جراحی بینی ترمیمی
برخی از افرادی که عمل زیبایی بینی انجام دادند بعد از مدتی قصد انجام رینوپلاستی ثانویه یا جراحی بینی ترمیمی را دارند که دلایل و شرایط خاصی دارد.

اگر قصد انجام جراحی بینی ترمیمی دارید بخوانید

جراحی بینی یا رینوپلاستی یکی از محبوب ترین جراحی های زیبایی می باشد که با آن می توان تمام نقص های موجود در بینی و پره های آن را برطرف کرد. برخی افراد به دلایل گوناگونی از نتیجه عمل جراحی بینی ناراضی بوده و به ترمیم بینی جراحی شده ی خود تمایل دارند تا ساختار بینی شان را دوباره فرم دهی و اصلاح کنند.

اگر شما هم فکر می کنید به جراحی بینی ترمیمی نیاز دارید، با این بخش از بهداشت و سلامت نمناک همراه شوید تا اطلاعات فراوانی درباره این عمل به دست آورید.

جراحی بینی ترمیمی

دلایل انجام رینوپلاستی ثانویه یا جراحی بینی ترمیمی

دلایلی که افراد پس از جراحی اولیه بینی به فکر ترمیم بینی جراحی شده خود می افتند، عبارتند از:

راضی نبودن از جراحی اولیه بینی

اگر قبل از عمل بینی شما و جراحتان نتوانید هدف و منظور و اطلاعات لازم را بین خود ردوبدل کنید، ممکن است بعد از عمل از نتیجه آن راضی نباشید و تصمیم به ترمیم بینی جراحی شده بگیرید.

همچنین ممکن است پزشک انتخابی شما دارای مهارت یا دانش لازم نباشد یا نداند چگونه بینی ایده آلی را که شما در ذهن دارید برای تان خلق کند و یا اشتباهاتی رخ دهند که موجب نارضایتی شما از نتایج عمل بینی شوند.

برای رسیدن به بهترین نتایج این افراد به دنبال ترمیم بینی جراحی شده هستند و در این مرحله تحقیقات بیشتری نموده و جراح زیبایی ماهری را انتخاب می کنند تا جراحی دوم را انجام دهد.

راضی نبودن از جراحی بینی

بروز عوارض در جراحی اولیه بینی

در عمل جراحی رینوپلاستی فرد باید به دنبال باتجربه ترین و ماهرترین جراح پلاستیک باشد زیرا بینی یکی از حساس ترین و پیچیده ترین قسمت های بدن انسان است و اگر این عمل بدون برنامه ریزی درست و توسط جراحی کم تجربه انجام شود، ممکن است سبب بروز عوارضی گردد و بینی جراحی شده نیاز به عمل دوباره داشته باشد.

برآمدگی یا فرورفتگی روی پل بینی، رشد زیاد بافت اسکار، کجی تیغه بینی، افتادگی دریچه ی بینی و مشکلات تنفسی یا سینوسی از عوارض جراحی رینوپلاستی هستند. در عمل ترمیم بینی جراحی شده جراح بینی باید بسیار هوشمندانه انتخاب شود تا بتواند آسیبِ به وجود آمده در جراحی اولیه بینی را رفع یا بافت اضافی را ترمیم کند.

آسیب وارد شده به بینی بعد از عمل

گاهی ممکن است بعد از عمل جراحی بینی بیمار از این عمل راضی باشد اما مراقبت های ضعیف بعد از عمل و وارد شدن ضربه و آسیب به بینی نتایج رینوپلاستی را از بین ببرد.

بعد از عمل رینوپلاستی شرکت در ورزش های پُربرخورد احتمال آسیب به صورت و بینی را افزایش می دهد پس باید بسیار احتیاط کنید و مراقب باشید. در صورت آسیب به بینی می توان با مراجعه به جراح پلاستیک متبحر بینی جراحی شده را ترمیم نمود.

آسیب به بینی

هدف عمل ترمیم بینی

پیش از این هم در نمناک خواندید که مشکلات زیر نیاز به عمل ترمیم بینی دارند:

  1. انسداد مجاری بینی
  2. افتادگی غضروف یا نوک بینی
  3. شکل دهی نا مناسب و ناکامل بینی
  4. زیاده روی و مصنوعی کردن نوک بینی
  5. باریک کردن بیش از حد نوک بینی
  6. ایجاد جای زخم بیش از حد معمول
  7. ایجاد ظاهر نازیبا و بینی مصنوعی
  8. نا متقارن شدن بینی به نسبت صورت
  9. کاهش بیش از حد یا کاهش نا مساوی قوز بینی

شرایط ترمیم بینی

در چه صورتی شما به جراحی ثانویه بینی نیاز دارید؟

  • اگر از نتیجه ی به دست آمده از جراحی بینی تان راضی نیستید اما پیش از اقدام به ترمیم بینی باید مطمئن شوید که نارضایتی شما به دلیل توقعات غیرواقعی از جراحی نباشد.
  • اگر ظاهر بینی عمل شده تان را دوست دارید اما در تنفس مشکل دارید. مشکل در تنفس می تواند شما را دچار اختلال خواب و مشکلات دیگری نماید.
  • اگر ایمپلنت یا غضروف پیوندی شما حرکت کند و برآمدگی و ظاهری ناخوشایند ایجاد نماید.
  • اگر بینی جراحی شده تان دچار فرورفتگی یا گودی و دیگر مشکلات شود.

هدف از جراحی بینی ترمیمی

عیوب بینی که با جراحی ثانویه قابل اصلاح هستند، عبارتند از:

  • قوز بینی
  • افتادگی نوک بینی
  • برجستگی بیش از حد نوک بینی
  • کوتاهی بیش از حد نوک بینی
  • سربالایی یا خوکی شدن نوک بینی

دلیل و فاکتورهای لازم برای جراحی بینی ترمیمی

3.99
این مطلب مفید بود ؟72
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : بخش بهداشت و سلامت نمناک/ن/ز.ت
وبگردی