تولد
نکات بچه داری
خانم هایی که به تازگی مادر شدند و در مراقبت و تربیت کودک تجربه ای ندارند باید برای بچه داری بهتر اطلاعات کافی را داشته باشند.

نکات ناگفته برای بچه داری بهتر

اگر به تازگی صاحب فرزند شده اید، احتمالاً قرار است که خیلی از موارد را در سریع ‌ترین زمان ممکن یاد بگیرید. کودکِ شما نیز هر روز در حال یادگیری چیزهای جدید هستند‌ بنابراین باید سعی کنید بهترین باشید و همه اطلاعات را جمع‌آوری کنید تا از پسِ حفظ امنیت و تربیت کودک خود بر بیایید. در این قسمت از خانواده پلاس نمناک کمک کننده ترین پیشنهادات را برای بچه داری بهتر در اختیارتان قرار داده ایم.

سرعت و میزان غذا خوردن را به عهده کودک تان بگذارید

وقتی که کودک را مقابل خودتان می نشانید و می ‌خواهید به او غذای جامد بدهید، بهتر است که تصمیم اینکه او می‌ خواهد چقدر غذا بخورد و با چه سرعتی این کار را انجام دهد، به عهده خودش بگذارید. در طول این حالت کودک بهتر می تواند انتخاب کند که به چقدر غذا نیاز دارد. البته که برای شروع به غذا خوردن، باید او را تشویق کنید.

غذا خوردن کودک

تا یک سال اتاقتان با کودک مشترک باشد، اما تخت خواب نه

برای این که از سلامت و امنیت کودک خود در سال اول مطمئن باشید، بهتر است که او را در اتاق خودتان بخوابانید اما برایش تخت جداگانه در نظر بگیرید و از پتو و بالش مشترک با کودک استفاده نکنید تا او بتواند در یک فضای تمیز تر و آرام‌تر تنفس کند.

یک شب درمیان جهت سر کودک را روی تخت تغییر دهید

شاید کودک عادت داشته باشد که همیشه سرش را به یک طرف برگرداند و بخوابد. بهتر است حواس تان باشد و یک شب در میان جهت سر او را تغییر دهید تا فشاری به این ناحیه وارد نشود.

بازی هایی مثل دالی بازی را با او انجام دهید

می‌ توانید از بازی قایم باشک یا دالی بازی استفاده کنید و آن را با کودک خود انجام دهید که حس کنجکاوی را در او بر می‌ انگیزد، او را سرگرم می ‌کند و فضای شادی را برایش به وجود می آورد.

دالی بازی با کودک

فقط یک الی دو بار در هفته او را حمام ببرید

پیشنهاد ما این است که در حمام کردن کودک زیاده روی نکنید. انجام این کار به اندازه یک الی دو بار در هفته کافی است، زیرا اگر خیلی زیاد او را به حمام ببرید، پوست ظریفش خشک می شود و احتمال حساسیت و خارش در پوستش وجود خواهد داشت.

مراقب واکنش کودک به صدای ناگهانی و خیلی بلند باشید

وقتی که صدای خیلی بلند و ناگهانی مانند روشن شدن دستگاه دریل و افتادن یک بشقاب روی زمین را می شنوید، به واکنش کودک تان دقت کنید. احتمالا او به یکباره جا می خورد یا از جایش می پرد یا گریه می کند. این اتفاق نشان می‌ دهد که شنوایی او سالم است اما اگر واکنش خاصی را در او ندیدید، حتما این موضوع را با پزشک در میان بگذارید.

مدت زمانی را در طول در روز او را پشت پنجره ببرید

وقتی که کودک به سن سه ماهگی رسید، یعنی می تواند محیط اطرافش را به خوبی درک کند. دقیقا همین جاست که باید او را در آغوش بگیرید و با حفظ کامل امنیت، او را پشت پنجره ببرید و او را با فضای بیرون از خانه آشنا کنید تا بتواند هر روز بیرون را تماشا کند.

بهترین روش بچه داری

دندان و لثه های او را تمیز کنید

وقتی که کودک به سن 5 تا 9 ماهگی می رسد، اولین دندان هایش بیرون می زند و این علامت این است که باید شروع به تمیز کردن دندان هایش کنید. وقتی که این کار را انجام می دهید، او را در آغوش بگیرید و سعی کنید که با آب به نرمی و آرامی دندان هایش را تمیز کنید. اگر متوجه شدید که می‌ تواند ورود یک مسواک نرم روی دندان ها و لثه ها را تحمل کند، سعی کنید که به آرامی این کار را انجام دهید و آن را به روتین تبدیل کنید. تا قبل از 18 ماهگی هرگز از خمیر دندان استفاده نکنید.

هنگام کج خلقی هایش به او فرصت بدهید

گاهی اوقات کودک با کلافگی از خواب بیدار می شود و می خواهد گریه کند. بهتر است که در چنین حالتی به او فرصت و فضا بدهید و خیلی با او کلنجار نروید‌. 1 الی 2 دقیقه صبر کنید؛ سپس به او غذا بدهید و جایش را عوض کنید و در آغوشش بگیرید تا آرام شود.

در حمام، ابتدا پایش را خیس کنید

زمانی که می خواهید کودک را حمام کنید، اول پایش را داخل آب قرار دهید. وقتی که می‌ خواهید حمام کردن کودک را آغاز کنید، مراقب باشید که به یک باره کل بدن او را داخل آب قرار ندهید. اول پاهای او را داخل آب بگذارید تا کمی عادت کند و دمای بدنش با دمای آب سازگار شود؛ سپس کم‌کم بدن او را وارد آب کنید.

نکات جادویی بچه داری بهتر که هر مادری نمیداند

4.825
این مطلب مفید بود ؟241
منبع : بخش سبک زندگی نمناک/ن/ز.ت
وبگردی