زخم دیابتی

زخم دیابتی، علائم و درمان

کد مطلب : 89784زمان مطالعه : 5 دقیقه
زخم های دیابتی یکی از اصلی ترین عوارضی هستند که یک فرد مبتلا به دیابت می‌تواند با آنها درگیر شود. این زخم ها معمولاً در پا بسیار شایع می‌باشند، با این حال در سایر قسمت های بدن شاهد زخم های دیابتی خواهیم بود.

درمان زخم دیابتی

زخم های دیابتی یکی از اصلی ترین عوارضی هستند که یک فرد مبتلا به دیابت می تواند با آنها درگیر شود. درمان زخم دیابتی می تواند با روش های مختلفی مانند تغییر رژیم غذایی شما، انجام فعالیت های ورزشی، درمان با انسولین و موارد این چنینی تا حدی درمان و یا کنترل شود. زخم دیابتی به این دلیل که پوست را تجزیه می کند و می تواند بسیار آزاردهنده باشد باید در اسرع وقت درمان شود.

این زخم ها معمولاً در پا بسیار شایع می باشند، اما این به این معنی نیست که در سایر قسمت های بدن شاهد زخم های دیابتی نخواهیم بود. پس اگر شما یک فرد مبتلا به دیابت هستید و دچار زخم شده اید، بهتر است سریعاً برای درمان آنها به دنبال بهترین روش ها بگردید که در سریعترین زمان زخم شما را درمان کند.

 همانطور که گفته شد برای این که زخم دیابتی درمان شود راه های بسیار زیادی وجود دارد اما بدون شک نمی توان به هر راه و روشی اطمینان کرد و آن را نتیجه بخش دانست به همین دلیل ما قصد داریم در ادامه برخی از بهترین روش های درمان زخم های دیابتی را به شما معرفی کنیم و همچنین کلینیک ها و پزشکانی که می توانند به درمان این زخم بپردازند را بررسی کنیم تا با خیالی آسوده بتوانید به درمان زخم دیابتی خود بپردازید و برای همیشه از بهبود آن مطمئن باشید.

زخم دیابتی چیست؟

زخم دیابتی به زخمی گفته می شود که معمولاً باز است و در اکثر مواقع در کف پا مشاهده می شود. زخم دیابتی در افراد دیابتی شایع است و می تواند تا حد زیادی کیفیت زندگی آنها را تحت تاثیر قرار دهد. برای همین توصیه می شود که در سریع ترین زمان ممکن برای درمان آنها اقدام شود. بیشتر متخصصان معتقدند که حدود 15 درصد از افرادی که مبتلا به انواع دیابت هستند در یک مقطع خاص از زندگیشان به زخم دیابتی مبتلا می شوند. تعداد این زخم ها می تواند از یک تا چند زخم متغیر باشد و به کیفیت زندگی فرد و مواردی که رعایت می کند بستگی دارد و این موضوعات می توانند بر روند درمان زخم دیابتی تاثیر بگذارند.

 علائم زخم دیابتی

پیش از آنکه روش های درمان زخم دیابتی را برای شما نام برده و توضیح دهیم، بهتر است ابتدا علائم زخم دیابتی را بررسی کنیم. معمولا در افرادی که دارای دیابت می باشند و برای درمان زخم به بیمارستان مراجعه می کنند، می بینیم که این زخم معمولاً در پای آنها وجود دارد.

از اصلی ترین علائم زخم دیابتی در پا می توان به مشاهده تورم و یا قرمزی بسیار شدید در پا اشاره کرد. همچنین اگر در نزدیکی زخم پای تان بافت سیاه مشاهده کردید، این مورد می تواند نشان دهنده وجود زخم دیابتی باشد که باید فوراً درمان شود تا منجر به قطع عضو نگردد.

