در این مقاله قصد داریم به دلایل افزایش سود آوری پرورش ماکیان از جمله سایر ماکیان توجه کنیم، این مقاله بسیار کوتاه و شفاف تنظیم شده است و نهایتا 5 دقیقه زمان شما را خواهد گرفت.

افزایش جمعیت در کره زمین، انسان ها را با نیاز بیشتر به مصرف پروتئین روبرو نموده است. به همین دلیل مطالعات و تحقیقات متخصصان برای سلامتی بیشتر بشر لازم دیدند که روش های جدید را پیش بگیرند. صنعت پرورش ماکیان در سالهای اخیر یکی از پرسودترین صنایع در جهان و مخصوصا ایران بشمار می‌آید. در وضعیت کنونی کشور ما و با توجه به مشکلات اقتصادی و گرانی منابع پروتئینی مثل گوشت قرمز ، گوشت و تخم سایر ماکیان مثل بلدرچین،کبک،بوقلمون و ... جز منابع پروتئینی غنی سفره های مردم شده است که میتواند تامین کننده احتیاجات پروتئینی آنها باشد. همین موضوع توجه سرمایه گذاران و مخصوصا جوانان کشورمان را در این صنعت نشانه رفته است.

بیشترین توجه سرمایه گذاران به کدام حوزه پرورش سایر ماکیان بوده است؟

در سالهای اخیر طبق بررسی میدانی و تعداد صدور مجوزهای سازمان جهاد کشاورزی ، به ترتیب بیشترین اقبال با پرورش بوقلمون، پرورش بلدرچین، پرورش اردک و غاز، پرورش شتر مرغ، پرورش مرغ بومی یا مرغ محلی و در نهایت پرورش کبک بوده است.

دلایل مهم توجه سرمایه گذاران و جوانان به این حوزه ها چیست؟

همانطور که در ابتدای مقاله یادآور شدیم، اولین دلیل توجه پرورش دهنگان و رشد چشمگیر پرورش سایر ماکیان، سودآوری بسیار بالاتر به نسبت پرورش مرغ صنعتی و پرورش دام زنده است. که در ادامه میتوان دلایل مهم دیگری را مثل نیاز به سرمایه اولیه کمتر برای راه اندازی سالن پرورش سایر ماکیان، بازگشت سرمایه سریع تر به نسبت سایر واحدهای تولیدی از جمله مرغ صنعتی و دام زنده، پرورش در شرایط آب و هوایی و جغرافیایی مختلف بدلیل اصلاحات نژادی در سال های اخیر، تولید تجهیزات مدرن پرورش طیور که بسیار فعالیت در این حوزه ها را آسان کرده است و دلایل اجتماعی دیگری که در ادامه ارائه خواهد شد.

چرا جوانان به صنعت پرورش سایر ماکیان علاقمند شده اند؟

اگر از گذشته مقداری با صنعت پرورش طیور آشنایی داشته باشید، حتما متوجه شده اید که صنعت طیور در اختیار قشر میانسال جامعه بود و معمولا در این رده سنی جامعه، تمایل به تغییر و استفاده از روش های نوین پرورش طیور کمتر است،ولی با توسعه ارتباطات اینترنتی و ورود شرکت های دانش بنیان ورق این صنعت برگشت و در حال حاضر به رده سنی جوانان جامعه در حال دست به دست شدن است.

جوانان دلایلی مثل افزایش تقاضا جامعه بدلیل ارزش غذایی بیشتر گوشت بلدرچین،کبک و بوقلمون دارند و همچنین موسسه های آموزش پرورش طیور که در سالهای اخیر با تحقیقات و مطالعات زیاد تغییرات چشمگیری را در صنعت پرورش سایرماکیان ایجاد کرده اند باعث اطمینان خاطر و پشتوانه علمی محکمی شده اند.

دیگر حوزه های پرسود صنعت پرورش طیور در سالهای اخیر:

از دیگر حوزه های قابل توجه و پرسود پرورش طیور، پرورش مرغ گوشتی ارگانیک یا به اصلاح معروف بازار ( مرغ سبز ) است، مرغ سبز به مرغی گفته می شود که در کل سیکل پرورش، از هیچگونه آنتی بیوتیکی استقاده نمی شود. مرغ سبز به نسبت قیمت بالاتری در مقایسه با گوشت مرغ معمولی دارد و این اختلاف قیمت به دلیل نحوه پرورش مدرن این پرنده است.

8 دلیل مهم برای استفاده از تجهیزات مدرن و امروزی، که به سودآور تر شدن پرورش مرغ،بلدرچین و کبک کمک میکند.

  1. صرفه جویی در مصرف دان و هزینه آن
  2. جلوگیری از شیوع بیماری در بین ماکیان
  3. عدم آلودگی و شکستگی تخم در واحد های تخمگذار
  4. تلفات کمتر
  5. حذف گاز آمونیاک
  6. عدم ارتباط پرنده با فضولات و خیس شدن بستر
  7. آمارگیری راحت و دقیق
  8. کاهش چشمگیر ضریب تبدیل

3 پیشنهاد تضمینی افزایش سودآوری پرورش ماکیان:

  1. توجه ویژه به آموزش های روز این صنعت، و کمک گرفتن از متخصصین با سابقه، بسیاری از متقاضیان در بدو ورود احساس میکند بدون آموزش درست و اصولی هم میتوانند به موفقیت دست پیدا کنند.
  2. پرورش طیور شغلی بسیار پرکار و حساس است، لذا به هیچ عنوان در انتخاب با کیفیت ترین تجهیزات پرورش در مقایسه با تجهیزات ارزان قیمت و بی کیفیت ریسک نکنید.
  3. حتما قبل از ورود به صنعت طیور، بازار فروش حوزه خود را با وسواس زیاد بررسی و بازارسنجی نمایید.

شما برای ما از دلایل رشد چشمگیر و افزایش سودآوری پرورش ماکیان در سالهای اخیر بنویسید.

افزایش سودآوری پرورش ماکیان در سالهای اخیر

1.913
اسم دختر ایرانی اصیل لاکچری نقشه مترو تهران با کیفیت بالا 1403
این مطلب مفید بود ؟58
برچسب : کسب و کار
نظر سنجی برای این مطلب غیر فعال شده است
وبگردی