خودرو ساینا

معرفی انواع خودور ساینا در بازار

کد مطلب : 86954زمان مطالعه : 4 دقیقه
خودرو ساینا برای اولین‌بار در سال 1395 و توسط گروه خودروسازی سایپا تولید شد. این خودرو دارای مدل‌های گوناگونی از جمله ساینا S، ساینا EX، ساینا اتوماتیک و ساینا SX می‌باشد که امروزه تولید برخی از مدل‌های آن مانند ساینا اتوماتیک و ساینا SX متوقف شده است.

خودروی ساینا شامل چه مدل‌هایی می‌شود؟

ساینا یکی از محصولات پرفروش شرکت سایپا محسوب می‌شود که در سال‌های اخیر متقاضیان زیادی پیدا کرده است. در این مطلب با این محصول و انواع آن بیشتر آشنا خواهیم شد.

گروه خودروسازی سایپا سال‌ها پیش به فکر جایگزینی پراید با خودروی دیگری افتاد و به همین دلیل طراحی و تولید خودروی تیبا را آغاز کرد. با توجه به استقبال بی‌نظیر مردم از خودروی تیبا، سایپا به فکر ساخت و تولید خودروهای مشابه افتاد و به این صورت خودرو ساینا را که چیزی میان تیبا و پژو 405 بود را طراحی و به بازار عرضه کرد. با استقبال فوق العاده متقاضیان از این خودرو، مدل‌های مختلفی از ساینا طراحی شد که از آن‌ها می‌توانیم به ساینا EX، ساینا SX، ساینا S و ساینا اتوماتیک اشاره کنیم. در ادامه به معرفی انواع خودرو ساینا می‌پردازیم و امکانات و ویژگی‌های آن‌ها را به طور کامل بررسی خواهیم کرد.

معرفی خودرو ساینا S

در سال 1399 سایپا تغییرات کوچکی در خودرو ساینا ایجاد کرده و سپس فیس‌لیفت مینور آن را با نام ساینا S وارد بازار کرد. این خودرو از طراحی ظاهری خوبی بهره می‌برد و در نمای جلویی جلوپنجره توری شکل، سپر زیبا و چراغ‌های کشیده باعث نمای زیبای این خودرو شده‌اند. سقف ساینا S به حالت گرد طراحی شده که از نمای کناری جلوه زیبایی دارد و با وجود رینگ‌های فولادی 14 اینچی طراحی این خودرو کامل می‌شود. نمای پشتی خودرو ساده بوده و چنگی به دل نمی‌زند چراکه چراغ‌های عقب هیچ‌نوع هماهنگی با چراغ‌های جلو ندارند و قسمت خروجی اگزوز نیز تعبیه نشده است.

ساینا

در کابین داخلی ساینا S نیز شاهد تغییرات جزئی مانند صفحه کیلومتر جدید رنگی و فرمان اسپرت سه شاخه هستیم اما دیگر جزئیات مانند مدل‌های قدیمی‌تر ساینا بوده و تغییرات چندانی ایجاد نشده است.
‏ساینا S دارای موتوری 1.5 لیتری است که توانی معادل 87 اسب بخار و گشتاوری معادل 128 نیوتن‌متر تولید می‌کند. شتاب صفر تا صد این خودرو در 13 ثانیه ثبت شده و با وجود وزن 1050 کیلوگرمی ساینا S مصرف سوخت آن 7 لیتر در هر 100 کیلومتر می‌باشد. از امکانات ساینا S می‌توان به سیستم فرمان هیدرولیک، ایربگ راننده و شاگرد، آینه‌های جانبی و شیشه بالابرهای برقی، کامپیوتر سفری، سیستم ضد سرقت ایموبلایزر، تهویه مطبوع دیجیتال و... اشاره نمود.

