تولد
بیماری قلبی
مشکلات قلبی جزء بیماری های ارثی به شمار می آیند که قبل از ابتلا به آنها با کمک راه های مفید و ساده میتوانید از هر بیماری قلبی پیشگیری کنید.

باید نبایدها به افرادی که بیماری قلبی در خانواده شان ارثی است

بیماری‌های قلبی عروقی یکی از شایع ترین علت های مرگ و میر در دنیا هستند. این نوع بیماری ها به دلایل فراوانی ایجاد می شوند، سبک زندگی ناسالم و تغذیه نامناسب از جمله عوامل مؤثر در بروز بیماری‌های قلبی و عروقی هستند. پزشکان توصیه می کنند که بیماران قلبی و عروقی و خانواده های آنها که در معرض ابتلای بیشتربه این بیماری قرار دارند، سبک زندگی سالمی برگزینند و نکاتی را که در ادامه این بخش از بهداشت و سلامت نمناک آورده ایم را رعایت کنند.

فشار خون خود را کنترل کنید

با یک دستگاه فشار گیر خانگی، به صورت مرتب فشار خون خود را در منزل چک کنید. اگر فشار خونتان رو به افزایش است مصرف نمک را کاهش و در عوض مصرف سبزیجات را افزایش دهید. همچنین فعالیت بیشتری داشته باشید تا بهتر بخوابید و استرس خود را مدیریت کنید.

دستگاه فشار خون

کلسترولتان را مدیریت کنید

اجازه ندهید کلسترول در شریان ها تکثیر یابد و باعث ایجاد پلاک های خطرناک در رگ هایتان شود. به طور منظم آزمایش دهید و اگر پزشک متوجه شد که کلسترول تان بالاتر از حد طبیعی است، رژیم غذایی خود را تغییر داده و فعالیت های مناسبی انجام دهید تا کلسترول خود را تنظیم کرده و از مشکلات قلبی عروقی در آینده جلوگیری کنید.

قند خون خود را کاهش دهید

قند خون بالا به طور معمول توانایی بدن را برای تنظیم طبیعی سطح گلوکز تحت تاثیر قرار می دهد. با گذشت زمان، این می تواند منجر به مقاومت انسولین و در نهایت دیابت نوع 2 شود. مدیریت وزن و لذت بردن از یک رژیم غذایی کم قند می تواند به شما در کنترل قند خون کمک کند.

ورزش کنید

ورزش تاثیر مستقیمی بر سلامت قلب و عروق دارد پس حداقل 75 دقیقه فعالیت هوازی شدید در هفته یا 150 دقیقه فعالیت هوازی متوسط را در برنامه خود قرار دهید.

ورزش کردن

رژیم غذایی خود را بهبود بخشید

میان وعده های شور را با میوه ها و سبزیجات تازه جایگزین کنید. همچنین مرغ و ماهی بدون چربی و روغن زیتون، نارگیل یا روغن آووکادو را در برنامه غذایی خود بگنجانید.

وزن خود را کاهش دهید

حفظ وزن سالم یکی از بهترین راه‌ها برای جلوگیری از بیماری قلبی است حتی اگر سابقه خانوادگی مشکلات قلبی عروقی داشته باشید. تحقیقات نشان می دهد که حتی کاهش وزن به میزان 5 تا 10 درصد می تواند به طور قابل توجهی شانس ابتلا به بیماری قلبی را کاهش دهد.

سیگار نکشید

سیگار کشیدن با بیماری قلبی ارتباط مستقیم دارد. در توضیح اهمیت این مورد همین کافیست که بدانید، 24 تا 48 ساعت پس از ترک سیگار، خطر حمله قلبی به میزان قابل توجهی کاهش می یابد.

اگه بیماری قلبی تو خانواده شما هم ارثیه ...

3.84
این مطلب مفید بود ؟31
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : بخش بهداشت وسلامت نمناک/ن/ش
برچسب : بیماری قلبی
وبگردی