حذف برد در ترلو

چگونه برد را از ترلو حذف کنیم؟

کد مطلب : 83688زمان مطالعه : 2 دقیقه
اگر بردی را در ترلو ایجاد کرده اید و تصمیم به حذف همیگشی آن دارید، در این گزارش از نمناک با آموزش قدم به قدم حذف برد در ترلو آشنا خواهید شد.

آموزش حذف برد در ترلو

ترلو، ابزاری هوشمند و بسیار کارآمد برای مدیریت کارها می باشد که این روزها توسط مجموعه های بزرگ جهت مدیریت هر چه بهتر امور استفاده می شود. در محیط ترلو شما آزاد هستید تا بردهای متعددی را ایجاد کنید تا برای مثال چندین برد را ایجاد کنید و کاربران مختلفی را در هر یک از بردها اضافه کنید. با این وجود اگر بردی را در ترلو بنابر هر دلیلی تصمیم به حذف بصورت همیشگی دارید، در ادامه این گزارش از بخش تکنولوژی نمناک قصد داریم شما را با این موضوع بیشتر آشنا سازیم. همراه ما باشید.

توجه مهم : در گذشته امکان حذف برد از محیط ترلو وجود داشت اما اخیرا این قابلیت برداشته شد و قابلیت دیگری در آن اضافه شده است که شما نمیتوانید برد را در ترلو حذف کنید، اما می بایست اکانت خود را در ترلو حذف کنید که با این اقدام تمام بردهایی که با حساب کاربری شما ساخته شده اند، برای همیشه پاک خواهند شد.

1. وارد محیط ترلو و هر بردی که تاکنون ساخته اید، شوید. از بالا سمت راست، گزینه مشخص شده را انتخاب کنید.

ترلو

2. اینک گزینه Settings را انتخاب کنید.

ابزار ترلو

3. به سمت پایین اسکرول کنید تا به گزینه Manage or delete your atlassian account همانند تصویر ذیل برسید. اینک این گزینه را انتخاب کنید.

تنظیمات ترلو

4. وارد صفحه جدیدی خواهید شد که در این صفحه باید گزینه Log in را انتخاب کنید.

اکانت ترلو

5. در این صفحه باید آدرس ایمیلی که با آن در ترلو حساب ایجاد کرده بودید را وارد کنید. توجه کنید که اگر حساب جیمیل شما بر روی مرورگرتان ثبت شده است، می توانید گزینه اول یعنی Continue with Google را انتخاب کنید.

ایمیل اکانت ترلو

6. با وارد کردن گذرواژه، وارد حساب کاربری خود خواهید شد که می توانید آنرا مدیریت کنید. از این رو اگر تصمیم به حذف ترلو دارید، باید گزینه 3 خط افقی را انتخاب کنید که در تصویر ذیل مشخص شده است.

تنظیمات اکانت ترلو

7. از میان گزینه های باز شده، گزینه چهارم یعنی Account preferences را انتخاب کنید.

برد در ترلو

8. در نهایت در این بخش می توانید با گزینه Delete account، اقدام به حذف حساب کاربری خود در ترلو کنید.

 حذف اکانت ترلو

توجه : با حذف حساب ترلو، گرچه شما حساب را حذف کرده اید، اما همان لحظه تمام اطلاعات شما از بین نخواهد رفت چرا که تا 14 روز بعد از حذف اکانت ترلو، حساب شما قابل بازگردانی به حالت اول دارد و بعد از 14 روز بصورت کامل حذف خواهد شد.

آموزش تصویری حذف برد در ترلو (Delete trello board)

51
این مطلب مفید بود ؟10
منبع : بخش تکنولوژی نمناک/ف.ن
وبگردی