تغییر بعد از ازدواج
بعد از ازدواج زنان و مردان ممکن است تغییراتی در رفتارها داشته باشند که موجب ایجاد مشکلات جدی شود. اما با راهکارهایی مناسب می توانید از این تغییرات جلوگیری کنید.

تغییر همسر بعد ازدواج ممکن است ؟

آیا تا به حال شده که همسر شما از رفتار بدون احساس شما گله و شکایت داشته باشد ؟ آیا دوست دارد که همیشه یک برنامه رمانتیک با شما بچیند اما در این کار شکست می خورد ؟ یا اصلا شده که خودتان این احساسات را داشته باشید و فکر کنید که همسرتان بعد از ازدواج تغییر کرده است ؟

بسیاری از زوج ها هستند که بعد از ازدواج از بی تفاوتی همسر خود و یا تغییر رفتار او شکایت دارند . اگر شما هم جزء این دسته از افراد هستید ، بهتر است که در این قسمت از خانواده پلاس نمناک ما را همراهی کنید.

نا امیدی از بی علاقگی و یا تغییرات همسر، از بین رفتن هیجان در زندگی ، مشکلات احساسی ، همچنین کمرنگ شدن صمیمیت بین زوجین ، یکی از مشکلاتی است که معمولاً برای اکثر افراد بعد از ازدواج به وجود می آید اما چگونه می توان با این مشکل روبرو شد و آن را برطرف کرد ؟

در این قسمت نمونه ای از رفتارهای زوجین را بیان می کنیم که می تواند عامل مخربی برای ازدواج باشد:

  • ولخرجی زیاد
  • افکار منفی
  • پایبند نبودن به شغل
  • مشکلات عاطفی و یا جسمی
  • آسیب زدن به جسم
  • وقت نداشتن برای کودکان یا همسر
  • بی وفایی

اگر همسر شما این رفتارهای مخرب را کنار نگذارد ، برای بهبود رابطه تلاش نکند و از کسی کمک نگیرد ، احتمالاً این ازدواج در مسیر طلاق قرار خواهد گرفت . البته که کنار آمدن با چنین شرایطی اصلاً کار راحتی نیست . به همین دلیل در این مقاله راهکارهایی را به شما معرفی می کنیم.

اما این راهکارها زمانی جواب می دهد که طرفین قصد تغییر کردن داشته باشند . اگر همسر شما هیچ دلیلی برای تغییر نبیند ، نمی توان او را تغییر داد . بعضی از شرایط هستند که نیاز به تلاش بیشتر دارد اما بهتر است خودتان در هر شرایطی به فکر سلامت روحی خود باشید.

مشکلات بعد از ازدواج

تغییر دادن همسر بعد از ازدواج

تغییر در رفتارهای دینی و اعتقادی

برخی ملاک ها، در ازدواج ضروری و غیرقابل چشم پوشی هستند . یکی از ملاک هایی که نمی توان در طرفین آن را تغییر داد ، ملاک های اعتقادی می باشند . اختلاف اعتقادی سبب می شود زن و شوهر نتوانند یکدیگر را درک کنند.

اگر پس از ازدواج متوجه اختلافات اعتقادی شدید ، بهترین توصیه مدارا و تلاش برای پیدا کردن راه حل مناسب است . مذاکره و کمک گرفتن از تجربه بزرگ ترها و مراجعه به مشاور می تواند در این موارد به شما کمک کند.

برخی از افراد در ابتدای ازدواج اعتقادات یکسانی با همسر خود داشته اند اما به مرور زمان اعتقادات یکی از آنها تغییر کرده است. از دلایل شایع تغییر در اعتقادات پس از ازدواج عبارتند از :

  1. احساس نارضایتی او از طرف مقابل در ازدواج ممکن است سبب شود همسر دچار حالتی از تلافی و لجبازی شود. مثلا اگر هر دو فرد در ابتدای ازدواج اهل نماز بوده و ازدواج کرده اند اما در زندگی مشترک همسر نتواند به وظایف خودش در قبال همسر عمل کند و فرد برای تلافی و لجبازی مغایر اعتقادات خود و همسرش عمل کند.
  2. فضای زندگی ، رفت و آمدها، ، محل کار و... نیز می تواند موجب تغییر در اعتقادات گردد . مثلا فردی که همکار بد یا همنشین نا مناسبی داشته باشد یا در محیطی زندگی کند که رسانه ها بدون مدیریت استفاده بشوند و یا به آرزوهای اقتصادی خود نرسد ممکن است در رفتار و اعتقادات خود تغییر ایجاد نماید.

شما نمی توانید همسرتان را کامل تغییر دهید

قبول کنید که نمی توانید همسرتان را تغییر دهید. فقط باید خودتان و واکنش هایتان را تغییر دهید . تغییر رفتار شما می تواند عاملی برای تغییر رفتار همسرتان باشد . بهتر است که در شرایط سخت پاسخ های متفاوتی داشته باشید.

اگر یک دعوا و جر و بحث همیشگی را بارها و بارها تکرار می کنید ، بهتر است که این دفعه به دعوا دامن نزنید و اتاق را ترک کنید یا اگر قبلا احساساتتان را ابراز نمی کردید، بهتر است که هم اکنون به همسرتان بگویید که چه احساسی دارید . هرگز خودتان و فرزندانتان را در یک شرایط مخرب و آسیب زا نگه ندارید.

