افزایش اعتماد بنفس کودکان با رفتارهای والدین
کودک از زمانی که متولد می شود، شروع به یادگیری می کند. یاد می گیرد که چگونه گریه کند، غذا بخورد، بخوابد یا به دستشویی برود. یاد می گیرد که قدم بردارد و دستانش را مشت کند. او به مرور زمان یاد می گیرد که چگونه کلمات را کنار یکدیگر بچیند و صحبت کند. بین همه این مسائل؛ والدین تاثیر زیادی در یادگیری اعتماد به نفس فرزندان شان دارند. در این قسمت از خانواده پلاس نمناک تصمیم گرفتیم ویژگی والدینی را به شما بگوییم که فرزندان با اعتماد به نفسی دارند.
از آنها تعریف و تمجید می کنند
فرزندان با اعتماد بنفس از خانواده با اعتماد به نفسی می آیند؛ بنابراین خانواده ها از این که راجع به ویژگی های فرزند، مهارت ها و موفقیت های او صحبت کنند، خجالت نمی کشند. این خانواده ها از فرزندانشان جلوی خودشان و دیگران تعریف و تمجید می کنند.
مهارت های فرزند را به زبان می آورند
خانواده هایی که می خواهند اعتماد به نفس سالمی را در فرزندان شان به وجود بیاورند، حتماً از مهارت های آن ها تعریف می کنند؛ مثلا اگر بچه ای در بازی فوتبال مهارت بالایی در پوزیشن دفاع داشته باشد، حتما والدینش این موضوع را مطرح کرده و از او تعریف و تمجید خواهند داشت.
در مورد ضعف هایش با او صادق هستند
خانواده هایی که باعث اعتماد به نفس فرزندشان می شوند، به آن ها در مورد ضعف ها دروغ نمی گویند؛ البته نوع بیان هم اهمیت زیادی دارد، مثلاً جمله را این گونه بیان نمی کنند که ریاضی تو خیلی ضعیف است، بلکه می گویند بعضی از افراد هستند که باید برای یادگیریِ ریاضی بیشتر تمرین کنند و این موضوع ابدا اشکالی ندارد.
موفقیت را با کار گروهی یکسان می دانند
خانواده هایی که فرزندان شان اعتماد به نفس دارند، اجازه نمی دهند که آن ها فکر کنند مجبور هستند هر کاری را به تنهایی انجام بدهند؛ بلکه به فرزندان خود یادآوری می کنند که می توانند دوستان خوبی داشته باشند و در کنار آن ها کارهای بزرگی را رقم بزنند و از طرفی هم همیشه رویِ کمک والدین خود حساب کنند.