آرایش نکردن
آرایش کردن برای برخی از خانم ها یک عادت روزانه است اما این خانم ها باید بدانند آرایش روزانه عوارض زیادی دارد و بعضی جاها نباید آرایش کنند.

شرایطی که آرایش نکردن برامون بهتره

تمایل به زیبایی، افزایش اعتماد به نفس و ... سبب شده که آرایش کردن جزء جدایی ناپذیر زندگی برخی خانم ها شده و کمتر خانمی پیش می آید که از خانه بیرون بیاید و آرایشی نداشته باشد. باید بدانید همیشه آرایش داشتن خوب نیست و تبدیل شدن آرایش به عادات روزانه خطرات و عوارض زیادی برای بدن خواهد داشت. در این بخش از بهداشت و سلامت پوست و موی نمناک به شما می گوییم که چه زمان هایی نباید آرایش نمایید.

زیر ماسک

زیر ماسک از آرایش سنگین و زدن کرم پودر بپرهیزید زیرا رطوبت و هوای محدودی که وجود دارد، موجب عرق کردن، جوش و بسته شدن منافذ پوست می شود. همچنین هر ماده آرایشی که با ماسک تماس داشته باشد، ظرفیت ماسک برای ایستادگی در برابر ریز قطرات را ضعیف می کند.

آرایش باعث کثیف شدن ماسک ها می شود و قابلیت تصفیه هوای ماسک ها را تخریب می کند. در صورت ماسک زدن استفاده از محصولات مراقبت از پوست و محصولات آرایشی برای ناحیه بالاتر از بینی و چشم و ابرو ایرادی ندارد.

آرایش زیر ماسک

بعد از شنا

متخصصان پوست و زیبایی توصیه می کنند، زمان شنا بهتر است آرایش نکنید و یا اگر آرایش کرده اید و به استخر رفته اید، حتما پس از شنا کردن پوست خود را پاکسازی کنید زیرا آلودگی هایی که از آب استخر به پوست صورتتان جذب می شود و با آرایشتان مخلوط می شود، در صورت عدم شستشو می تواند سبب التهاب، جوش زدن و مشکلات جدی تر پوستی می شود. باید بدانید داشتن آرایش پس از شنا خیلی مضر تر از قبل از شنا است

زمان ورزش

داشتن آرایش زیاد و استفاده از کرم های آرایشی زمان ورزش کردن اشتباه است زیرا وقتی عرق و کرم و آرایش مخلوط می شوند، منافذ پوست مسدود می شود و پوست دچار آسیب های فراوانی می گردد.

آرایش هنگام ورزش

زمان خواب

توصیه ما به همه خانم ها این است که زمان خواب حتما آرایش خود را پاک کرده و پوستشان را تمیز کنند زیرا در طول روز آرایش و پوستتان، آلودگی زیادی را از هوا جذب کرده و ماندن تمام این آلودگی ها در طول شب روی پوستتان می تواند باعث رشد باکتری ها، ایجاد عفونت، جوش، حساسیت، اگزما و دیگر مشکلات پوستی در آن قسمت شود.

اما متاسفانه برخی خانم ها به دلیل ندانستن عوارض پوستی با آرایش خوابیدن و یا تنبلی مواد آرایشی را از روی پوست خود پاک نمی کنند. اگر زمان خوابیدن مواد آرایشی روی پوست تان را پوشانده باشند اجازه تبادل حرارتی و عرق کردن در موقع خواب به پوست شما داده نمی شود و در نتیجه پوست شما دچار اختلال شده و منفذ های پوست تان بسته می شوند و پوست جوش می زند. پوست شما هنگام خواب به اکسیژن نیاز داشته تا خود را ترمیم کند.

خواب با آرایش

زمان جوش زدن

یکی از بزرگترین اشتباه خانم ها پوشاندن جوش صورت با آرایش و کرم زدن است. زدن کرم پودر و آرایش کردن زمانی که جوش دارید، سبب می شود که پیشرفت التیام به تاخیر افتاده و پوست شما با مشکلات و آسیب های فراوانی روبرو شود پس آرایش برای پوشاندن آکنه و آسیب های پوستی مناسب نیست.

اگر این اشتباه را انجام دادید و در زمان جوش زدن آرایش نمودید، حتما برس آرایشی خود را بشویید زیرا اگر شما به شستن برس خود عادت نداشته باشید، آکنه با ایجاد باکتری می تواند در موهای برس آرایش شما جمع شود.

آرایش هنگام جوش زدن

آرایش بیش از 5 ساعت

بیشتر از 5 ساعت پوست خود را با آرایش نپوشانید زیرا پوست نیاز به تنفس دارد و مسدود شدن طولانی مدت آن سبب آسیب به پوست می شود. پیشنهاد می شود حداقل یک روز در هفته را آرایش نکنید و از اعمال هر چیز سنگینی بر روی پوست صورت خود مانند یک کرم کامل فونداسیون و یا پودر اجتناب کنید و تنها به زدن مرطوب کننده و ضد آفتاب اکتفا کنید.

در طول درمان پوستی

آرایش مانع از ریختن فولیکول های مو به راحتی می شود پس اگر نمی خواهید دفع موهای زائد خود به روش لیزری و یا روش میکرو نیدلینگ را دچار مشکل کنید، بدون آرایش به سراغ چنین درمان هایی بروید .همچنین بعد از انجام این روش ها تا دو یا سه روز آرایش نکنید زیرا پوست شما پس از درمان حساس است و منافذ آن می توانند به سادگی مسدود شوند.

اینجاها آرایش نکردن برات خیلی بهتره

4.719
این مطلب مفید بود ؟181
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : بخش بهداشت و سلامت نمناک/ن/ز.ت
برچسب : آرایش صورت
وبگردی