تولد
جوش صورت
افراد زیادی بابت به‌وجود آمدن جوش روی صورتشان، اعتمادبه‌نفس خود را از دست داده و از چهره خود ناراضی می‎شوند. در این مطلب علل ایجاد جوش و درمان جوش با راهکاری ساده را با یکدیگر بررسی خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

راهکارهایی بسیار ساده و کاربردی برای درمان جوش صورت

افراد زیادی بابت به‌وجود آمدن جوش روی صورتشان، اعتمادبه‌نفس خود را از دست داده و از چهره خود ناراضی می‎شوند. اما نارضایتی از چهره، حاضر نشدن در جمع‌های دوستانه یا احساس تنفر نسبت به چهره خود راه‌حل این مسئله نیست؛ باید به‌دنبال جلوگیری از ایجاد جوش و از بین بردن جوش باشید. 

در این مطلب علل ایجاد جوش و درمان جوش با راهکاری ساده را با یکدیگر بررسی خواهیم کرد. با ما همراه باشید. 

علت‎های ایجاد جوش 

دلایل زیادی در ایجاد جوش صورت یا آکنه در خانم‌ها و آقایان وجود دارد. عمده‌‎ترین دلیل آن مسائل هورمونی است که به ویژه در نوجوانان بروز بیشتری دارد. به طور کلی آکنه یا جوش صورت وقتی به وجود می‌آید که منافذ پوستی با چربی و سلول‌های مردۀ پوست بسته شوند. 

جوش‌های صورت می‌توانند سر بسته یا باز، دردناک یا بی‌حس، و ساده یا چرکی باشند. اما مهم‌ترین دلیل همۀ آن‌ها تولید بیش از حد چربی، سلول‌های مرده پوست، باکتری و فعالیت‌های هورمونی‌اند. 

درمان جوش صورت با وازلین

وازلین یک لایه محافظتی از رطوبت بر روی پوست ایجاد کرده و با پر کردن منافذ پوستی جلوی خشکی و از بین رفتن رطوبت پوست را می‌گیرد. از سوی دیگر پوشاندن منافذ پوستی باعث تغذیه پوست شده و از نفوذ و رشد باکتری‌ها نیز جلوگیری می‌کند. 

یکی از مزایای وازلین برای پوست صورت، درمان جوش‌ صورت است. از آن جایی که وازلین بافت چربی دارد، بسیاری از مردم مصرف آن را برای درمان جوش‌های صورت مفید نمی‌دانند اما اگر اصولی مصرف شود، می‌تواند تاثیر مثبتی بر درمان جوش‌های صورت داشته باشد.

یکی از بهترین راه‌های درمان جوش صورت، استفاده از وازلین ساج پس از حمام است. مصرف وازلین پس از استحمام بر روی پوست تمیز و پوشاندن آن با نایلون به مدت 10دقیقه تاثیر بسیار خوبی بر درمان جوش‌های صورت خواهد داشت. 

جلوگیری از ایجاد جوش و آکنه صورت با وازلین

یکی دیگر از دلایل رایج ایجاد جوش صورت، پاک نکردن آرایش است. آرایش صورت لایۀ ضخیمی را روی منافذ پوست ایجاد می‌کند که باعث چربی افزوده و افزایش باکتری‌های آکنه‌ساز می‌شود. وازلین‌های بهداشتی، آرایش صورت را به طور کامل پاک کرده، از چین و چروک و خشکی پوست نیز جلوگیری می‌کند.

آقایانی که دچار آکنه صورت‌اند نیز می‌توانند پیش از اصلاح کمی از وازلین‌ بر روی پوست خود بمالند تا هم اصلاح صورت آسان‌تری داشته باشند و هم از ایجاد آکنه‌های جدید و آسیب به جوش‌های قبلی جلوگیری کنند. 

جمع‎بندی؛ باید و نبایدهای درمان جوش صورت با وازلین

وازلین بافت چربی دارد و به طور کلی باید روی پوست تمیز استفاده شود. درمان جوش صورت با وازلین برای کسانی که پوست چربی دارند مناسب نیست و باعث تشدید جوش می‌شود. کسانی که پوست معمولی و یا خشک دارند نیز بهتر است پیش از استفاده از وازلین پوست خود را تمیز کنند تا بهتر به نتیجه برسند. 

جوش‌های پوستی بر اثر سبک زندگی و تغییرات درونی اتفاق می‌افتند. اگرچه استفاده از وازلین برای درمان آن‌ها راهکاری کاربردی و موثر است، اما به تنهایی کافی نیست و بهتر است که عامل پدیدآوردنده آن را هم درمان کنید.
با اصلاح سبک غذایی و کاهش مصرف فست فود و غذاهای چرب، عدم استفاده از لوازم آرایشی و بهداشتی غیراستاندارد، دوری از عوامل استرس‌زا می‎توانید پوستی صاف و بدون جوش داشته‌باشید. 

 

درمان جوش صورت با راهکارهایی بسیار ساده و کاربردی

51
این مطلب مفید بود ؟10
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
برچسب : جوش صورت
نظر سنجی برای این مطلب غیر فعال شده است
وبگردی