دلایل ایجاد زخم دیابتی و پیشگیری از آنها

 مواردی که در زیر آمده کارهایی می باشند که احتمال ایجاد زخم را در افراد دیابتی بیشتر می کنند. پس تا حد امکان از آنها جلوگیری کنید:

  • پوشیدن کفش های نامناسب مانند کفش های تنگ و غیر استاندارد
  • اضافه وزن بیش از حد و چاقی
  • مصرف دخانیات، علی الخصوص سیگار
  • رعایت نکردن بهداشت
  • عدم شستشوی منظم و درست پاها و خشک کردن آنها به بهترین روش ممکن
  • کوتاه کردن بیش از حد و نادرست ناخنهای پا
  • مصرف مشروبات الکلی و مواد توهم زا
  • مبتلا بودن به بیماری های قلبی عروقی و کلیوی

تشخیص و درمان زخم دیابتی

 خوب است بدانید که تاخیر در درمان زخم دیابتی می تواند باعث ایجاد عفونت و گسترش زخم در سایر قسمت های بدن شما شود. پس حتما اگر دچار دیابت هستید به کوچکترین زخمی در بدن تان به خصوص در پاهایتان دقت زیادی داشته باشید.

اما اگر به هر دلیلی موفق به شناسایی و تشخیص زخم دیابتی با سایر زخم ها نشدید، به شما پیشنهاد می کنیم که در اسرع وقت به کلینیک درمان زخم تلما مراجعه کنید تا متخصصان و پزشکان با تجربه این کلینیک در سریع ترین زمان ممکن به شما بگویند که آیا این زخم نگران کننده است و نیاز به درمان دارد یا خیر.

درمان زخم دیابتی

 برای اینکه زخم دیابتی درمان شود پزشک جراح شما در طی جراحی استخوان را می تراشد و ناهنجاری ها و زخم ها را از بین می برد و هرگونه اقدامی که بتواند به عدم پیشرفت بیشتر زخم دیابتی منجر شود را در عمل انجام می دهد. اما باید بدانید که جراحی معمولا آخرین روشی است که برای درمان کردن زخم دیابتی پیشنهاد شده و انجام می شود.

به همین دلیل شما نباید اجازه دهید که زخم شما به آن مرحله برسد و اگر تشخیص دادید که زخم شما مشکوک به عفونت و یا دیابتی شدن است برای درمان آن اقدام کنید اما برای اینکه بهترین درمان به همین دلیل در انتها بهترین کلینیک درمان زخم دیابتی در ایران را برای شما معرفی می کنیم.

 انواع درمان زخم دیابتی

برخی از روش های درمانی زخم دیابتی شامل موارد زیر هستند:

  • پانسمان های مدرن
  • پانسمان های تهیه شده از سلول های بنیادی که به پانسمان بیولوژیک معروف اند
  • روش کم کردن فشار وارد شده به منطقه زخم از طریق روش های مختلف
  • وکیوم تراپی زخم
  • دبریدمان زخم
  • استفاده از روش های مختلف روز دنیا مانند استفاده از دستگاه های سورتینگ
  • درمان با لیزر
  • و در مرحله آخر اعمال جراحی

 کلینیک درمان زخم دیابتی

در بالا به تمام چیزهایی که نیاز داشتید که درباره زخم دیابتی و درمان آن بدانید اشاره کردیم. حالا زمان آن است که کلینیک درمان زخم دیابتی تلما را به شما معرفی کنیم. برای اینکه زخم شما در کوتاه ترین زمان ممکن درمان شود نیاز به متخصصانی دارید که در این زمینه تجربه و دانش کافی را داشته باشند در نتیجه نمی توان در زمینه درمان زخم های دیابتی به هر متخصصی اکتفا کرد.

به همین جهت ما به شما کلینیک تخصصی درمان زخم تلما را معرفی می کنیم که مدت زیادی است در زمینه درمان زخم های دیابتی فعالیت می کند و نتایج بسیار موفقی را هم در این زمینه به دست آورده است. اما پیش از هر چیزی باید بدانید که زخم دیابتی برای درمان شدن در هر قسمتی از بدن که باشد، نیاز به صبر و تحمل بسیار زیادی است و ممکن است درمان بین چند روز تا چند هفته طول بکشد تا به صورت کامل از بین برود. پس هرگز در مسیر درمان ناامید نشوید و آن را رها نکنید.

زخم دیابتی، علائم و درمان

52
این مطلب مفید بود ؟20
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
نظر سنجی برای این مطلب غیر فعال شده است
وبگردی