حدیث میرامینی

استایل حدیث میرامینی و پسرش در یک مراسم شاد

تاریخ انتشار : 1 اردیبهشت 1403کد مطلب : 93218زمان مطالعه : 1 دقیقه
حدیث میر امینی بازیگر سریال دلنوازان در مراسمی جذاب همراه با پسرش شرکت کرد که بسیار مورد توجه قرار گرفت.

حدیث میرامینی و پسرش برنا در نمایش کارخانه هیولاها

حدیث میر امینی بازیگری که مخاطبان تلویزیون او را با نقش آفرینی در سریال ستایش و دلنوازان به یاد می آورند، در صفحه خود عکسی دونفره با پسرش برنا در یک مراسم شاد را منتشر نمود. در ادامه این بخش از نمناک عکس وایرال شده حدیث میرامینی و پسرش را مشاهده می کنید.

حدیث میر امینی بازیگر سریال خداحافظ بچه و همه چیز آنجاست، با پسرش برنا، به تماشای نمایش فانتزی موزیکال کارخانه هیولاها نشست، تصاویری از حضور خانم بازیگر وایرال شد و تیپ او و پسرش مورد توجه قرار گرفت.

حدیث میر امینی

حدیث میر امینی و پسرش برنا

خانواده و همسر حدیث میرامینی

حدیث میرامینی تنها دارای یک فرزند پسر به نام برنا می باشد، همسر او مجتبی رجبی معمار پسر مدیر سابق شبکه تهران و جام جم است. مجتبی رجبی از دستیاری کارگردانی شروع کرده و حالا بازیگر تئاتر است. این زوج در سریال «شب می گذرد» همبازی بودند و برای اولین بار در مراسم جشنواره فجر کنار هم دیده شدند.

حدیث میر امینی در یک خانواده پر جمعیت به دنیا آمده است، او فرزند چهارم خانواده است و سه برادر بزرگتر از خود هم داردکه کودکی خود را در کنار آنها گذرانده و علاقه زیادی به فوتبال بازی کردن داشته و به گفته خودش گاهی خصوصیات پسرانه‌اش غلبه می‌کند. پدرش کارمند بازنشسته بانک بوده و مادرش خانه دار می باشد و ارتباط خوبی با دخترش دارد.

 

استایل حدیث میرامینی و پسرش در یک مراسم شاد

2.921
اسم دختر ایرانی اصیل لاکچری نقشه مترو تهران با کیفیت بالا 1403
این مطلب مفید بود ؟129
منبع : عکس: زهرا روجلو/بخش فرهنگ و هنر نمناک/ن/ن.ح /
وبگردی