسات توانا می شود، IQ سقوط می کند.
در حقیقت، نشان داده شده است که برخی افراد دارای نمره بالای IQ هستند، ولی آنها روابط فردی خوبی ندارند و در اجتماع بی دست و پا هستند.
برای همین یک آزمون دیگر که انعکاس واقعی از شناخت فرد و توانایی های ذهنی او را نشان دهد لازم بود، برای همین EQ بوجود آمد.
امروزه آزمون IQ را کمتر استفاده می کنند و بیشتر EQ را انجام می دهند، زیرا بر این باورند که EQ می تواند توانایی فرد را در مقابله با شرایط استرس زا تعیین کند.

ضریب هوشی یا آی کیو

3.7158
ارزان‌ترین قیمت تور تایلند امروز چقدر است؟! یه سفر متفاوت!! تور شفق قطبی رو از دست نده!!!
این مطلب مفید بود ؟11741
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
برگرفته از tebyan.net
برچسب : آی کیو (IQ)
وبگردی