تولد
مگنت تراپی
مگنت تراپی می تواند با استفاده از انرژی مغناطیس دردهای ناشی از آسیب به اجزای مختلف بدن مانند روماتیسم مفصلی و یا عفونت و موارد دیگر را تسکین و درمان کند.

مگنت تراپی چیست و چه کاربردی دارد؟

با وجود محبوبیت گسترده مگنت تراپی، فروش آهن ربا در سراسر جهان در حال افزایش است. شاید شگفت آور به نظر برسد که در بخش مراقبت های بهداشتی برای مقابله با بیماری های مختلف از آهن ربا استفاده می شود. در این بخش از نمناک در مورد مگنت تراپی و کاربردهای آن به تفصیل توضیح خواهیم داد.

مگنت ترابی و درمان بیماریها

درمان بیماریهای با مگنت تراپی

مگنت تراپی یک روش درمانی است که از آهن ربا برای تسکین درد و درمان بیماری ها استفاده می شود. برخی بیماری ها عبارتند از:

مگنت ترابی و درمان بیماریها

برای تسکین چنین بیماری های آهن رباهای درمانی به صورت دستبند، انگشتر، گردنبند، کفی کفش و همچنین تشک های مغناطیسی ساخته می شوند.

مگنت تراپی چگونه عمل می کند؟

میدان های مغناطیسی تولید شده در بدن ممکن است باعث بیماری شود؛ بنابراین ، استفاده از آهن ربا می تواند با رساندن میدان های مغناطیسی به صورت متعادل و طبیعی ، این مسئله را اصلاح کند.

به بیان دقیق تر چنانچه در بخش بهداشت و سلامت نمناک می خوانید مغناطیس درمانی مبتنی بر این است که بدن ما یک میدان الکترو مغناطیسی تشکیل می دهد که به قدرت درمانی آهن ربا پاسخ می دهد. این بدان دلیل است که آهن حدود 4٪ از خون انسان را تشکیل می دهد و هر یون موجود در سلول های ما جریان الکتریکی تولید می کند. به طور کلی این عناصر با هم یک میدان مغناطیسی الکتریکی را در بدن تشکیل می دهند.

این بدان معنی است که وقتی قطب منفی آهن ربا بر روی قسمت دردناک بدن قرار می گیرد خون، اکسیژن تازه را به آن قسمت هدایت می کند در مقابل ، خون اکسیژن دار با تولید یک میدان انرژی مثبت، نتیجه ای دو طرفه ایجاد می کند و بهبودی را تسریع می بخشد.

مگنت ترابی و درمان بیماریها

در مگنت تراپی پس از قرار گرفتن آهن ربا روی پوست چه اتفاقاتی رخ می دهد؟

هنگامی که آهن ربا روی بدن قرار می گیرد، باعث تحریک اعصاب موضع و آزاد شدن اندورفین در بدن می شود. این اندورفین ها به عنوان یک مسکن طبیعی عمل می کنند و باعث افزایش جریان خون در منطقه آسیب دیده می شوند، در نتیجه بهبودی را تسریع می بخشد.

اغلب افراد این روش درمانی را دوست دارند زیرا روشی غیرتهاجمی است که شامل تزریق یا جراحی نمی شود. این درمان با استفاده از آهن ربا در سطح پوست انجام می شود ، به این معنی که بدون درد باقی می ماند.

قدرت آهن رباها در مگنت تراپی چقدر هستند؟

قدرت آهنربا را می توان با واحد تسلا یا گاوس اندازه گیری کرد. 10000 گاوس معادل 1 تسلا است. آهن رباهای مورد استفاده در مغناطیس درمانی از قدرت بیشتری نسبت به آهن رباهای خانگی معمولی برخوردار هستند. به طور متوسط، آهن رباهای مورد استفاده در محصولات مگنت تراپی بسته به اندازه آهن ربا در حدود 800-1100 گاوس، روی سطح اندازه گیری می شوند.

انواع مختلف مغناطیس درمانی (مگنت تراپی) :

مغناطیس تراپی استاتیک:

در مغناطیس تراپی استاتیک شما نوعی آهنربا را روی پوست خود قرار می دهیدکه ممکن است بصورت یک دستبند یا سایر جواهرات مغناطیسی، یک باند، آهنربا در کفی کفش یا تشک دارای آهن ربا باشد.

آهنربا درمانی

الکترومغناطیسی درمانی:

آهن رباهایی که در روش استفاده می شود دارای بار الکتریکی هستند. الکترومغناطیسی درمانی معمولاً از طریق نبض الکتریکی انجام می شود.

مغناطیس درمانی با طب سوزنی:

آهن ربا در همان قسمت هایی از پوست قرار می گیرد که یک متخصص طب سوزنی احتمالاً روی آن تمرکز می کند. ممکن است مناطق قرار گیری سوزن یا آهن ربا را به نام مسیرها یا کانالهای انرژی بشناسید.

مگنت تراپی چه فوایدی دارد؟

مگنت تراپی مزایای مختلفی را دارد که شامل موارد زیر می شود:

تسکین درد

تسکین استرس

بهبود گردش خون

کاهش تورم

مبارزه با عفونت

تسکین درد فیبرومیالژیا

درمان بیخوابی

التیام زخم

آیا مگنت تراپی عوارضی هم دارد؟

تاکنون در مورد عارضه جانبی از مگنت تراپی فقط چند مورد جزئی گزارش شده است که شامل موارد زیر می باشد:

بثورات پوستی

حساسیت به آهن ربا و افزایش موقتی درد در ناحیه آسیب دیده

حالت تهوع

سرگیجه

در موارد زیر، مگنت تراپی هرگز نباید انجام شود:

روی زخم های باز یا دارای خونریزی

داشتن ضربان ساز قلب، دفیبریلاتور یا هر وسیله الکتریکی دیگر در بدن

مصرف داروهای رقیق کننده خون یا سابقه صرع

در دوران بارداری

استفاده از پمپ انسولین

همه چیز از روش مگنت تراپی ، فواید و عوارضش

511
این مطلب مفید بود ؟110
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : بخش بهداشت و سلامت نمناک /ن/ف
وبگردی