شکیرا و پیکه

درگیری جدید شکیرا و پیکه؛ از خجالت هم درآمدند

تاریخ انتشار : 28 دی 1401کد مطلب : 89664زمان مطالعه : 2 دقیقه
مدتی پیش خبر جدایی شکیرا و جرارد پیکه در بین مخاطبانشان پخش شد و حالا با ماجرایی تازه با یکدیگر درگیر شدند که به شدت در فضای مجازی وایرال شده است.

سود پیکه از آهنگ جدید شکیرا بعد از طلاق

شکیرا خواننده مشهور کلمبیایی با انتشار آهنگی جدید همسر سابق خود جرارد پیکه را مخاطب قرار داد، ستاره پیشین تیم بارسلونا نیز این کار شکیرا را با واکنش غیر منتظره ای بی جواب نگذاشت و حتی از این شرایط نیز سود برد! در ادامه این بخش از نمناک درباره اختلافات شکیرا و پیکه توضیحاتی داده ایم، درگیری که در چند روز اخیر بار دیگر در صدر اخبار شبکه‌های اجتماعی قرار گرفته و برای بسیاری از مخاطبان سوالاتی ایجاد کرده است.

پیکه و شکیرا زوج معروف و مطرحی که در ماه‌های پایانی سال 2022 به صورت جدی به مشکل خوردند و تصمیم گرفتند پس از سال‌ها زندگی مشترک از یکدیگر جدا شوند، بار دیگر خبر ساز شدند.

شکیرا و پیکه

شکیرا خواننده مشهور در آخرین آهنگ خود به جدایی از پیکه و پایان رابطه‌اش با ستاره بارسلونا اشاره کرده و گفته است:

تو یه فراری و با رنو توئینگو عوض کردی، یه ساعت رولکس رو با یک ساعت کاسیو، زیاد باشگاه میری ولی کمی هم رو مغزت کار کن!

کمپانی کاسیو بعد از پخش آهنگ به این موضوع واکنش نشان داد و توئیت کرد:

شکیرا ممکن است ما رولکس نباشیم اما مشتریان ما به ما وفادار هستند برای دفاع از ساعت‌هایمان باید بگوییم که عمر باتری آنها بیشتر از رابطه تو با پیکه است!

ساعت کاسیو جرارد پیکه

همکاری تبلیغاتی جرارد پیکه با ساعت کاسیو

جرارد پیکه بازیکن سابق بارسلونا نیز این کار شکیرا را تلافی کرد و چند روز بعد با خودروی تویینگو به محل برگزاری کینگز لیگ رفت و ساعت کاسیو به دست بست! پیکه همچنین اعلام نمود که با برند کاسیو برای تبلیغات به توافق رسیده است و شرکت کاسیو قرار است حامی مالی جامی باشد که پیکه آن را با حضور 12 تیم فوتبال هفت‌نفره از اول ژانویه جاری راه‌اندازی کرده است.

بعد از این ادعای پیکه و سوء استفاده از درگیری خود و شکیرا برای رسیدن به سود، کاسیو اعلام کرد که ادعاهای مطرح شده از سوی جرارد پیکه، ستاره سابق بارسلونا، درست نیست و هیچ توافقی برای حمایت مالی گفته شده صورت نگرفته و تمایلی هم برای انجام آن وجود ندارد.

درگیری جدید شکیرا و پیکه؛ از خجالت هم درآمدند

4.213
این مطلب مفید بود ؟112
منبع : بخش فرهنگ و هنر نمناک/ن/ز.ت
وبگردی