تزریق فیلر مو
پرپشت بودن مو تاثیر بسیار زیادی بر زیبایی موها دارد. افرادی که موهای نازکی دارند برای پرپشت شدن مو می توانند از روش نوین و مؤثر فیلر مو استفاده کنند.

همه چیز درباره فیلر مو؛ روش نوین تقویت موی سر

زیبایی موها نه تنها روی زندگی شخصی اثر گذار است، بلکه روی اعتماد به نفس تان هم تاثیر بسیار زیادی دارد. نظرات و عقاید مردم در مورد زیبایی موها با یکدیگر متفاوت است و هرکس ممکن است یک مدل مویی را دوست داشته باشد اما به هر حال مسئله پرپشتی مو برای همه اهمیت دارد؛ دقیقا همین جاست که مردم سعی می‌ کنند از روش‌ های جدید استفاده کنند تا موهای خود را زیباتر جلوه دهند. فیلر مو یکی از همین روش هاست که در این قسمت از بهداشت و سلامت نمناک قصد داریم راجع به آن صحبت کنیم.

فیلر مو چیست؟

فیلر مو یک روش بلند مدت برای موهای نازک است که در قسمت های خاصی از پوست سر این درمان را استفاده می‌ کنند. این فیلرها باعث می‌ شوند که موهای تان پرپشت و ضخیم به نظر برسند اما برای اعمالِ روی مو، نیاز به پروسه ای شبیه به جراحی ندارند. روش های متعددی برای استفاده از فیلر مو وجود دارد اما همه آنها شاید نتایج بلند مدت و مشهودی نداشته باشند.

درمان این گونه است که تعدادی مواد را به داخل مو تزریق می‌ کنند تا ضخیم‌تر و سالم تر به نظر برسند. فیلر از تعدادی ماده تشکیل شده است که باعث افزایش درخشندگی و نرمی مو می شود، آسیب دیدگی موها را کاهش می‌ دهد و باعث می‌ شود که شما راحت تر بتوانید آن را حالت دهید.

تزریق فیلر مو

محتوای فیلر مو

فیلر مو از چند ماده مختلف تشکیل شده که شامل موارد زیر هستند:

  • کراتین: این ماده به صورت طبیعی در مو و اطراف مو وجود دارد و از آن حفاظت می‌ کند و قدرت مو را بالا می برد.
  • هیالورونیک اسید:این ماده طبیعی در فضای سلولی وجود دارد و به عنوان فیلر روی گونه و لب هم استفاده می‌ شود و در نتیجه محتوای بالای آب در آن باعث می‌ شود که آبرسانی روی مو خیلی خوب انجام گردد.
  • روغن آرگان: روغن آرگان از درخت آرگان گرفته می‌ شود که باعث مرطوب کردن مو و غنی ساختن آن شده و سلامت مو را بالا می برد.
  • زانتالن:این ماده هم باعث سفت شدن و ضخمامت مو می شود.

مواد فیلر مو

روش های انجام فیلر مو

فیلر مو را می توانید از طرق مختلفی روی موهای تان بزنید؛ همه چیز بستگی به نیاز و تشخیص متخصص پوست و مو دارد که روش های آن شامل موارد زیر هستند:

میکروپیگمنتیشن پوست سر:

در این روش کمی از رنگدانه ها را به پوست سر تزریق می‌ کنند که روش طولانی مدت است، با دیگر روش ها تفاوت دارد و کل سر را تحت درمان قرار می‌ دهند.

فیلرهای couture:

در این روش از فیلر؛ باعث ضخیم شدن و افزایش حجم موها می شود. برای بعضی از افراد خاص استفاده می گردد که هر تار مو را به صورت جداگانه تحت درمان قرار می‌ دهند.

انواع فیلر مو

فیلرهای پروتئینه:

این فیلر ها معمولاً برای کنترل یا درمان آسیب دیدگی به موقع استفاده می شود. درمان‌ های فیلر پروتئینه در سالن یا در خانه قابل انجام است که از فیلر موی پروتئینه قبل از رنگ کردن یا استفاده از مواد شیمیایی یا برای موهای شکسته آن را به کار می‌ برند که روی موی رنگ شده نیز می توان آن ها را اعمال کرد.

پودر فیبر مو:

این روش بسیار سریع عمل می کند و آن را به موهای طبیعی می زنند و حجم آن را افزایش می دهند و یک راه حل کوتاه مدت برای کچلی موضعی است.

پودر فیبر مو

مزایای فیلر مو

درمان فیلر خاصیت بسیار زیادی دارد که مزایای آن شامل موارد زیر است:

فیلر مو یک روش عالی است

فیلر از مواد طبیعی تشکیل شده است و اثر منفی و عوارض جانبی برای مو و پوست سر ندارد و باعث ریزش مو نمی شود.

فیلر تاثیرات بلند مدت روی مو دارد

فیلر باعث درمان موی نازک و ضخیم شدن، حجیم تر شدن و پرپشت شدن آن می شود. فیلر با موی رنگ شده مشکلی ایجاد نمی‌ کند.

فواید فیلر مو

چه افرادی باید به سراغ درمان با فیلر بروند؟

  1. خانم ها و آقایانی که با مشکلات ریزش مو و نازک بودن مو و موهای شکننده روبر هستند، می توانند از این روش ها استفاده کنند.
  2. افرادی که موهای خشک دارند، می‌ توانند از فیلر برای آبرسانی مو ها استفاده کنند.
  3. افرادی که به خاطر حرارت ناشی از مواد شیمیایی، موهای شان آسیب دیده است، گزینه مناسبی برای این روش هستند.
  4. افرادی که مو های خود را رنگ کرده اند و مو های شان آسیب دیده، می توانند از این روش استفاده کنند‌.
  5. همچنین افرادی که به محصولات بوتاکس و پروتئین مو حساسیت دارند، شاید این روش با تشخیص پزشک، برای شان مفید باشد.

هر آنچه قبل از تزریق فیلر مو باید بدانید

53
این مطلب مفید بود ؟30
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : بخش بهداشت و سلامت نمناک/ن/ز.ت
برچسب : تقویت مو
وبگردی