رفتارهای مخرب رابطه

خودتان را بشناسید

سعی کنید که خودتان را بشناسید و به طرز فکر خود، رفتار ها ، انتظارات، امیدها ، رویاها، خاطره ها، نگرانی ها ، ترس ها و غیره در رفتار خود و افکارتان اشراف کامل داشته باشید . از خودتان بپرسید که اگر شرایط بهبود پیدا نکند ، احتمالاً چقدر در این زندگی دوام می آورید؟

خودتان مشاور خود باشید تا بتوانید از احساس افسردگی و ناامیدی جلوگیری کنید . از خودتان بپرسید که نقش شما در پیچیدگی ها و کشمکش های این ازدواج چیست ؟

همچنین برنامه هایتان را برای آینده واضح و مشخص کنید . تصمیم بگیرید که با کدام یک از رفتارهای منفی همسرتان می توانید کنار آمده و زندگی کنید و کدام یک از آن ها واقعاً برای شما غیر قابل تحمل می باشد ؟ اگر نمی توانید به شرایط سخت ادامه دهید با خودتان صادق باشید.

با مشکلات روبرو شوید

به این موضوع فکر کنید که شاید همسر شما به اندازه شما از این زندگی ناامید و غمگین شده باشد . پس بهتر است که عشق خود را به همسرتان ابراز کنید . نگرانی ها و ترس هایتان را در مورد آینده این زندگی با او در میان بگذارید.

اگر به عشق خود شک دارید ، بهتر است که دوباره لیستی از رفتارهای خوب همسرتان تهیه کنید و به آن ها فکر کنید . صحبت کردن با همسرتان را به تعویق نیاندازید . این صحبت ها باید در جهتی پیش برود که بتواند مشکلات شما را پیدا کرده و آن ها را ریشه یابی کنند.

استراتژی هایی برای گفت و گوی سخت با همسر

  • اول از همه یک مکان راحت در منزل پیدا کنید که در آن بتوانید احساس آرامش داشته باشید.
  • زمانی را انتخاب کنید که هیچ یک از شما خسته نیستید . به گرمی صحبت کنید و عصبانی نباشید.
  • سخنرانی نکنید . از موضوع مورد بحثتان خارج نشوید. مشکل را شناسایی کنید.
  • در مورد اینکه این مشکل چقدر روی زندگی شما تاثیر گذاشته است، واضح و شفاف صحبت کنید.
  • در مورد انتظارات و چیزهایی که از رابطه می خواهید، صحبت کنید، نه در مورد چیزهایی که نمی خواهید. در مورد چیزهایی صحبت کنید که هر دوی شما را شاد و خوشحال می کند.

بحث با همسر

در مورد راه حل مشکلاتتان بعد از ازدواج صحبت کنید.

نظر همسرتان را برای موجود مراجعه به مشاور بپرسید . چارچوب زمانی تعیین کنید و در آن زمان در مورد مشکلات زندگی خود صحبت کنید و پیشرفت آن ها را بررسی نمایید. مثلاً می توانید اینگونه صحبت کنید:" ما در مورد بعضی از چیز ها با یکدیگر اختلاف نظر داریم و به همین دلیل کمی از هم فاصله گرفته ایم اما من مطمئنم که همیشه راه حل های خوبی وجود دارد.

مثلاً می توانیم به یک مشاور مراجعه کنیم و از او کمک بگیریم." یا "من تورو دوست دارم و حفظ این رابطه برام مهمه اما فکر می کنم برای این که یاد بگیرم چه جوری بهتر ارتباط برقرار کنم، نیاز به کمک دارم" به نظرم مراجعه به مشاور می تونه به ارتباط ما خیلی کمک کنه.

دوباره ارزیابی کنید.

زمانی که هر دوی شما آماده هستید و برای رابطه تلاش می کنید ، بهتر است بعد از مدتی دوباره مشکلات رابطه خود را ارزیابی کنید اما اگر دیدید که هیچ چیز بهبود پیدا نکرده ، راجع به سوالات زیر فکر کنید :

  1. به نظر شما آیا این بحران موقتی است یا پایان ازدواج شما را نشان می دهد؟ بهترین چیزی که می تواند اتفاق بیفتد و شما را کنار یکدیگر قرار دهد، چیست؟
  2. چه چیزی می تواند عامل طلاق شما شود؟
  3. اگر طلاق بگیرید چه اتفاقات خوبی در انتظار شما خواهد بود؟
  4. اگر با یکدیگر بمانید ، چه سختی هایی خواهید کشید؟
  5. اگر طلاق بگیرید، چه سختی هایی در انتظار شما خواهد بود؟

کلام آخر

پیش بردن یک ازدواج موفق هرگز کار آسانی نیست . مواردی وجود دارد که برای بهبود آن ها باید هر دوی شما تلاش کنید و توانایی خود را به کار بیندازید . اگر چه گاهی اوقات پایان دادن به یک رابطه می تواند فواید بیشتری نسبت به ادامه دادن آن داشته باشد اما این خودتان هستید که می توانید تشخیص دهید چه چیزی برای شما بهتر است.

تغییر همسر بعد از ازدواج امکان پذیر است ؟

3.99
این مطلب مفید بود ؟72
منبع : بخش سبک زندگی نمناک/ن/ز.ت
وبگردی