درگاه پرداخت سیزپی
سامانه بانکداری متمرکز (Core Banking) به مجموعه ای از سیستم های نرم افزاری و سخت افزاری گفته می شود که در قالب یک بانک اطلاعاتی، قابلیت ارائه خدمات در کلیه شعب و زیرمجموعه های بانک در هرلحظه، از محل این بانک اطلاعاتیِ متمرکز را ممکن می کند.

ایجاد هویت کسب و کار با درگاه پرداخت

شرکت دانش بنیان پیشگامان فناوری اطلاعات کهکشان که در سال 1387 با هدف تولید نرم افزارهای بانکداری الکترونیک راه اندازی شده است؛ در سال 1389 توانست محصول نهایی خود در زمینه ی بانکداری متمرکز (Core Banking) را به بهره برداری رسانده و به چند تعاونی اعتبار تک-شعبه ای ارائه نماید و اینک چندین صندوق با بیش از 200 شعبه و تعاونی های اعتبار با بیش از ده شعبه در سطح کشور از خدمات این شرکت استفاده می کنند.

سامانه ی بانکداری متمرکز  به مجموعه ای از سیستم های نرم افزاری و سخت افزاری گفته می شود که در قالب یک بانک اطلاعاتی، قابلیت ارائه ی لحظه ای خدمات را در تمام شعب و زیرمجموعه های بانک ممکن می سازد. با استفاده از زیرساخت های بانکداری متمرکز نه تنها می توان در هر شعبه و در لحظه خدمات درخواستی را به مشتریان، ارائه کرد بلکه کانال های دسترسی جدیدی مانند اینترنت بانک، موبایل بانک و بانکداری باز نیز در دسترس خواهند بود؛ خدمات بانکی با سیستم بانکداری متمرکز، مشتری محور شده و تمام خدمات بانکی با «کد مشتری» در همه ی شعب ارائه می شوند.

درگاه پرداخت اینترنتی سیزپی

برنامه های آینده ی پیشگامان فناوری اطلاعات کهکشان

ما اکنون بیشتر روی سامانه های بانکداری مدرن شامل اینرنت بانک و موبایل بانک ها متمرکز هستیم و با بانک ها و موسسات همکاری داریم. بزرگ ترین مشتری ما در زمینه ی موبایل بانک با تکنولوژی جدید PWA، بانک کشاورزی است. در بحث پرداخت الکترونیک، جز اولین شرکت هایی بودیم که توانستیم به شبکه ی شاپرک متصل شویم. همچنین در حوزه ی پرداخت، سامانه ی خرید اعتباری را منطبق با آخرین ضوابط و مقررات بانک مرکزی تولید و به بازار عرضه کردیم که در چندین نهاد مالی مورد استفاده قرارگرفته است.
با توجه به اینکه هم زیرساخت های بانکداری الکترونیک و هم زیرساخت های پرداخت الکترونیک را داریم در حوزه ی فین تک نیز شروع به کارکرده و کیف پول PASPay را تولید کردیم و با سابقه ای که در زمینه ی تولید محصولات حوزه ی آی-تی در پرداخت الکترونیک داریم در زمینه ی فناوری های نوین پرداخت، با برند سیزپی به بازار آمدیم

سیزپی چگونه کار می کند؟

سیزپی در هرکاری منافع مشتریان خود را در الویت قرار می دهد.به عنوان یک پیشرو در حوزه ی فناوری های نوین مالی، سیزپی در تلاش است تا «خدمات پرداخت» را به صورتی ساده، مقرون به صرفه و قابل اعتماد در سراسر کشور ارائه دهد و به کسب و کار مشتریانش هویت ببخشد.

سیزپی در چارچوب سند تدوینی از سوی بانک مرکزی و براساس قرارداد منعقده با شرکت های ارائه دهنده ی خدمات پرداخت (PSP) و شاپرک، می تواند زیرساخت پرداخت های بدون کارت از جمله پرداخت های اینترنتی و  درون برنامه ای را برای پذیرندگان خود فراهم آورد و با ایجاد تسهیلات ویژه در تمام فرآیندها، از مرحله ی دریافت درگاه پرداخت گرفته تا تسویه ی تراکنش ها، باعث شده تا صاحبان کسب و کارهای اینترنتی با خاطری آسوده، سیزپی را به عنوان ارائه دهنده ی راهکار پرداخت خود انتخاب کنند.

