ایمپلنت دندان

کاشت ایمپلنت دندان

کد مطلب : 77650زمان مطالعه : 6 دقیقه
کاشت دندان یا ایمپلنت ، یکی از بهترین درمان ها و جایگزین ها برای دندان از دست رفته در افراد میباشد. نکته قابل توجه در مورد آن این است که اگر به طور صحیح از آن نگهداری شود،ماندگاری بسیار بالایی خواهد داشت.

بررسی کامل قیمت ایمپلنت دندان و عوامل موثر بر هزینه کاشت دندان

امروزه بسیاری از افراد برای ترمیم دندان از دست رفته خود یا تعدادی از دندان های از دست رفته خود روش کاشت ایمپلنت دندان را انتخاب می کنند. این روش ترمیمی نسبت به سایر روش ها از هزینه بالاتری برخوردار است و قیمت ایمپلنت از دیگر مواد و متریال مصرفی در روش های دیگر بالاتر است.

البته برای انجام ایمپلنت دندان ممکن است فرد بیمار شرایط استاندارد بدن را نداشته باشد و پزشک متخصص مجبور باشد جراحی های کوچک اما متعددی را انجام دهد و سپس کاشت ایمپلنت انجام شود. برای مثال ممکن است میزان تراکم استخوان فک فرد کم باشد و حجم کافی را نداشته باشد و پزشک مجبور شود عمل پیوند استخوان انجام دهد.

یا اگر دندان از دست رفته بیمار در فک بالا باشد ممکن است مجبور به عمل جراحی سینوس لیفت باشد ضمن آن که دندان خراب شده یا شکسته را پزشک ابتدا باید کشیده و سپس بررسی های لازم را بدست آورد. همه این کارها برای پزشک و بیمار هزینه بردار است و شاید به همین علت قیمت ایمپلنت از  سایر روش های ترمیم بالاتر است.

برای دریافت به روز ترین قیمت های ایمپلنت در سال 99 و انواع برند ها به لینک زیر مراجعه کنید . 

قیمت ایمپلنت دندان

شاید برای شما این سوال پیش آید هزینه عمل جراحی سینوس لیفت و پیوند استخوان چقدر است؟ همانطور که می دانید هزینه بسیاری از مواد و متریال عرصه دندانپزشکی به قیمت ارز بین المللی محاسبه می شود و ضمن آنکه موقعیت مکانی مرکز ایمپلنت یا مرکز دندانپزشکی تاثیر بسیار زیادی در قیمت دارد هزینه این عمل ‍های جراحی در هر مرکز متفاوت است. علاوه بر موقعیت مکانی مرکز و قیمت مواد مصرفی دستمزد هر پزشک متخصص قیمت ثابتی ندارد و می تواند متغیر باشد. 

به همین دلیل برای استعلام قیمت بهتر است ابتدا مرکز ایمپلنت خود را انتخاب کنید با پزشک خود مشورت کنید و مدارک معتبر مواردی که باید بررسی شود را به پزشک تحویل دهید سپس قیمت نهایی را برای شما برآورد کرده و اعلام می کنند.

برندهای متفاتی وجود دارد که توسط شرکت های مختلف تولید می ‎شود. در ادامه نام برخی از برندها را لیست می کنیم:
  • برند اشترومن
  • برند اس آی سی
  • برند اس پی ای
  • برند آستراتک   
  • برند آنکیلوز
  • برند نوبیل بیو کار
  • برند مگاژن
افرادی هستند که بیشتر از یک دندان خود را از دست داده اند. این افراد بهتر است کاشت گسترده ایمپلنت انجام دهند. کاشت گسترده ایمپلنت به اصطلاح فول ماوس یا ایمپلنت کامل شناخته میشود. برای افرادی می خواهند مجموعه ای از دندان خود را ایمپلنت کنندباید ترکیبی از ایمپلنت ها و پروتز دندان استفاده شود. 
افرادی هستند که بیشتر از یک دندان خود را از دست داده اند. این افراد بهتر است کاشت گسترده ایمپلنت انجام دهند. کاشت گسترده ایمپلنت به اصطلاح فول ماوس یا ایمپلنت کامل شناخته میشود.
مطالبی که در این مقاله مطالعه خواهید کرد طبق سر فصل های زیر به شما ارائه می گردد:
  • عواملی که در قیمت ایمپلنت تاثیر زیادی دارند.
  • هر آنچه درباره مراقبت ایمپلنت باید بدانید! 