معرفی خودرو EX

ساینا در ابتدا در دو تیپ SX و EX تولید شد و پس از آن تیپ‌های دیگری از جمله ساینا S نیز به بازار عرضه شدند. بنابراین تفاوت ساینا S و ساینا EX را می‌توان در ظاهر این دو خودرو به خوبی مشاهده کرد. در واقع جلوپنجره، سپر و چراغ‌های ساینا EX و ساینا S نسبتاً با یکدیگر متفاوت هستند که می‌توان ساینا S را اسپرت‌تر و زیباتر در نظر گرفت. اما این خودروها از نمای جانبی تفاوت چندانی با هم ندارند البته رینگ‌های 13 اینچی ساینا EX هماهنگی نسبتاً خوبی با دیگر اجزای تشکیل‌دهنده این خودرو ندارد و طراحی آینه‌های آن نیز چنگی به دل نمی‌زند.

ساینا مدل EX

این خودرو دارای موتوری 1.5 لیتری با 87 اسب بخار قدرت و 128 نیوتون‌متر گشتاور تولیدی می‌باشد و با وجود وزن 1050 کیلویی‌اش مصرف سوخت کمی داشته و در هر 100 کیلومتر رانندگی تنها نیاز به 7 لیتر بنزین دارد. شتاب صفر تا صد این خودرو در 13 ثانیه ثبت شده و با این وجود می‌توان مشخصات فنی ساینا S و ساینا EX را برابر با یکدیگر دانست.
از امکانات ساینا EX می‌توان به آینه‌های جانبی و شیشه بالابرهای برقی، سنسور پارک، تهویه مطبوع دیجیتال، 2 ایربگ برای راننده و شاگرد، تنظیم ارتفاع نور چراغ‌های جلو، دماسنج و مه‌شکن‌های جلو و عقب اشاره نمود.

معرفی خودرو ساینا اتوماتیک

ساینا اتوماتیک در سال 1396 به بازار عرضه شد و در سال 1397 به دلیل تحریم‌ها و عدم امکان واردات مواد اولیه تولید آن متوقف شد.
طراحی ظاهری این خودرو تقریباً شبیه به دیگر مدل‌های ساینا است اما در آن رینگ‌های 14 اینچی و دستگیره‌های جدید تفاوت‌های جزئی را در ظاهر این خودرو ایجاد کرده‌اند.
ساینا اتوماتیک دارای موتوری 1.5 لیتری با 87 اسب بخار قدرت و 128 نیوتن‌متر گشتاور تولیدی است که با وجود گیربکس اتوماتیک CVT نیرو را به چرخ‌های جلو انتقال داده و باعث حرکت خودرو می‌شود. همچنین در ساینا اتوماتیک با وجود حالت تیپ‌ترونیک، راننده به 6 دنده مجازی دسترسی پیدا می‌کند. شتاب صفر تا صد این خودرو در 14.6 ثانیه ثبت شده و با وجود وزن 1080 کیلوگرمی ساینا اتوماتیک مصرف سوخت آن 8 لیتر در 100 کیلومتر می‌باشد.
از امکانات ساینا اتوماتیک می‌توان به کامپیوتر سفری، سیستم ضد سرقت ایموبلایزر، کروز کنترل و محدودکننده سرعت، دو ایربگ راننده و شاگرد، چراغ‌های همراهی تا درب منزل و... اشاره نمود.

سخن آخر

در این مقاله سعی کردیم تا در رابطه با انواع خودرو ساینا که در بازار ایران موجود هستند اطلاعات کاملی خدمتتان ارائه دهیم. منبع اصلی این اطلاعات سایت car.ir است چراکه این سایت به‌عنوان مرجع اطلاعات و قیمت خودرو در ایران شناخته می‌شود. بنابراین پیشنهاد می‌دهیم تا اگر قصد مقایسه تیپ‌های مختلف ساینا را با یکدیگر دارید حتماً وارد این سایت شوید و از قابلیت "مقایسه کنید" آن استفاده نمایید. همچنین در این سایت می‌توانید در رابطه با خودروهای مورد نظر خود اطلاعات کاملی به دست آورده و از قیمت روز آن‌ها آگاهی پیدا کنید.
Car.ir از سال 1392 به صورت رسمی آغاز به کار کرده و در طی این سال‌ها سعی داشته تا بدون هیچ‌گونه جانبداری، اخبار خودرو را به اطلاع هموطنان برساند.

معرفی انواع خودور ساینا در بازار

55
این مطلب مفید بود ؟50
نظر سنجی برای این مطلب غیر فعال شده است
وبگردی