قابلیت های  متمایز سیزپی

  • سهولت در ثبت درخواست
  • سرعت در ارائه ی راهکار مناسب
  • همراهی تا راه اندازی راهکار
  • مشاوره در مسیر رشد و توسعه
  • سیکل های منظم تسویه
  • طرح های متنوع و منعطف کارمزد
  • پاسخ گویی در لحظه

خدمات سیزپی در چه زمینه ای است؟

  • ارائه ی راهکارهای پرداخت 
  • ارائه ی انواع درگاه پرداخت
  • ارائه ی لینک پرداخت
یکی از خدمات سیزپی ارائه ی لینک پرداخت است. در این روش یک پنل در اختیار شما قرار می گیرد که در آن امکان مشاهده اطلاعات واریزکننده و تعریف شناسه ی پرداخت وجود دارد.
با ارائه ی این لینک به مشتریان، آنها می توانند وارد درگاه پرداخت شخصی دارنده ی لینک شده و پرداخت را انجام دهند. ایجاد این لینک در شبکه های اجتماعی به کسب و کارها هویت می بخشد. 

سیزپی کم ترین کارمزد را در شبکه ی بانکی کشور دارد که مبلغ آن یک درصد تراکنش تا سقف 400 تومان است و یکی از امکانات جدید سیزپی این است که کاربران می توانند مشخص کنند که کارمزد تراکنش از چه کسی گرفته شود. 

سیزپی چه تعداد مشتری دارد؟

درمجموع حدود 7 هزار مشتری داریم که قسمت عمده ی آنها حقیقی هستند زیرا بسیاری از فروشگاه های اینترنتی به صورت اشخاص حقیقی فعالیت می کنند و تنها 20 درصد مشتریان ما به صورت حقوقی فعالیت دارند.
درگاه پرداخت آنلاین با سیزپی

فعالیت سیزپی در دروان کرونا به چه صورت بوده است؟

در دوران کرونا یعنی از اواخر اسفند تا امروز، تعداد تراکنش های درگاه پرداخت اینترنتی سیزپی حدود 50 درصد افزایش داشت. به طور متوسط روزانه حدود 15 تا 20 ثبت نام در سیستم داریم که برای این درگاه پرداخت که یک سال از راه اندازی آن می گذرد، عدد مناسبی است.

موانع و مشکلات درگاه های پرداخت چیست؟

یکی از مشکلات در حوزه ی درگاه پرداخت، هماهنگی ناکافی نهاد قضایی با سیستم پرداخت و نظام بانکی کشور است.
مشکل دیگر طولانی بودن فرآیند اخذ مجوزهای قانونی برای کسب و کارهای اینترنتی است که موجب می شود این کسب و کارها به راحتی قادر به گرفتن آن مجوزها نباشند؛ تاخیر در فعالیت آنها بر تعداد تراکنش های ما نیز تاثیر منفی می گذارد.

آیا برنامه ای برای توسعه ی این درگاه پرداخت دارید؟

در حال برنامه ریزی هستیم تا اپلیکشین درگاه پرداخت سیزپی را با خدمات پرداخت شامل پرداخت قبض، خرید شارژ، پرداخت عوارض و... راه اندازی کنیم. از دیگر خدمات آن کیف پول و امکان استفاده از  QR در پرداخت ها خواهدبود.
درگاه آنلاین سیزپی
سخن آخر
در ماه های اخیر ما با افزایش تراکنش مواجه شدیم که نشان دهنده ی اقبال مردم به فناوری های نوین است. مردم ما به فناوری اعتماد و نیاز دارند؛ لازم است دولت و مجلس با شفاف سازی مواد قانونی مربوط به پرداخت اینترنتی، این حوزه را توسعه دهند. اگر قانون دقیق تری وجود داشته باشد تعامل بیشتری بین پرداخت یاران و قوه قضاییه نیز به وجود خواهدآمد. 
کرونا نشان داد قسمت زیادی از بروکراسی اداری ما، قابل حذف است. منافع ما در شکوفایی کلان بازار است برای همین از تسهیل شرایط تجاری استقبال می کنیم؛ هرچه دادوستد پررونق تر باشد، سیزپی نیز بهره ی بیش تری می برد.

 

 

قابلیت ها و کاربرد درگاه پرداخت اینترنتی چیست؟

59
این مطلب مفید بود ؟90
نظر سنجی برای این مطلب غیر فعال شده است
وبگردی