پوشیدن کفش پاشنه بلند
بسیاری از خانمها که به زیبایی و مد اهمیت بسیاری می دهند نمی توانند پوشیدن کفش پاشنه بلند را کنار گذاشته و عوارض آن را قبول دارند.به این افراد باید گفت که این گونه کفشها همیشه هم بد نیستند.

اهمیت پوشیدن کفش پاشنه بلند

علاقه به زیبایی و میل به بهتر بودن باعث بالارفتن میزان استفاده از کفش​های پاشنه بلند شده است. مصرفی که میانسالی خیلی از خانم​ها را با درد و ناراحتی زیاد در ناحیه پا و ستون فقرات همراه کرده است. 

همانطور که اکثر زنان در طول تاریخ فهمیده اند، مد های دوست داشتنی اغلب کمی راحتی را از ما می گیرد. از لباس ها و گن های بسیار تنگ و چسبان گرفته، تا کفش های پاشنه بلند. زیبا به نظر آمدن، گاهی به قیمت بسیار سنگینی برایمان تمام می شود. کفش های پاشنه بلند انگشتان پا را بهم می چسباند و به سمت پایین می کشاند و گاهی موجب فرو رفتن ناخن در پا می شود. در هر حال لزومی ندارد که کفش های دوست داشتنی پاشنه بلندتان را دور بیاندازید، و (خوشبختانه) راهکارهای زیر تا حدودی مشکل تان را حل خواهد کرد.

خانم هایی که کفش پاشنه بلند می پوشند در حقیقت تنها زمانی دچار مشکل خواهند شد که تصمیم به پوشیدن کفش تخت بگیرند. تاندون آشیل آن ها هنگام راه رفتن با کفش تخت به شدت کشیده می شود و احساس ناخوشایندی را در پا ایجاد می کند.

پژوهشگران پوشیدن کفش پاشنه بلند را آن قدر مضر نمی دانند، اما توصیه می کنند که دوستداران این مدل کفش برای پیشگیری از پا درد به تمرین های کششی بپردازند.

پوشیدن کفش پاشنه بلند

 

نگذارید پاهایتان پینه ببندد

تحقیقات جدید نشان می دهد که 80% خانم ها مشکلاتی در ناحیه پا دارند که 15% شان مربوط به پینه بستن است. تغییر شکل (دردناک) مفاصل در ناحیه انگشت شست پا اکثر اوقات ژنتیکی است اما می تواند با پوشیدن کفش های پاشنه بلند بسیار تنگ بدتر شود؛ زیرا به اطراف انگشت فشار زیادی وارد می کند. بنابراین سعی کنید که کفش هایی متناسب با اندازه پاهایتان بپوشید.

حتی اگر کفش، عامل اصلی پینه بستن نباشد، تا حد قابل توجهی می تواند مشکل را وخیم تر کند. پس اگر متوجه شدید کفشتان انگشت ها را بهم می فشارد از پوشیدن آن خودداری کرده و کفش هایی انتخاب کنید که انگشتان پا براحتی در آن جابه جا شود. بهترین ارتفاع پاشنه برای حفظ راحتی، حدود 4 سانتی متر است.

استفاده از پاشنه بلندهای «پشت باز» را محدودتر کنید

برای ما خانم ها به تجربه ثابت شده است که انواع کفش های پاشنه بلند، تاثیرات و عوارض یکسانی ندارند. پاشنه بلند های «پشت باز»، و یا آن هایی که در ناحیه قوزک پا «بنددار» هستند، آسیب بیشتری به پا می رسانند و دلیل آن ایجاد فشار بیشتر به پنجه پا در حین حرکت است. بنابراین به شما توصیه می کنیم از اینگونه کفش ها کمتر استفاده کنید.

در خرید کفش، حضور شخص الزامی است

هرگز کفش و بخصوص کفش های پاشنه بلند را بصورت آنلاین یا بدون امتحان کردن آن در فروشگاه خریداری نکنید.

از پاشنه دار هایی با ارتفاع مختلف استفاده کنید

سعی کنید کفش پاشنه بلندتان را تمام طول روز، و هر روز نپوشید. آن را مرتبا تغییر دهید. مثلا یک روز کفش پاشنه بلند بپوشید، فردایش پاشنه تخت بپوشید و روز بعدی کفشی با پاشنه متوسط بپوشید. در اینصورت علاوه بر اینکه عوارض کفش و درد پا را کم می کنید، می توانید همگام با مد پیش رفته و به ظاهر خود، تنوع بدهید.

حرکات کششی در ناحیه ساق پا انجام دهید

این تمرین می تواند عوارض کفش پاشنه بلند (که موجب کوتاه شدن ماهیچه و ایجاد درد می شود) را تا حدودی کم کند:
رو به دیوار بایستید و پاهایتان را به اندازه عرض شانه باز کنید. زانوها را کمی خم کنید، یک پایتان را به اندازه یک قدم جلوتر بگذارید و دستان را به دیوار تکیه دهید. پای جلو را خم کرده و پای عقبی را صاف نگه دارید. کف هر دو پایتان باید روی زمین باشد. به سمت دیوار خم شوید، بطوریکه در ماهیچه های ساق و پاشنه پا کشیدگی را احساس کنید. اندکی حالت خود را حفظ کرده و سپس به حالت نخست باز گردید.
سعی کنید این تمرین را هر روز انجام دهید، بخصوص بعد از روزی که پاشنه بلند می پوشید.

یک جفت کفش پاشنه تخت به همراه خود داشته باشید

همه ما این شرایط را تجربه کرده ایم که با کفش مورد علاقه مان از خانه خارج شویم و بعد از ساعاتی درد را احساس کنیم. بنابراین به همراه داشتن کفش تخت (بخصوص اگر به جشن عروسی می روید)، به شما این امکان را می دهد که در طول زمان پذیرایی و شام بتوانید کمی به پاهایتان استراحت دهید. و به همین ترتیب، وقتی با دوستانتان به گردش می روید به همراه داشتن کفش تخت، به شما این امکان را می دهد که در طول زمان رفتن و برگشتن کمی از فشار کفش پاشنه بلند را کاهش دهید.

پوشیدن کفش پاشنه بلند خوب است یا بد؟

4.820
این مطلب مفید بود ؟191
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
برگرفته از برترینها-/ف
وبگردی