آموزش رفع مشکل قرمز شدن چراغ مودم
مودم ها یکی از ابزارهای کاربردی و مهم در دنیای امروزه هستند که این روزها توسط بسیاری از کاربران مورد استفاده قرار می گیرد و در اکثر خانه ها و شرکت ها طبیعتا به عنوان یکی از دستگاه های کاربردی رایج می باشند. مودم ها همانند سایر ابزارهایی که مرتبط با تکنولوژی هستند، از گذشته تا به امروز پیشرفت فوق العاده ای داشته اند که از مهم ترین آنها می توان به اضافه شدن آنتن، افزایش برد پشتیبانی، افزایش تعداد کاربران متصل و... اشاره نمود.
با این حال باز هم ممکن است هر یک از ما در حین کار با مودم ها دچار برخی مسائل و مشکلات شویم که بی شک برای رفع این مسائل شاید از 1 دقیقه تا چند ساعت شاید باید وقت گذاشت که طبیعتا احساس خوشایندی به ما دست نخواهد داد. یکی از مشکلاتی که ممکن است هر یک از ما با آنها روبرو شویم، قرمز شدن چرا مودم است که شاید برای اکثر ما رخ داده باشد. به همین دلیل در ادامه این گزازش از بخش تکنولوزی نمناک با نحوه رفع مشکل قرمز شدن چراغ اینترنت (fix modem red light) آشنا خواهید شد.
توجه : برخی از ما ممکن است چندین مدت طولانی از مودم ها استفاده کرده باشیم و اما هنوز با نام دقیق چراغ های مودم و نقشی که ایفا می کنند آشنا نباشیم. از این رو اگر اطلاعی از این موضوع ندارید، از این لینــک از نمناک می توانید با کاربرد چراغ های مودم آشنا شوید.
علت قرمز شدن چراغ مودم
قبل از آنکه به راه حل های قرمز شدن چراغ اینترنت بپردازیم، بهتر است ابتدا از ریشه با این مشکل روبرو شویم و بر اساس مشکلی که رخ داده است و خودمان نیز از آن ممکن است اطلاع داشته باشیم، آشنا شویم. بطور کلی از مهم ترین دلایل قرمز شدن چراغ مودم می توان به موارد ذیل اشاره کرد؛
- قطع و وصلی تلفن محل کار یا خانه
- عدم برقراری صحیح اتصالات مودم
- عدم استفاده از اسپلیتر
قطع و وصلی تلفن محل کار یا خانه
یکی از رایج ترین و اصلی ترین مشکلاتی که ممکن است با آن درطول سال روبرو شویم، خرابی سرویس تلفن می باشد که این مشکل از 2 جهت می تواند رخ داده باشد که جهت اول خرابی از سمت اداره مخابرات می باشد که برای رفع این مشکل می توانید بصورت تلفنی یا بصورت حضوری مطلع شوید و جهت دوم هم ممکن است به دلیل خرابی سیم های تلفن داخل خانه باشد و این در صورتی است که از سیم های معیوب شاید استفاده شده باشد یا شاید از با کیفیت ترین سیم ها استفاده شده است و اما اتصال آن به پریز کامل و صحیح نیست.
از این رو توصیه ای که برای شما داریم این است که حتما با یک متخصص در این زمینه مشورت کنید تا ابتدا کمی بیشتر در این موضوع تحقیق کند و اگر مشکلی بود یا توسط او و یا توسط مامورین اداره مخابرات برطرف شود. این اقدام شما در صورتی باید 100 درصد صورت گیرد که شما از قطع و وصلی تلفن مطمئن باشید و این یک مشکل یکی دو روزه نباشد!
سیم های مودم را چک کنید
دومین راه حل ما چک کردن سیم های مودم می باشد که طبیعتا یکی از معضلات و مشکلات رایج می باشد چرا که سیم های زیادی در این زمینه وجود دارند و ممکن است با کوچکترین جابجایی مودم و یا سیم های متصل به آن، باعث جداسازی سیم ها از جایگاه خودشان شود. از این رو اول از همه تا جائیکه ممکن است به سیم های مودم دست نزنید و آنها را جابجا نکنید و دوما اگر احساس کردید که قرمز شدن چراغ مودم شما به این دلیل است، توصیه ای که داریم این است حتما اتصالات مودم را بررسی کنید.
عدم استفاده از اسپلیتر
اسپلیتر یکی از ابزارهای ساده و کوچک و در عین حال بسیار کاربردی می باشد که شما از این ابزار ساده می توانید به اکثر مشکلات پایان بخشید! بطور کلی در بسته اکثر مودم ها اسپلیتر وجود دارد و اگر وجود نداشته باشد شما می توانید با قیمت ناچیز اقدام به خرید اسپلیتر کنید. اما مهم ترین کاربردهای اسپلیتر عبارتند از عدم خش خش کردن تلفن، جلوگیری از قطع شدن مودم در حین زنگ خوردن تلفن و جلوگیری از قرمز شدن چراغ مودم می باشد.
خاموش/روشن کردن مودم
بعد از انجام کارهای بالا مودم را یکبار خاموش روشن کنید تا مشکل مودم برطرف شود چرا که با قطع شدن مودم و روشن شدن مجدد آن، از طرف اپراتور مججدا راه اندازی خواهد شد که طبیعتا مشکل شما برطرف خواهد شد.
تماس با ISP
اگر هنوز مشکل شما برطرف نشده است و باز هم شاهد این مشکل هستید، جای نگرانی نیست چرا که برای اطلاع دقیق از مشکل شما می توانید با اپراتور ارائه دهنده سرویس اینترنت (Internet service provider) مکالمه داشته باشید و شما را هر چه بهتر با مشکل آشنا سازند. از این رو این کار کمی نیاز به صبر و تحمل دارد تا اپراتور مشکل شما را هرچه بهتر پیدا و رفع کند.
اما گاها نتیجه مکالمه با ISP بجزء موارد بالا به ریست کردن مودم میرسد که یک اقدام ساده و آسان می باشد. از این رو اگر نتیجه مکالمه شما به ریست کردن مودم رسید، می توانید از این لینــک از نمناک با نحوه ریست کردن مودم آشنا شوید.