عواملی که در قیمت ایمپلنت تاثیر زیادی دارند.

کاشت دندان

همانطور که بالاتر بیان کردیم میزان هزینه پرداختی برای هر بیمار با توجه به شرایط بدن او متفاوت است. هر فرد باید پیش از انجام ایملپنت به متخصص ایمپلنت در  مرکز ایمپلنت مورد نظر مراجعه کرده و شرایط بدنی خود را چک کند تا هزینه مورد نظر توسط پزشک برآورد شود. البته که عوامل بسیار زیادی وجود دارد که در هزینه ایمپلنت تاثیر گذار است.   یکسری از عوامل از اهمیت بالاتری برای قیمت ایمپلنت برخوردار هستند که در ادامه لیستی از آن ها ارائه می دهیم:
  • پیوندها و جراحی هایی که ممکن است برای لثه بیمار شما باید انجام شود.
  • پیوند و جراحی هایی که احتمال دارد برای استخوان فک بیمار لازم باشد.
  • میزان دستمزدی که متخصص ایمپلنت برای معالجه و درمان شما دریافت می کند که این مبلغ تاثیر مستقیمی با میزان مهارت و دانش دندانپزشک دارد.
  • تعداد دندان یا دندان هایی که می خواهید ایمپلنت کنید در تعیین قیمت بسیار تاثیر گذار است.
  • برند و شرکت سازنده ایمپلنت دندانی که با توجه به شرایط بدن شما و میزان کیفیت مورد نیازپزشک تعیین و پیشنهاد می کند.
  • پیش از انجام جراحی، حین انجام جراحی  و پس از انجام جراحی باید یکسری عکسبرداری از استخوان فک و دندان‎های مجاور انجام شود که خود هزینه بر است.
  • پس ازکاشت ایمپلنت و پیش از کاشت ایمپلنت نیاز است با تجویز پزشک برخی داروها را استفاده کنید که تهیه آن هزینه بردار است.
  • میزان هزینه ای که باید جهت استفاده از تجهیزات مرکز ایمپلنت توسط متخصص ایمپلنت و بیمار پرداخت شود.نوع ایمپلنتی که متخصص ایمپلنت برای بیمار استفاده می کند.
  • تا هنگامی که ایمپلنت شما جوش بخورد نیاز است به متخصص ایمپلنت مراجعه کنید و بررسی های لازم را ماهانه انجام دهند و این معاینات و نگهداری پس از انجام ایمپلنت خود مستلزم صرف هزینه است.
دقت داشته باشید نشانه اصلی میتواند ثابت کند که کاشت  ایمپلنت شما با موفقیت انجام شده است و شما توانستید به بهترین نحو ممکن از ایمپلنت های خود مراقبت کنید  این است که لثه های شما  با رنگ قرمز و صورتی طبیعی نشان داده شود. این حالت ثابت میکند در لثه و یا استخوان فک شما هیچگونه عفونتی وجود نداشته و کاشت ایمپلنت و نگهداری از آن موفقت آمیز بوده است.

هر آنچه درباره مراقبت ایمپلنت باید بدانید! 

