درمان پرحرفی
افرادی که مدام در حال صحبت کردن و پرحرفی می باشند برای اطرافیان غیرقابل تحمل هستند. اگر می خواهید جزو این افراد نباشید این نکات را باید رعایت کنید.

بهترین درمان پرحرفی؛ چطور کمتر صحبت کنم؟

آیا کسی را دور و بر خود می شناسید که خیلی زیاد صحبت می کند؟ احتمالاً دوست ندارید در کنار او قرار بگیرید اما اگر خودتان جزء این افراد باشید، چه می شود؟ آیا تا به حال کسی به شما گفته است که خیلی پر حرفی می کنید؟

احتمالاً دوست ندارید جزء این دسته از افراد پر صحبت باشید زیرا دیگران فکر خوبی راجع به شما نمی کنند. اگر به دنبال بهبود پرحرفی خود هستید، راهکارهای این قسمت از نمناک را که پیشنهاد کارشناسان صاحب نظر در این زمینه هستند را دنبال کنید.

مسئولیت پذیر باشید

زمانی که قرار است در مورد یک موضوعی صحبت کنید، تمام وقت خود را صرف این می کنید که چه حرف هایی بزنید تا حرف های خوبی باشد اما از طرفی هم به این فکر کنید که همیشه مسئولیت صحبت کردن به گردن شما نیست. پس زمانی که نوبت تان نیست، صحبت نکنید و این عادت را برای همیشه کنار بگذارید.

زیاد صحبت کردن

پیشرفت خود را ثبت کنید

بسیاری از افراد معروف و موفق، همیشه عادات مثبت و پیشرفت خود را به ثبت می رسانند تا ببینند هر روز در کجا قرار گرفته و چه قدر به هدف نزدیکتر شده اند؟! شما هم تصمیم بگیرید از بین بردن پرحرفی را به یک هدف تعیین کنید و هر روز پیشرفت خود را ثبت کنید.

هر زمان که کسی از شما انتقاد کرد و شما پاسخ ندادید را به ثبت برسانید. هر زمان که وارد جزئیات نشدید را به ثبت برسانید، هر زمان که از شما نظری نخواستند و صحبت نکردید را به ثبت برسانید. همه این ها نشان دهنده پیشرفت برای از بین بردن عادت بد است.

شنونده خوبی باشید

شنیدن، سخت ترین کار ممکن است. برای اینکه شنونده خوبی باشید، باید به حرف های دیگران علاقه نشان دهید. بهتر است تا زمانی که حرف دیگران تمام نشده، صحبت نکنید. به گفته های آن ها فکر کنید و آن را به یک فرصت برای یادگیری تبدیل نمایید.

شنونده بودن

مراقب نشانه ها باشید

گفتگو و مکالمه باید یک تبادل باشد و شبیه به بازی تنیس عمل کند. یعنی شما یک توپ را به دیگری می دهید و یک حرفی را به زبان می آورید و دیگری به شما پاسخ می دهد. پس نباید شبیه یک جاده یک طرفه فقط خودتان حرف بزنید. پس به نشانه ها توجه کنید و هر زمان که لازم بود، سکوت کنید و اجازه دهید که دیگران هم صحبت کنند.

قانون تک جمله ای را تمرین کنید

تمرین کنید که همیشه به هر سوالی فقط با یک جمله پاسخ دهید. این جمله باید تمام عقاید و نظرات شما را در بر بگیرد و کاملا مفهوم باشد. انجام این کار نیاز به زمان دارد اما با تمرین می توانید به آن دست پیدا کنید.

آرام باشید

صحبت کردن زیاد شبیه به یک مکانیسم دفاعی است و علامت این است که شما نگران هستید، تنش دارید یا احساس ناراحتی می کنید. یک راه مناسب برای از بین بردن پرحرفی، این است که خودتان را آرام کنید، مثلاً در یک جای ساکت بنشینید و لبخند بزنید و روی تنفس خود تمرکز کنید و ریتم بدن تان را به دست بیاورید تا به آرامش برسید.

