علائم آلزایمر
بیماری آلزایمر این روزها به شدت در حال افزایش است بنابراین باید مراقب نشانه های اولیه این بیماری در خودتان باشید تا سریع تر آن را تشخیص دهید.

اگر این نشانه ها را دارید؛ احتمالاً در معرض آلزایمر قرار می گیرید

طبق اطلاعات موجود از سازمان کنترل و پیشگیری از بیماری ها، تقریبا 6 میلیون نفر در کشور های بزرگ از آلزایمر رنج می‌ برند و این عدد روز به روز در حال افزایش است. تشخیص این وضعیت تا حد زیادی بستگی به این دارد که افراد؛ علائم خود را زود متوجه شوند و آن را به پزشک اطلاع رسانی کنند. در این قسمت از بهداشت و سلامت نمناک کار هایی را به شما معرفی می کنیم که اگر توان انجام دادنش را ندارید، احتمالا در معرض ابتلا به آلزایمر هستید.

درک نکردن شوخی یا طعنه دیگران

نفهمیدن شوخی دیگران و برداشت آن به عنوان طعنه و کنایه، یکی از ضعف هایی است که اکثر افراد به آن مبتلا هستند و نشان می‌ دهد که آن ها بیشتر در معرض آلزایمر قرار می گیرند، زیرا نمی توانند تشخیص خوبی در حرف‌ های دیگران داشته باشند‌ و از طرفی اگر احساس کردید که حس شوخ طبعی در شما تغییر کرده، بهتر است که وضعیت خود را بررسی کنید.

علائم آلزایمر

کنترل مداوم وضعیت مالی

اگر جزء افرادی هستید که مدام باید وضعیت مالی خود را کنترل کنید و نمی دانید که چه کاری درست یا غلط است و با وجود این کار باز هم قبض های پرداخت نشده دارید؛ یعنی ذهن تان ضعیف شده و در معرض آلزایمر هستید.

غم و ناراحتی ناگهانی

تغییر در روحیه می تواند علامت افسردگی و آلزایمر باشد. متخصصان به این نتیجه رسیده اند که اگر شما به یکباره حال روحی‌ تان تغییر می‌ کند و علت خاصی هم برای انجام این کار نداشته باشید، احتمالا در معرض آلزایمر هستید‌.

علائم اولیه آلزایمر

کاهش قدرت حافظه

یکی از رایج ترین علائم آلزایمر، کاهش قدرت حافظه می باش؛ یعنی شما مدام اطلاعات را از دیگران بیرون می‌ کشید؛ و در صورتی که بار ها تکرار شده اما باز هم یادتان نمی ماند.

مشکل در راه رفتن

شواهد نشان می‌ دهد که اگر افراد خیلی آرام راه بروند یا قدم های خیلی کوتاه بردارند یا ناقرینه پیاده‌روی کنند و مشکل جسمی هم نداشته باشند، احتمالاً از لحاظ ذهنی به هم ریخته اند که ممکن است خطر ابتلا به آلزایمر در آن ها بیش تر از دیگران باشد.

این حال و روز از نشانه های اولیه آلزایمره

51
این مطلب مفید بود ؟10
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : بخش بهداشت و سلامت نمناک/ن/ز.ت
وبگردی