اسامی ممنوعه
انتخاب نام کودکان وظیفه مهمی است که بر عهده والدین گذاشته شده است؛ نام کودک در تمام مراحل زندگی همراه او خواهد بود و بخش مهمی از شخصیتش را تشکیل می دهد.

اسامی ممنوعه برای کودکان در چند کشور دنیا

انتخاب نام شایسته و نیکو برای کودک از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که نام هرکس همیشه با اوست و در شخصّیت فردی و اجتماعی او تاثیرگذار است. بسیاری از والدین دوست دارند که نام انتخابیشان متفاوت و کمیاب باشد اما برخی از اسامی غیر مجاز اعلام می شوند.

همانطور که در ایران برخی اسامی غیر مجاز هستند، هر اسمی که سنت های فرهنگی کشور را نقض کند غیر مجاز شناخته می شود.در ادامه این بخش از نمناک لیستی از اسامی غیرمجاز در کشور های مختلف را آورده ایم.

Lucifer (لوسیفر)

در سال 2017 مقامات آلمان گذاشتن نام لوسیفر را برای پسران ممنوع اعلام کردند. آن ها این حق را به والدین می دادند که نام فرزندشان را خودشان انتخاب کنند اما به غیر از نام لوسیفر.

از آن پس کسانی که می خواستند نام فرزندشان را لوسیفر بگذارند، آن را به لوسیان تغییر دادند. البته این ممنوعیت در کشور های دیگر هم وجود داشت. جالب است بدانید که بین سال های 2001 تا 2013 در نیوزلند حدود 66 خانواده درخواست کردند که نام لوسیفر را برای فرزندشان انتخاب کنند اما درخواست همه آن ها رد شد.

Nutella (نوتلا)

در سال 2015 مقامات فرانسه اعلام کردند که والدین نمی توانند نام دخترشان را نوتلا بگذارند و حتی کسانی هم که نام نوتلا را برای دخترشان انتخاب کرده بودند و اگر دخترشان کمتر از چهار ماه سن داشت، باید نام او را به الا تغییر می دادند زیرا عقیده داشتند که نوتلا یک نام تجاری است و نباید برای دختران استفاده شود.

Ikea (ایکئا)

نام یک برند است. آن ها عقیده داشتند که نام برند نباید روی کودکان استفاده شود. انتخاب آن را به عنوان نام کودک در کشور سوئد جرم اعلام کردند که بعد ها در آمریکا هم 72 دختر و 9 پسر را پیدا کردند که نامشان ایکئا بود اما بعداً این نام را ممنوع اعلام کردند.

Robocop (روبوکوپ)

در سال 2014 در کشور مکزیک این نام را برای قرار دادن روی کودکان ممنوع اعلام کردند و دلیلش هم این بود که هیچ معنی ندارد. البته قبل از اینکه این نام ممنوع شود، 60 خانواده آن را برای فرزندشان انتخاب کرده بودند اما بعداً دیگر این اجازه را ندادند زیرا نباید برای بچه ها نام بی معنی و بدون اعتبار انتخاب شود.

Prince William (پرنس ویلیام)

یک زوج در فرانسه درخواست دادند که نام پسرشان را پرنس ویلیام بگذارند اما مقامات رسمی درخواست آن ها را رد کردند.

Mini Cooper (مینی کوپر)

بعد از ممنوعیت نام پرنس ویلیام، نام مینی کوپر هم در این لیست قرار گرفت و درخواست همه این والدین رد شد.

دختر بچه

Facebook (فیسبوک)

جالب است بدانید که بعضی از والدین در کشور مکزیک می خواستند اسم هایی مانند فیس بوک، توییتر، یاهو و ایمیل را برای فرزندان شان انتخاب کنند اما همه این نام ها ممنوع اعلام شد. در سال 2011 یک پدر مصری نام دخترش را فیسبوک گذاشت.

Venerdi (ونردی)

در سال 2007 مقامات رسمی ایتالیا این نام را ممنوع اعلام کردند. البته بعد از این که درخواست از جانب والدین مورد بررسی قرار گرفت، به این فکر افتادند و اعلام کردند که این نام خجالت آور و مسخره است و نباید روی هیچ فردی گذاشته شود.

Lucía (لوسیا)

در سانفرانسیسکو در سال 2002 نام لوسیا جزء نام های ممنوعه برای کودکان تعیین شد و هیچ کس حق نداشت که نام دخترش را لوسیا انتخاب کند زیرا عقیده داشتند که در کشور های مختلف این نام به درستی تلفظ نمی شود.