آرامش و سکوت

گاها تنهایی را در آغوش بگیرید

گاهی اوقات ما آنقدر صحبت می کنیم و قصدمان این است که بهترین خودمان را به دیگران نشان دهیم. در واقع از تنهایی می ترسیم و در نتیجه دوست داریم با صحبت زیاد دیگران را به خودمان جذب کنیم اما شما به دیسیپلین هم نیاز دارید.

پس سعی کنید نیم ساعت در روز را سکوت مطلق باشید. انجام این کار به تمرکز نیاز دارد. در سکوت کتاب بخوانید یا به کتاب صوتی گوش دهید. این فعالیت های ساکت به شما کمک می کند که از پرحرفی خود بکاهید.

ورزش کنید

صحبت کردن زیاد گاها نشان دهنده انرژی بالا است اما زمانی که ورزش می کنید و جسم خود را خسته می کنید، ذهنتان هم ناخودآگاه خسته تر از همیشه است و انرژی برای پرحرفی ندارد.

ورزش کردن

روی پیشرفت خودتان تمرکز کنید

پرحرفی زیاد می تواند باعث ناامنی شود. همین باعث می شود که دیگران روی شما حساب نکنند اما شما به جای آن باید سعی کنید روی پیشرفت و موفقیت خود سرمایه گذاری کنید. بیش از حد دیگران را در معرض انتقاد قرار ندهید. پشت سر آن ها صحبت نکنید و به جای آن به دنبال ارتقاء خودتان باشید.

به دنبال جذابیت باشید

افرادی جذاب هستند که کمی رمزآلود باشند. شما نیاز ندارید تمام جزئیات افکار خود را به دیگران بگویید. منظور ما این نیست که اصلا صحبت نکنید اما هر چقدر کمتر صحبت کنید، به فرد مرموزتری تبدیل می شوید و در نتیجه سطح جذابیت شما بالاتر می رود و دیگران روی شما بیشتر حساب خواهند کرد.

کمتر حرف زدن

تفاوت در عقاید را بپذیرید

اگر مدام سعی دارید با دیگران حرف بزنید و آن ها را قانع کنید، باید بپذیرید که همه انسان ها با یکدیگر متفاوت هستند و عقاید مختلفی دارند. پس سعی کنید تفاوت های خود را با دیگران بپذیرید و بیش از حد به دنبال قانع کردن نباشید و ایده هایتان را تحمیل نکنید.

سوال بپرسید

اگر در مورد موضوع، فهم واضح و شفافی ندارید و هیچ اطلاعاتی در دسترس تان نیست و قرار است که چیزهای بیهوده بگویید، پس سکوت کنید و فقط یک سوال مختصر بپرسید تا دقیقاً موضوع برایتان مشخص شود. همین باعث می شود که موضوع و هدف اصلی را بشناسید و گزیده تر صحبت کنید.

درمان زیاد حرف زدن

روی عزت نفس خود کار کنید

در مطالب قبلی بخش سبک زندگی نمناک خواندید که اگر مدام صحبت می کنید تا از دیگران اعتبار دریافت کنید، احتمالاً باید دوباره روی خودتان کار کنید. صحبت کردن زیاد گاهی اوقات نشانه کمبود اعتماد به نفس است. روی عزت نفس خود کار کنید و به این فکر کنید که با پرحرفی نیازی به اثبات خود ندارید.

افکار خود را روی کاغذ پیاده کنید

اگر مدام فکر های مختلف در سرتان می چرخد و همه آن ها را با صدای بلند بیان می کنید، یکی از بهترین راهکارها این است که افکار خود را روی کاغذ بنویسید تا ذهنتان آرام شود و تمایل زیادی برای گفتن افکار بیهوده نداشته باشید.

از غیبت کردن بپرهیزید

فرقی ندارد که با چه کسی صحبت می کنید، در هر صورت غیبت کردن اصلاً راهکار خوبی نیست و شأن شما را پایین می آورد. پس در هر جا و هر موقعیتی که هستید، هرگز غیبت نکنید. همین باعث می شود که ناخودآگاه کمتر صحبت کنید.

بهترین درمان پرحرفی؛ چطور کمتر صحبت کنم؟

4.730
این مطلب مفید بود ؟282
منبع : بخش سبک زندگی نمناک/ن/ز.ت
برچسب : حرف زدن
وبگردی