اضطراب همسر
گاهی ممکن است عادات و رفتار همسرتان تغییر کند و بدون آنکه شما متوجه این تغییرات شوید، او در وضعیت بدی قرار داشته باشد.

اضطراب همسر و فرزندانتان و نشانه های مشکل روانی آنها

سلامت رح و روان، به اندازه سلامت جسم برای همه ما اهمیت دارد؛ پس اگر وضعیت جسمی عزیزانتان برای شما مهم است، حالات روحی روانی شان نیز باید چندین برابر اهمیت داشته باشد.
اضطراب از مشکلات رایجی است که سلامت هر فرد را تحت تاثیر قرار میدهد. اضطراب و استرس با علائم رایجی همراه است که افرادان را به شکل احساسات، رفتارها، افکار و علائم فیزیکی دیگر تجربه میکنند، ولی این علائم در همه افراد یکسان نیست و همه ی افراد علائم مشابهی را نخواهند داشت.
در این بخش از نمناک به عادتهای مخربی اشاره خواهیم کرد که نشانه اضطراب بوده اما ممکن است شما ندانید. هر یک از این عادات و نشانه های میتواند خود شما، همسر و فرزندانتان را درگیر کرده باشد.

اختلالات خواب

دیرخوابیدن، خواب بیش از حد، کابوس دیدن، بیدار شدن های مکرر در خواب و... می توانند از علائم استرس و اضطراب باشند. متأسفانه اختلالات خواب ارتباط زیادی با اختلالات اضطراب دارند.

کابوس

عادت های مخرب

عادت هایی که بسیاری از افراد دچار آن هستند،مانند ناخن جویدن، بازی با مو یا گوشه لباس، کندن پوست لب یا هر کاری شبیه به اینها ممکن است از علائم ابتلا به استرس و اضطراب باشد. این عادات در افرادی که عصبی، مضطرب یا حساس هستند، بیشتر دیده می‌شود چرا که راهی برای مقابله با این احساسات شان می‌باشد.

برنامه ریزی افراطی

اگر برنامه ریزی افراطی دارید و وقتی کاری خارج از برنامه انجام شود، عصبانی می‌شوید، ممکن است دچار اضطراب و استرس باشید. تفکر بیش از حد زیاد و طولانی، بیش از حد ایده آل گرایی و رفتار کنترل گرانه نیز گاهی اوقات به دلیل استرس و اضطراب ایجاد می شود و ترس و نگرانی را در شما ایجاد می کند که باعث می شود نتوانید کنترل شرایط را کمتر کنید.

مشکل و درد جسمانی

اگر دچار بیماری هایی شده اید که علت نامشخص دارند و از نظر پزشکی چیزی تشخیص داده نمی شود، ممکن است به استرس و اضطراب دچار باشید. لرز، خستگی، گرگرفتگی، مشکلات خواب، حالت تهوع یا اسهال، بالا رفتن ضربان قلب، سرگیجه یا سبکی سر، عرق کردن کف دست ها، احساس پیچش در شکم، تنگی نفس یا احساس خفگی، درد و ناراحتی در قفسه ی سینه، لرز در ماهیچه ها همگی از علائم ابتلا به استرس و اضطراب هستند.

مشکل در تمرکز کردن

مشکل در تمرکز کردن علت های متفاوتی مانند اختلال کمبود توجه، بیش فعالی، افسردگی و... دارد اما ممکن است مشکل در تمرکز نمودن مربوط به استرس و اضطراب شود زیرا اضطراب می تواند در کارکرد حافظه اختلال ایجاد کند، به همین دلیل اغلب افراد در دورانی که اضطراب شدید دارند کاهش در عملکرد خود را تجربه می کنند.

احساس بیقراری

بی تابی، تحرک زیاد، بیقراری به ویژه در کودکان و نوجوانان یکی دیگر از علایم استرس و اضطراب است. اگر نمی‌تونید برای مدت طولانی یک جا بمانید و دائما به فکر انجام کارها هستید، ممکن است به اضطراب و استرس دچار باشید.

خستگی

خسته شدن یکی دیگر از نشانه های استرس و اضطراب فراگیر است. خستگی ممکن است ناشی از سایر علایم استرس اضطراب (نظیر بیخوابی یا تنش عضلانی) و یا ناشی از اثرات هورمونی اضطراب مزمن و یا افسردگی باشد.

اگه همسر یا فرزندت چنین مشکلی داره، نگران شو

54
این مطلب مفید بود ؟40
منبع : بخش سبک زندگی نمناک /ن /ن.ح
وبگردی