Chow Tow (چوتو)

مقامات مالزی در سال 2006 لیستی از نام های غیرمجاز را برای کودکان منتشر کردند که بین آن ها چوتو هم بود. علت آن هم‌معنی نامناسبش است که به معنای سر و کله بد بو می باشد.

پسر بچه

Anal (آنال)

کلمه آنال هم جزء لیست نام های ممنوعه برای کودکان در نیوزلند قرار گرفت و آن ها اظهار داشتند که این نام یک نوع تغییر خشونت است.

Osama Bin Laden (اساما بن لادن)

مقامات آلمان اجازه ندادند که نام ترکی بن لادن از سال 2002 به بعد روی هیچ کس گذاشته شود و آن را یادآور حمله تروریستی 11 سپتامبر می‌دانستند.

Fraise (فرایز)

این نام هم در سال 2015 در فرانسه ممنوع اعلام شد زیرا عقیده داشتند که برای دختران نام نامناسبی است و حتی ممکن است به خوبی تلفظ نشود.

Akuma (اکوما)

این نام در کشور ژاپن هم ممنوع اعلام شد زیرا به معنای شیطان است. مقامات ژاپن اجازه ندادند که هیچ کس این نام را روی فرزند تازه متولد شده اش بگذارد.

پسر بچه

Gesher (گِشِر)

یک مادر نروژی در سال 1998 به دلیل این که نام پسرش را تغییر نداد؛ به زندان افتاد. نام پسر او گشر بود که به معنای پل است. مقامات این کشور اجازه ندادند که این نام روی این پسربچه گذاشته شود و او را ملزم کردند که آن را تغییر دهد و به دلیل اینکه او دستورشان را انجام نداد، برایش جریمه بریدند و گفتند که باید دو روز در زندان باشد.

Princess (پرنسس)

مقامات نیوزلند 28 درخواست را بین سال های 2001 و 2013 از والدینی که می خواستند نام فرزندشان را پرنسس بگذارند دریافت کردند اما باز هم اجازه گذاشتن این نام را ندادند و نام های دیگری مثل پرنسس، ملکه، پادشاه، آقا، خانوم و غیره ممنوع اعلام شد.

Jihad (جهاد)

بعضی از خانواده ها در فرانسه قصد داشتند که نام فرزندانشان را جهاد بگذارند اما این نام هم در سال 2017 جزء نام های ممنوع اعلام شد و هر کسی هم که نامش جهاد بود، باید آن را تغییر می داد.

Blu (بلو)

بلو هم یکی دیگر از نام های ممنوعه در میلان است که ممنوعیت آن از سال 2018 آغاز شد. البته این تصمیم از خیلی سال قبل گرفته شد اما بالاخره در سال 2018 آن را اجرایی کردند.

Linda (لیندا)

در سال 2014 عربستان سعودی لیستی از 50 نام ممنوع را توسط دولت منتشر کرد که یکی از آن ها لیندا بود و عقیده داشتند که لیندا هرگز با عقاید مذهبی آن ها سنخیتی ندارد و یک نام خارجی است.

Hermione (هرمیون)

هرمیون و هری پاتر هر دو جزء نام های ممنوع در مکزیک هستند و معتقدند که یک نوع خشونت را القا می کند. دیگر کاراکتر های موجود در این لیست شامل بتمن، جیمز باند ترمیناتور، راکی و رامبو هستند.

Pluto (پلوتو)

در دانمارک خانواده ها فقط می توانند از بین یک لیست هزار تایی نام فرزندشان را انتخاب کنند. نام پلوتو هم یکی از همین نام های ممنوعه است که کسی حق انتخاب آن را ندارد.

Cyanide (سیانید)

یک مادر در والز در سال 2016 هنگامی که می خواست نام دخترش را سیانید بگذارد، با مقاومت روبرو شد. دادگاه هم این نام را ممنوع اعلام کرد و گفت از لحاظ عاطفی یک نوع خشونت است زیرا نامی کاملا بی معنی برای کودک محسوب می شود و اجازه این کار را نداد.

دختر

Babar (بابار)

در سال 1993 مقامات فرانسوی اجازه ندادند که هیچ کس نام دخترش را بابار بگذارد. بابار نام یک شخصیت در سریال کودکانه بود که به یک فیلم اختصاص داشت.

Harriet (هریت)

درایسلند هریت جزء نام های ممنوعه است که البته قانون آن از سال 2014 اجرا شد و در کنار دیگر نام های ممنوعه قرار گرفت.

اسم ممنوع بچه در کشورهای مختلف جهان

4.637
این مطلب مفید بود ؟343
منبع : huffpost / بخش سرگرمی نمناک /ن/ن.ح
برچسب : انتخاب اسم
وبگردی