ایمپلنت
ایمپلنت دندان یک انتخاب عالی برای جایگزین دندان های از دست رفته می باشد. به کمک ایمپلنت دندان می توان تقریبا همه نوع بی دندانی را درمان کرد و در این مقاله به بررسی کامل ایا میشود همه دندانها را ایمپلنت کرد ؟ می پردازیم.

انجام ایمپلنت کامل کل دهان 

ایمپلنت دندان یک انتخاب خوب برای جایگزین دندان های از دست رفته می باشد. اگر تمام دندان های خود را از دست دادید و می خواهید بدانید آیا میشود همه دندانها را ایمپلنت کرد؟ با ما همراه باشید.

ایمپلنت دندان چیست ؟

ایمپلنت دندان یک درمان برای جایگزینی دندان از دست رفته است که شباهت زیادی به دندان طبیعی دارد. در این درمان همانند ریشه دندان یک پایه در درون استخوان قرار داده می شود که به استخوان فک جوش می خورد. سپس به وسیله یک رابط با نام اباتمنت، روکش بر روی پایه قرار می گیرد.

آیا میشود همه دندانها را ایمپلنت کرد ؟

در پاسخ به سوال آیا میشود همه دندانها را ایمپلنت کرد ؟ باید گفت بله. ایمپلنت دندان برای جایگزینی یک دندان تا همه دندانها مناسب است و می توانید از انواع ایمپلنت های کامل استفاده کنید و امروزه دیگر نیازی به دندان مصنوعی سنتی با معایب فراوان نیست.

ایمپلنت های دندان برای قرار گیری در استخوان به شرایط نیاز دارند. در صورتی که این شرایط مساعد نباشد و قابل حل باشد، از درمان هایی نظیر پیوند استخوان، سینوس لیفت و .... استفاده می شود. در برخی شرایط بسیار نادر ممکن است ایمپلنت دندان با شکست مواجه شود اعم از مشکلات پوکی استخوان، سیستم ایمنی، شیمی درمانی و .................. 

ایمپلنت دندان

قیمت ایمپلنت کل دندانها

همانطور که گفته شد، انجام ایمپلنت همه دندانها امکان پذیر است و یکی از مسائل مهم در انتخاب یک درمان، هزینه آن است. قیمت ایمپلنت همه دندانها به عوامل مختلفی اعم از تعداد و برند پایه، نوع روکش، میزان تخصص پزشک و میزان هزینه درمان های جانبی بستگی دارد.

قمیت ایمپلنت همه دندانها به نسبت دندان مصنوعی به علت حساسیت و تجهیزاتی که نیاز دارد بیشتر است اما باید به چشم یک سرمایه گذاری بر روی سلامتی به آن نگاه کنید. زیرا ایمپلنت دندان یا درمان مادام العمر است و کنار زیبایی بالا، مشکلات لقی و عدم استحکام کافی را ندارد. همچنین ایمپلنت دندان از تحلیل لثه و استخوان جلوگیری می کند.

اگر می خواهید همه دندانها را ایمپلنت کنید و می خواهید درباره هزینه روز آن بیشتر بدانید، می توانید از صفحه زیر دیدن فرمایید. همچنین در کلینیک دندانپزشکی پرداخت هزینه ایمپلنت به صورت اقساط بلند مدت بدون سود وجود دارد.

قیمت ایمپلنت کل دهان

انواع ایمپلنت برای همه دندانها

اگر قصد ایمپلنت برای همه دندان های خود دارید، ایمپلنت انواع مختلفی را برای انتخاب به شما معرفی می کند. به طور کلی انواع ایمپلنت کامل به دو صورت دسته بندی می شود :

1.از نظر تعداد پایه

در ایمپلنت برای همه دندانها تعدادی پایه در فک قرار میگیرد و روکش های بر روی آنها قرار میگیرد. تعداد پایه ایمپلنت وابسته به بودجه، وضعیت استخوان و میزان کیفیت مورد نظر شما با مشورت شما و بررسی متخصص تعیین می شود.
به طور میانگین از 4 الی 10 پایه برای هر فک و 8 تا 16 ایمپلنت کل دندانها استفاده می شود و با نام های all-on-4، all-on-6 و....  شناخته می شود که عدد در نام منظور از تعداد پایه برای هر فک است.

قالب دندان

2.نوع اتصال روکش

ایمپلنت های کامل نیز روکش های آن از متریال مختلف ساخته می شود و نوع اتصال آن ها هم به دو گونه ثابت و متحرک می شود و انواع مختلفی از ایمپلنت کل دندانها را تشکیل می دهد.
ایمپلنت برای همه دندان ها برای چه کسانی مناسب نیست ؟

  1. افرادی که دارای مشکلات سیستم ایمنی هستند
  2. افرادی که در حال شیمی درمانی هستند
  3. افرادی که دارای قطر و تراکم استخوان بسیار کم یا پوکی استخوان هستند
  4. افرادی که دارای دیابت شدید هستند باید توسط متخصص شرایط آنها بررسی شود

بهترین برند ایمپلنت برای ایمپلنت کل دندانها

یکی از مسائل مهم در تعیین قیمت ایمپلنت و کیفیت درمان، برند ایمپلنت است. برند های ایمپلنت امروزه توسط کشور های مختلف تولید می شوند و هر برند کیفیت، هزینه مخصوص به خود را دارا می باشد و امروزه ایمپلنت ایرانی، کره ای، سوئیسی، آمریکایی، آلمانی و..... در ایران محبوب می باشند. به طور کلی قبل از انتخاب بهترین برند ایمپلنت کامل کل دندانها به موارد زیر توجه داشته باشید.

  1. درباره اصالت برند سازنده پایه حتما تحقیق کنید.
  2. حتما از برندهای معتبر استفاده کنید و تنها به کشور سازنده آن اکتفا نکنید.
  3. از برند هایی استفاده کنید که به سادگی واردات دارد و در تهیه قطعات با مشکل مواجه نشوید.
  4. پیشنهاد می شود برای ایمپلنت کامل از ایمپلنت سوئیسی یا ایمپلنت کره ای با کیفیت استفاده کنید.

مراحل ایمپلنت برای همه دندانها

  1. ابتدا باید به پیش یک متخصص مراجعه کنید و باید شرایط با معاینات و عکس های مخصوص بررسی شود.
  2. ارائه طرح درمان، انتخاب برند، صحبت درباره شرایط پرداخت و مشخص کردن روز جراحی
  3. شروع جراحی و ایجاد یک برش کوچک بر روی لثه برای دسترسی به استخوان
  4. ایجاد یک سوراخ برای قرار دادن پایه ایمپلنت
  5. قرار دادن پایه ایمپلنت و بخیه زدن لثه
  6. رعایت مراقبت های ایمپلنت و صبر برای جوش خوردن پایه ایمپلنت به استخوان
  7. جوش خوردن پایه ایمپلنت و انجام قالب گیری روکش ایمپلنت
  8. ارسال قالب های ایمپلنت به لابراتور و تولید روکش های سفارشی شما
  9. قرار دادن روکش بر روی پایه ایمپلنت و پایان درمان

ایا میشود همه دندانها ایمپلنت کرد ؟

52
این مطلب مفید بود ؟20
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
نظر سنجی برای این مطلب غیر فعال شده است
وبگردی