تولد
میکرو بوتاکس
میکرو بوتاکس یا مزوبوتاکس یک روش جدید بر پایه بوتاکس برای از بین بردن چین و چروک های ریز و پوست های چرب است اما قبل از انجام آن باید نکاتی را در نظر بگیرید.

هر آنچه بایستی درباره میکروبوتاکس یا مزوبوتاکس بدانید

میکروبوتاکس که مزوبوتاکس یا میکروتوکس نیز نامیده می شود، آخرین نوآوری در تکنیک های جوانسازی پوست است. در حالی که درمان سنتی بوتاکس برای مقابله با پاهای کلاغی، خطوط گلابلار و شیارهای پیشانی استفاده می شود، این درمان پرکننده‌های بوتاکس را یک قدم جلوتر می‌برد و آن را خاص‌تر کرده است. به زبان ساده، این یک تکنیک نسل جدید است که هدف آن بهبود پوست بوده و در آن مقادیر کمی از بوتاکس عملاً به تمام صورت بیمار تزریق می شود.

میکروبوتاکس چیست؟

چنانچه در این بخش از پوست و موی نمناک میخوانید، میکروبوتاکس یا مزوبوتاکس یک عمل زیبایی است که سبب کاهش خطوط ریز و چین و چروک شده و پوست را جوان تر و صاف تر می کند. این تکنیک که برای افراد مستعد آکنه بسیار مناسب است، به کاهش اندازه منافذ، کاهش تولید چربی و تعریق صورت کمک می کند. در این روش تزریق سم بوتولینوم به پوست مانند بوتاکس است.

میکرو بوتاکس

تفاوت میکروبوتاکس و بوتاکس در چیست؟

چیزی که میکروبوتاکس را از روش معمول بوتاکس متمایز می کند، این است که در این روش از میکرونیدل با مقدار کمی بوتاکس رقیق شده استفاده می شود. بوتاکس با توزیع گسترده‌تری در سراسر صورت، معمولاً در ناحیه T تزریق می‌شود. در درمان سنتی بوتاکس، بوتاکس به لایه عضلانی تزریق می شود، اما در میکروبوتاکس، این ماده شیمیایی به پوست، درست زیر اپیدرم تزریق می شود و این همان چیزی است که باعث صافی صورت، منافذ کوچکتر و کاهش اثر تعریق می شود.

درمان میکروبوتاکس دائمی نیست و پوست به تدریج در عرض 6-3 ماه به حالت اولیه باز می گردد و در این مرحله فرد می تواند درمان را تکرار کند.

در اینجا چند نکته وجود دارد که باید قبل از انتخاب این درمان بدانید.

برای انجام میکروبوتاکس زمان زیادی لازم است؟

روش میکروبوتاکس نسبت به سایر روش ها بسیار سریع می باشد و معمولا در مدت زمان 30-45 دقیقه انجام می شود و لازم نیست وقت زیادی صرف این روش نمایید.

در چه صورتی نباید از میکروبوتاکس استفاده نمود؟

گرچه این روش تفاوت هایی با بوتاکس سنتی دارد اما ماهیت اصلی این دو روش یکسان است و در هر دو روش ها ماده شیمیایی به پوست تزریق می شود. اگر قبلا بوتاکس را امتحان کرده اید و برای شما مؤثر نبوده یا با انجام آن دچار واکنش های آلرژیک شده اید، باید از میکروبوتاکس نیز دوری کنید. در افرادی که بیماری هایی چون میاستنی گراویس یا سندرم لمبرت-ایتون دارند، انجام این روش پیشنهاد نمی گردد.

بوتاکس

احساس قرمزی خفیف پس از درمان طبیعی است؟

قرمزی خفیف بعد از مزوبوتاکس کاملا طبیعی است. قرمزی معمولا در عرض چند ساعت فروکش می کند. اگر قرمزی یا تورم بعد از چند ساعت ادامه پیدا کرد یا اگر علائم غیر معمول دیگری را تجربه کردید، فوراً به پزشک اطلاع دهید.

آیا میکروبوتاکس روش خطرناکی است؟

در میان بسیاری از درمان‌های زیبایی پوست موجود، میکروبوتاکس روش کم تهاجمی است و بسیاری از بیماران بعد از انجام این روش رضایت بالایی داشته اند. از آنجایی که این یک درمان کم خطر است، به آرامی در سطح جهانی محبوبیت پیدا کرده است.

ماندگاری میکروبوتاکس چقدر است؟

میکروبوتاکس یک درمان دائمی نیست، اما نتایج آن میتوانند تا 6 ماه باقی بمانند. برای حفظ نتایج بهتر پزشکان توصیه می کنند، درمان در جلسات متعددی انجام گیرد. جهت اثر بخشی طولانی مدت میتوانید این درمان را سالی 2 مرتبه تکرار کنید.

مزوبوتاکس

بعد از انجام میکروبوتاکس نیاز به استراحت است؟

میکروبوتاکس، روشی نسبتا ساده و بدون نیاز به استراحت پس از درمان می باشد که در طی 30 دقیقه انجام شده و پس از آن شما میتوانید فعالیت های منظم خود را از سر بگیرید و لازم به مراقبت های خاص یا استراحتی پس از درمان نمی باشد، با این حال باید به مدت چند روز، بهداشت ناحیه تحت درمان را به خوبی رعایت کنید.

تغییرات بعد از چند جلسه میکروبوتاکس مشاهده می شود؟

کاهش اندازه منافذ صورت، بهبود بافت و چربی پوست تنها بعد از انجام یک جلسه میکروبوتاکس مشاهده می شودو اثر کامل این روش در طی تا دو هفته بعد از تزریق به‌طور کامل قابل مشاهده است. بنابراین، اگر به دنبال درمانی هستید که مستقیماً منافذ شما را از بین ببرد، خطوط ریز را کاهش دهد و پوستی کاملاً صاف به شما بدهد، میکروبوتاکس ممکن است انتخاب ایده‌آلی برای شما باشد. مانند هر درمان دیگری، حتما قبل از انجام این روش با یک متخصص پوست مشورت کنید و همچنین یک جراح زیبایی معتبر را برای انجام این روش انتخاب کنید.

فرق بوتاکس و میکروبوتاکس؛ ماندگاری کدام بیشتره؟

52
این مطلب مفید بود ؟20
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : بخش بهداشت و سلامت نمناک /ن/ن.ح
برچسب : بوتاکس
وبگردی