ایمپلنت دندان ها

همانطور که می دانید طول عمر ایمپلنت بسیار بالا است پس نگهداری از آن هم مستلزم یک نگهداری بسیار قوی است. همانطور که از دندان طبیعی خود مراقبت می کنید بهتر است از ایمپلنت کمی بیشتر مراقبت کنید زیرا آسیب به ایمپلنت باعث ایجاد زیان هایی می شود که تقریبا پهزینه بسیار زیادی برای شما به همراه خواهد داشت. منظور  از نگهداری ایمپلنت بیشتر رعایت بهداشت دهان و دندان است تا از بروز عفونت در لثه و بیماری های مانند آن جلوگیری شود.

در دهان انسان بیش از 100 مدل باکتری و ویروس وجود دارد که اگر دهان و دندان خود را با دهان شویه، نخ دندان یا مسواک تمیز و پاک نگه ندارید ممکن است پلاک دور ناحیه ایمپلنت شما ایجاد شود و ضرر زیادی به دندان شما برسانند.

این نکته صحیح است که ایمپلنت دندانی سوراخ نمی شود و حفره ای نیز در آن ایجاد نمی شود اما متاسفانه ایمپلنت دندانی در مقابل لکه مقاومت کمتری دارد و مانند دندان طبیعی شما ممکن است دچار ساییدگی و فرسایش بشود و زیبایی که روزهای اول کاشت ایمپلنت شاهد آن بوده اید از بین برود.. به همین دلیل است که تاکید می شود سلامت دهان و لثه قبل از انجام جراحی، حین انجام کاشت و بعد از کاشت ایمپلنت بسیار حائز اهمیت است.

در ادامه برخی از مراقبت های ایمپلنت را نام می‎بریم که ضروری است پس از کاشت ایمپلنت دندانی و پایان جراحی به طور مرتب رعایت شود:
  • دهان و دندان خود را حداقل روزی 3 مرتبه مسواک کنید.

بهتر است جهت ماندگاری و افزایش طول عمر ایمپلنت دندان حداقل روزی 3 بار دندان خود را به صورت اصولی و استاندارد مسواک کنید زیرا مسواک زدن دندان باعث جلوگیری از رشد باکتری و ایجاد پلاک در ناحیه ایمپلنت می شود.

پس از آن که هر وعده غذ ایی را میل کردید بلافاصله از مسواک برای تمیز کردن دندان و ایمپلنت خود استفاده کنید مخصوصا اگر غذایی که میل کردید شیرین، اسیدی یا گازدار بود پس از آن حداقل یکبار دهان خود را آب شست و شو بدهید که البته بهتر است مسواک کنید. اگر زمان زیادی برای مسواک زدن ندارید با تهیه مسواک برقی در کمترین زمان ممکن روی دندان ایمپلنت شده خود را تمیز کنید.

مواردی که می تواند شما را در تمیز کردن دندان ایمپلنت کمک کند عبارت است از :
  • دهانشویه هایی که خاصیت  آنتی باکتریال دارند.
  • استفاده از نخ دندان پس از صرف مواد غذایی
  • برخی قرص هایی  که 0اصیت از بین بردن تجمع پلاک ها اطراف دندان را دارند. 
  • استفاده از مسواک های بین دندانی مخصوص افرادی که ایمپلنت کرده اند.
  • استفاده از مسواک هایی با خاصیت نرم و کوچک که هم میتوان برقی یا دستی آن را تهیه نمود.
  • خمیردندان هایی که خاصیت  از بین برنده تارتار و پلاک جمع شده اطراف دندان را دارند.

در دهان انسان بیش از 100 مدل باکتری و ویروس وجود دارد که اگر دهان و دندان خود را با دهان شویه، نخ دندان یا مسواک تمیز و پاک نگه ندارید ممکن است پلاک دور ناحیه ایمپلنت دندان شما ایجاد شود و ضرر زیادی به دندان 

کاشت ایمپلنت دندان

52
این مطلب مفید بود ؟20
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
نظر سنجی برای این مطلب غیر فعال شده است
وبگردی