مجسمه استاد شهریار

بزرگترین مجسمه استاد شهریار + عکس

تاریخ انتشار : 10 آذر 1393کد مطلب : 10008زمان مطالعه : 2 دقیقه
دو هنرمند خوش ذوق تبریزی در یک اقدام هنرمندانه مجسمۀ استاد شهریار را در دل کوه تراشیده اند و اثری شگرف را خلق کرده اند.

محمد حسین بهجت تبریزی متخلص به شهریار شاعر پر آوازۀ کشورمان که با کتاب حیدر بابایه سلام به اوج شهرت رسید در روستای خشکناب تبریز دیده به جهان گشود بعد از تحصیلات ابتدایی و راهنمایی وارد دانشگاه شد و در رشته پزشکی تحصیل کرد ولی تحصیلاتش را نیمه تمام رها کرده و راه شعر و شاعری را پیشه کرد و در این زمینه شهرۀ عام و خاص گردید و چهره ای ماندگار شد در این میان دو سنگتراش تبریزی به نام های سیامک و سعید اولاد دمشق در قسمتی از تفرجگاه عون بن علی تندیسی از این شاعر بزرگ را بر روی صخره ها خلق کرده اند.
 

تندیس بزرگ استاد شهریار

مدیر عامل سازمان توسعه وعمران عون بن علی شهرداری تبریز از پرده برداری بزرگترین تندیس سنگی استاد شهریار در تفرجگاه عینالی خبر داد.

غلامرضا وصالی امروز در گفتگو با خبرنگاران اظهارداشت:در راستای ایجاد بسترهای لازم گردشگری و معرفی فرهنگ و تاریخ بومی منطقه به گردشگران، با هماهنگی سازمان زیباسازی شهرداری تبریز پس از بررسی های کارشناسی، ایده ساخت تندیس روی صخره های بزرگ تفرجگاه عینالی توسط دو هنرمند و استاد سنگ تراش تبریزی سیامک و سعید اولاد دمشق مورد موافقت قرار گرفت.

وی ادامه داد:با شروع عملیات اجرایی این ایده، از اردیبهشت ماه سال جاری، تندیس سنگی استاد شهریار به سبک رئال به ارتفاع ده متر به ثمر رسید.

وصالی با بیان این که این تندیس در نوع خود بی نظیر و بزرگترین اثر سنگی رئال در کشورمان محسوب می شود، اظهار داشت:این اثر نفیس، با چکش و قلم اجرا شده و در مقایسه با تندیس های ساخته شده از فایبرگلاس دارای ماندگاری بیشتری است.

مدیر عامل سازمان توسعه وعمران عون بن علی از اعلام آمادگی این سازمان برای استمرار این ایده در مورد سایر مفاخر و مشاهیر شهر تبریز خبر داد و افزود:سنگ ها و صخره های داخل تفرجگاه عون بن علی فرصت ارزنده ای است که می تواند با حمایت هنرمندان پیکرتراش، علاوه بر معرفی مفاخر شهر تبریز به گردشگران، به تقویت جاذبه های فرهنگی و تاریخی این منطقه بیانجامد.

بزرگترین مجسمه استاد شهریار + عکس

4.736
این مطلب مفید بود ؟342
برگرفته از ویستا- / ل
برچسب : شهریار مجسمه
وبگردی