اتوبوس مشهد شلمچه

حادثه برای اتوبوس زائران اربعین مشهد - شلمچه

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۵/۲۵
کد مطلب : 95100
زمان مطالعه : 1 دقیقه

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی سمنان از حادثه تصادف اتوبوس حامل زائران اربعین حسینی در مسیر مشهد به شلمچه خبر داد.

حادثه برای اتوبوس مشهد به شملچه

پژمان قراییان اشاره کرد که اتوبوس مسافران اربعین حسینی از مشهد به شلمچه، حاوی 45 زائر، در فاصله پنج کیلومتری پس از ده‌نمک در شهرستان گرمسار، دچار حادثه شد و به تپه کنار جاده برخورد کرد.

او ادامه داد:برای امدادرسانی به مصدومان این حادثه، پنج دستگاه آمبولانس، یک اتوبوس آمبولانس و بالگرد اورژانس به محل حادثه اعزام شدند و مصدومان به بیمارستان معتمدی گرمسار منتقل شدند.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی سمنان تأکید کرد که رانندگان باید با رعایت اصول ایمنی و سرعت مطمئن از بروز حوادث ناگوار جلوگیری کنند.

سرهنگ موسی بزرگی، رئیس پلیس راه سمنان، نیز در مورد این حادثه گفت:عامل انحراف اتوبوس مذکور، خروج از جاده بوده و این موضوع ناشی از خستگی و خواب‌آلودگی راننده شناسایی شد.

وی افزود:خوشبختانه در این حادثه هیچ‌یک از مسافران جان خود را از دست ندادند و همه مصدومان به مراکز درمانی منتقل شدند.

محور اصلی تهران - مشهد به طول حدود یکهزار کیلومتر است که بیش از 600 کیلومتر آن از استان سمنان می‌گذرد.

از جمعیت 702 هزار نفری استان سمنان، 480 هزار نفر تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی سمنان هستند که شامل 6 شهرستان است؛ همچنین 2 شهرستان زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی شاهرود قرار دارند.

شهرستان‌های سمنان، مهدیشهر، سرخه، دامغان، آرادان و گرمسار زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی سمنان و شهرستان‌های شاهرود و میامی نیز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی شاهرود قرار دارند.

نظرات