ناقلان کرونا
یکی از شایع ترین راه های انتقال بیماری کرونا از راه سرفه یا تنفس و یا عطسه افراد ناقل است این افراد بیشتر از افراد مبتلا کرونا را انتقال می دهند.

افراد مبتلا به کرونای بدون علامت ، ناقلان خطرناک

این روزها ویروس کرونا شیوع بیشتری پیدا کرده است بنابراین مراقبت از خود بسیار مهم است.

ویروس کرونا قدرت انتقال بالایی دارد و از فرد دچار بیماری از طریق تنفس، عطسه و سرفه انتقال می یابد بنابراین به افراد دچار بیماری کرونا توصیه می شود، در زمان بیماری قرنطینه شده و در اجتماع بدون ماسک حضور نیابند.

سرفه

برخی از مبتلایان به کرونا بدون علائم هستند، این افراد ناقل ویروس کرونا می باشند و در صورتی که بهداشت را رعایت نکنند، بیماری را به افراد دیگر منتقل می کنند. در این بخش از بهداشت و سلامت نمناک به شما می گوییم کرونایی های بدون علامت چطور درمان می شوند ؟

ناقلان بدون علامت کرونا چه کسانی هستند؟

مرکز کنترل و پیشگیری بیماری ها اعلام کرده است که حتی بدون علائم کووید هم می توانید افراد بسیاری را مبتلا کنید.

مشکل شیوع ویروس کرونا این است که بسیاری از افراد نمی دانند که خودشان هم ممکن است ناقل باشند و زمانی متوجه این موضوع می شوند که بسیار دیر شده است.

پس در واقع ناقلان بدون علامت ویروس جدید کرونا افرادی هستند که در ترشحات دستگاه تنفسی فوقانی و تحتانی خود عامل ویروس هستند ولی نشانه های بالینی کووید 19 را ندارند و وجود این ویروس در آنها بعد از انجام آزمایش مشخص می شود.

یعنی تا زمانی که آزمایش ندهند متوجه وجود این ویروس در خود نمی شوند و همین خطرناک است چراکه به دلیل آسوده خاطر بودن از سلامت به راحتی با دیگر افراد ارتباط داشته و در هر مکانی حضور پیدا می کنند.

آزمایش

در حقیقت بعضی از افرادی که این بیماری را انتقال می دهند و درصد بالایی هم هستند ، بدون علائم می باشند . به این معنا که اصلا نمی دانند به ویروس کرونا مبتلا شدند و در نتیجه مانند همیشه رفتار می کنند و این ویروس را بیشتر از همیشه به تعداد افراد بالایی انتقال می دهند اما چگونه می شود که بدون هیچ علائم بیماری ، این ویروس انتقال پیدا می کند.

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها اخیراً یک مورد مطالعاتی در مورد رویداد این بیماری به چاپ رسانده است که در کشور چین اتفاق افتاده است.

این مکان در کشور چین تا اواسط ماه اسفند هیچ مورد ابتلای جدیدی نداشت و ناگهان در 9 آوریل 4 مورد جدید تایید شدند.

تا 22 آوریل این تعداد به 71 مورد جدید در این ناحیه رسید. بعد از این که ژنوم های ویروسی همه افراد مبتلا به عفونت مورد آزمایش قرار گرفت، به این نتیجه رسیدند که همه این موارد از سمت یک نفر بوده است .

طبق مورد مطالعات انجام شده، یک خانم از کشور آمریکا به چین برگشت که قرنطینه شد. در آن زمان اگر چه هیچ علامتی نداشت اما به سرعت این ویروس را به دوستان، همسایه ها، اعضای خانواده و همه کسانی که ارتباط داشت انتقال داد.

یکی از همسایه ها بدون این که این خانم را ببیند، این بیماری را از او گرفت زیرا این دو نفر از آسانسور یکسان استفاده می کردند اما هیچ گاه همزمان داخل آسانسور نبودند.

شیوع کرونا

این موضوع به این معناست که احتمالاً ویروس از طریق لمس دکمه های آسانسور و یا ذرات موجود در هوا به همسایه انتقال پیدا کرده است که نتایج نشان می دهد چگونه یک فرد بدون علائم مبتلا به این ویروس می تواند تعداد زیادی از دیگران را آلوده کند.

گزارشات مربوط به مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها نشان می دهد که چرا باید دقت کافی ، حتی در صورتی که بدون علائم هستید، داشته باشید؛ مخصوصا زمانی که در حال مسافرت هستید.

قرنطینه بعد از مسافرت، شستن دست ها به طور مداوم ، پوشیدن ماسک و فاصله گذاری اجتماعی می تواند عوامل بازدارنده از شیوع کرونا باشد.

قرنطینه

کرونایی های بدون علامت چطور درمان می شوند؟

بخش زیادی از افراد مبتلا به کرونا بدون علامت هستند. بیمارانی که به کرونا مبتلا شده اند، اما هیچگونه علائمی ندارند، ناقل این بیماری می باشند و می توانند دیگران را مبتلا کنند.

این افراد در صورتی که متوجه بیماری شان شدند، باید:

  • قرنطینه را رعایت کنند و تا حد امکان در یک اتاق جداگانه قرار گیرند. فردی هم که از بیمار پرستاری می کند و یا برایش غذا و... می برد، حتما باید ماسک زده و از فاصله یک متر و نیم از بیمار قرار گیرد.
  • در جمع و اجتماعات حضور پیدا نکنند.
  • مدت قرنطینه مبتلایان بدون علامت 10 روز است و آنها می توانند با ماسک از قرنطینه خارج شوند، اما افرادی که علائم دارند حداقل باید تا 14 روز قرنطینه باشند.
  • مبتلایان بدون علامت به کرونا ، نیازی به مصرف دارو ندارند و افرادی که خیلی خفیف مبتلا شده اند، باید قرنطینه شده و تغذیه مناسب داشته باشند و گاهی از کلروکین استفاده کنند.

ناقلان بی علامت کرونا چه کسانی هستند و چطور درمان میشوند؟

57
این مطلب مفید بود ؟70
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : msn / scitechdaily / بخش بهداشت و سلامت نمناک/ن/م.ح
برچسب : ویروس کرونا
وبگردی