incognito mode در مرورگر کروم
اگر شما از مرورگرهای مختلف استفاده می کنید، قطعا گزینه incognito mode را تاکنون دیده اید که در این گزارش با توضیحات کامل در مورد incognito mode آشنا خواهید شد.

incognito mode چیست؟

incognito mode یا private browsing هر دو به معنای جستجوی خصوصی اما در قالب های نوشتاری متفاوت هستند که حتما شما در حین استفاده از مرورگرهای مختلف مشاهده کرده اید. بطور کل این حالت برای حفظ حریم شخصی در اینترنت می باشد که با اجرای این بخش خیلی ساده و آسان می توانید در حالت ناشناس ساعت ها جستجو کنید. اما چه لزومی دارد که از این حالت استفاده کنیم؟ اول از همه لازم به ذکر نکته جامع در این زمینه می باشد که حتما باید از این موضوع مطلع شوید.

تصور کنید که شما داده های گوشی را روشن کرده اید و برای آنکه از این داده ها در لپ تاپ نیز استفاده کنید، باید Hotspot موبایل را روشن کنید. بعد از روشن کردن هات اسپات موبایل شما با لپ تاپ می توانید به اینترنت متصل شوید. از این رو وقتی شما شروع به جستجو با لپ تاپ می کنید، تمام جستجوهای شما در گوشی نشان داده خواهند شد. بنابراین در ابعاد بزرگتر از گوشی و لپ تاپ، چنین چیزی وجود دارد که شرکت ISP یا همان Internet Service Provider می تواند به تمام جستجوهای شما دسترسی پیدا کند و به همین دلیل جستجو در حال ناشناس "incognito mode" در اینجا کاربرد خواهد داشت.

incognito mode

اما در مقابل نکته ای دیگر وجود دارد که بر فرض مثال شما قبلا با مرورگر خود در گوشی عبارت «نکات خرید اینترنتی» را جستجو کرده اید. بعد از جستجو شما تعداد لینک را انتخاب و استفاده کرده اید. در این حین موتور جستجو داده های شما ردیابی و جمع آوری می کند تا اگر تبلیغاتی مناسب با ادرس جغرافیایی شما وجود داشت، در IP شما نمایش دهد. بنابراین در اصطلاح به چنین شرایطی حالت کش کردن مرورگر نیز می گویند که به مرور حتی می تواند میزان زیادی از حافظه ram را درگیر خود سازد.

از این رو حالت حریم خصوصی با اینکه در تمام مرورگرها یکسان نیستند، اما دارای قابلیت های یکسانی اعم از عدم نمایش تاریخچه جستجوها، کوکلی ها و عدم نمایش گذرواژه هاو نام کاربری های وارد شده و... هستند که بطور کل تمام کارهایی که شما با استفاده از این حالت می کنید، به هیچ وجه قابل مشاهده نیستند چرا که شما بصورت ناشناس جستجو می کنید. اما انتخاب به دست شما است و به دلخواه می توانید از این قابلیت مرورگرها استفاده کنید و نکاتی که توضیح داده شد، کاربردهای incognito mode در مرورگرهای مختلف هستند.

کدام مرورگرها incognito mode دارند؟

مرورگرهای زیادی هستند که از این قابلیت استفاده می کنند و اما ما تصمیم داریم 4 مورد از تاپ ترین ها را به شما عزیزان معرفی کنیم که هر یک از این 4 مورد دارای حالت جستجو ناشناس استاندارد می باشند که این مرورگرها عبارتند از؛

1- Google Chrome

incognito mode

اولین مرورگری که همه ما با آن آشنا هستیم، مرورگر گوگل کروم می باشد مه حالت جستجو ناشناس در این مرورگر به نام incognito mode شناخته شده است. از این رو اگر در اماکن عمومی مانند کافی نت ها و... حضور دارید و نمی خواهید اطلاعات شما در کامپیوتر و مرورگر ثبت شوند، می توانید از incognito mode استفاده کنید. برای فعال کردن جستجو در حالت ناشناس مرورگر گوگل کروم ابتدا باید وارد مرورگر گوگل کروم شوید و سپس 3 کلید Ctrl+Shift+n را بصورت همزمان انتخاب نمائید تا به صفحه جستجو ناشناس منتقل شوید. اما اگر شما یکی از کاربران نسخه موبایلی مرورگر کروم هستید، برای دسترسی به جستجو ناشناس از بالا 3 نقطه عمودی را انتخاب نمائید و از میان گزینه های نمایش داده شده، گزینه incognito mode را انتخاب کنید.

2-Microsoft Internet Explorer and Edge

incognito mode

یکی دیگر از مرورگرهایی که دارای حالت جستجو ناشناس است، مرورگرهای محبوب مایکروسافت هستند که این قابلیت را برای شما فراهم کرده اند و شما می توانید در حالت محافظت شده ای جستجو کنید. با این وجود برای استفاده از حالت جستجو محافظت شده در مرورگرهای مایکروسافت باید از قسمت بالا سمت راست بر روی 3 نقطه افقی کلیک کنید و سپس گزینه new InPrivate Window را انتخاب نمائید. هم اکنون می توانید در حالت ایمن جستجو کنید.

3- Mozilla Firefox

incognito mode

مرورگر موزیلا فایرفاکس یکی دیگر از مرورگرهایی است که دارای حالت جستجو ایمن می باشد. از این رو اگر شما از کاربران مرورگر موزیلا هستید، خیلی ساده و آسان می توانید در بستر وب بصورت ناشناس جستجو کنید. با این وجود برای فعال کردن حالت جستجو ناشناس، باید 3 خط افقی را از بالا سمت راست انتخاب و سپس گزینه New Private window را انتخاب کنید. اینک می توانید در کمترین زمان ممکن به صفحه ایمن و غیرقابل شناسایی مرورگر موزیلا دسترسی پیدا کنید.

4- Apple Safari

آخرین مرورگری که تصمیم به معرفی آن داریم، مرورگر سافاری مخصوص اپل است که کاربران محصولات اپل با این مرورگر به خوبی آشنا هستند. لازم به ذکر است که این مرورگر هم دارای قابلیت جستجو در حالت ناشناس را دارد و شما می توانید خیلی ساده اقدام کنید. از این رو برای فعال کردن حالت ناشناس این مرورگر باید 3 کلید Ctrl symol+Shift+n را انتخاب کنید تا برای شما اجرا شود.

incognito mode در مرورگر به چه معناست و چه کاربردهایی دارد؟

58
این مطلب مفید بود ؟80
منبع : بخش تکنولوژی نمناک/ف.ن
وبگردی